donderdag 5 november 2009

'S Werelds langste man trouwt

De langste man ter wereld is getrouwd met een vrouw die 25 jaar jonger dan hij is - en twee derde van zijn hoogte.

Na een wereldwijde zoektocht naar een geschikte bruid, herder Bao Xishun uiteindelijk trouwen met een verkoopster uit zijn thuisstad van Chifeng in het noorden van China.

Heer Bao, die staat op 2.36m (7ft 8.95in) tall, bond de knoop met Xia Shujian, 29, enkele dagen geleden.

De 54-jarige kreeg vorig jaar bekendheid toen hij gered twee dolfijnen door te trekken gevaarlijke plastic uit hun magen.

Hij gebruikte zijn lange armen te verwijderen scherven dat de dieren hadden ingeslikt in een aquarium in Fushun, noord-oost China.

Nieuws van de heer bruiloft Bao heeft verheugd commentatoren in China.

De Beijing News meldde: "Na het verzenden van het huwelijk advertenties over de hele wereld en gaan door een lange selectieprocedure, hebben de inspanningen eindelijk vruchten afgeworpen."

Heer Bao werd bevestigd als hoogste levensstandaarden ter wereld de mens door Guinness World Records vorig jaar.

Hij haalde de vorige houder, Radhouane Charbib van Tunesië, met slechts 2mm.

Guinness World Records zeggen heer Bao was van normale hoogte tot en met 16, maar zet dan op een spurt dat artsen niet in staat waren om uit te leggen, tot zijn volle lengte in zeven jaar.

maandag 2 november 2009

Waar vindt u de meest vooraanstaande online dating service

Met zeldzame uitzondering iedereen wil hebben die ene speciale persoon in hun leven. Mensen besteden veel tijd dromen over en planning voor het en ze besteden heel veel tijd op zoek naar het. Misschien bent u zelf op zoek bent naar die ene speciale persoon en je dacht dat je zou zien als je ze online kon vinden. Dit is zeker mogelijk, en het gebeurt de hele tijd. Ikzelf vond mijn man online en we hebben al ongelooflijk blij voor de afgelopen 7 jaar. Maar is het noodzakelijk om de toonaangevende online dating service meedoen om de persoon van uw dromen te vinden? Misschien, maar hier zijn een paar dingen voor u te houden in het achterhoofd.

De online dating wereld is vol van mensen die niet op zoek naar een serieuze relatie. Er zijn een aantal fantastische daterende diensten die er zijn die u zullen helpen om de persoon van uw dromen te vinden, maar je moet ervoor zorgen dat de persoon die je droomt ook van iemand als jij. Enkele van de top dating services plaats veel nadruk op de afbeelding persoonlijke advertenties, en er is zeker niets mis mee. Maar een dating site die dat doet zal de neiging hebben om veel van de band kickers te trekken, mensen die gewoon willen kijken naar foto's van aantrekkelijke mannen en vrouwen en zijn niet echt serieus over het vinden van een levenslange partner.

Er zijn ook daterende diensten die zijn gespecialiseerd in het vinden van iemand die compatibel is met u en uw eigen persoonlijke sympathieën en antipathieën. Deze diensten zijn groot en ik persoonlijk weet dat sommige mensen die hebben elkaar gevonden met behulp van deze dating websites en leven nu gelukkig leven met elkaar. Dus hier is de naald in de hooiberg. Er is niet echt een toonaangevende online dating service, de toppers hebben allemaal hun eigen grote kwaliteiten. Het kiezen van de een die geschikt is voor u, als een persoon waar je moet zijn. Want als u de juiste online dating service vindt u de perfecte datum.

zondag 1 november 2009

Veiligheid Wijzigingen Man's huwelijksaanzoek

Een man in Prince George, British Columbia, dacht dat hij de perfecte manier voor te stellen om zijn high school sweetheart. In plaats van popping de vraag op een Caribisch strand maanverlichte deze week, hoewel, Aaron Tkachuk, 24, geliquideerd popping de vraag aan Jennifer Rubadeau, ook 24, op een luchthaven veiligheidsonderzoek station.

Een screener op de luchthaven van Prince George, Adam Buhler, aangedrongen op met een kijkje op de inhoud van een kleine doos in de teen van een sok. In de doos was een wit goud, diamant en robijn ring.

Tkachuk besloten voor te stellen ter plaatse, en andere reizigers en de veiligheid personeel juichten als Rubadeau zei ja.