zaterdag 22 oktober 2011

Kino Veel gestelde vragen


"Wat is kino?"

Kino is aanhankelijk aan te raken.

"Waarom is Kino belangrijk? '

Kino is wat maakt het verschil tussen in de "Friends Zone 'of zich in de" Sexual Zone ". Hij rijdt girls wild! Als dit juist gebeurt kino kan een zeer effectief hulpmiddel in attractie. Sommige mensen zeggen zelfs Kino is het belangrijkste element van aantrekking.

"Waar mag ik ze aanraken?"

Vrijwel overal! Wang, rug, been, arm, haar, schouders, vingers, nek, oren .... Maar zorg ervoor dat je een meisje al kino'd, voordat je gaat voor de meer private delen.

"Ik ben bang dat meisjes niet leuk als ik ze aanraakt. Kan ik door, zonder kino?"

Alleen als u wilt in een veel meer moeite bij het opstaan ​​meisjes.

Het grote ding over Kino is dat het zo gemakkelijk, zo moeiteloos - het is een snelkoppeling die echt werkt. Het omzeilt alle andere stier en maakt je een meer seksuele kerel. Het ding met kino is dat je alleen maar te vertrouwen dat het werkt, en je moet vertrouwen. Dit spul is geprobeerd en getest, en het is zeer effectief.


woensdag 19 oktober 2011

How to Be More Aantrekkelijk


Oke, hier is de deal: een meisje zal weten of ze bereid zou zijn om met u of niet binnen een minuut of twee van u te ontmoeten.

Als dat het geval is, heeft het meer zin om te werken aan uw attractie vermogen, of op uw verleiding vaardigheden? Ik zou de voormalige zeggen.

Maar wat is aantrekkelijk? Ik gebruikte om te denken dat een aantrekkelijke persoon is iemand die zag er goed uit. Sterker nog, ik dacht altijd dat ik een 8 of zo lijkt verstandig, want ik heb al veel meisjes vertellen me dat ik er goed uit, en veel van vrienden van mijn zus haar vertellen dat ze een leuke broer heeft.

Dus je kunt je voorstellen mijn verbazing toen ik posted mijn foto op hotornot, en ik kreeg beoordeeld op een 4,3. Ik dacht misschien is de foto was niet zo goed, dus probeerde ik een ander beeld. Die ene kreeg een 7. Ik dacht dat een ander beeld in orde is. Die ene kreeg een 5. Ik probeerde een half dozijn foto's, en ik gemiddeld in de 5-zone, die zet ik onder het gemiddelde in ziet.

Het was niet tot een meisje maakte een opmerking dat ik eindelijk begrepen. Een chick vertelde me dat ik was zeer aantrekkelijk. Ik bedankte haar en vroeg haar wat over mij, dat maakte me erg knap. Ze antwoordde dat ze niet zeggen dat ik was knap, maar aantrekkelijk. Ik gaf haar een domme blik en vroeg haar wat is het verschil.

Een foto als je wil. Een aantal knappe jongens zijn aantrekkelijk, en sommige niet. Omdat aantrekkelijke aan de andere kant is onderdeel ziet, een deel hoe je zelf dragen, hoe je beweegt in de wereld, je energie. Met andere woorden, charisma.

Dus hier is de waarheid: een meisje beslissen of ze wil dat je dan niet heel snel, en dat wordt bepaald door hoe aantrekkelijk je bent. Maar als aantrekkelijk heeft minder te maken met uw uiterlijk dan het doet met je hele persoonlijkheid, je energie, je charisma. Het slechte nieuws is dat we niet veel kan doen met onze fysieke uiterlijk. Het goede nieuws is dat we niet hoeven te. We hoeven alleen maar te werken op het maken van onszelf aantrekkelijker te maken, dat is iets wat we hebben allemaal de mogelijkheid om te doen.

Oh ja, dus als het meisje zet je in de categorie van niet-goed te doen, betekent dat er geen manier om te draaien de situatie. Er is, maar het is een stuk minder werk aantrekkelijk recht worden uit de vleermuis. En op die manier is niet zo eenvoudig als het gebruik van een negatieve-hit, het gooien rond een paar eigenwijs en grappig lijnen, vertelde haar een koele verhaal, of hypnotiserende haar met een patroon.

Je eigenlijk moet geven haar een dergelijk systeem schok dat ze volledig opnieuw te evalueren wie je bent.

Fem vigtige ting at overveje om dating


dinsdag 18 oktober 2011

De buitengewone impact van Respect


Ik wed dat je je afvroeg op een of ander moment - hoe komt het dat een vrouw een man borstels's avances af, reageert op zijn woorden of negatief de aandacht en met een cynische grijns, terwijl op andere momenten is ze helemaal in hem.

Het antwoord is in een wat simpele maar zeer belangrijke term - Respect.

Ze moet een beetje respect voor U hebben om je verlangt en positief op je reageert.

U kunt dat betreft op twee manieren:

1. Door middel van een vaardigheid (wat je doet). 2. Door middel van je persoonlijkheid (wie je bent).

Laat me uitgebreid ...

Heb jij je afgevraagd waarom vrouwen zich aangetrokken zoveel te bartenders. Is het omdat ze de heetste kerels in een bar?

Nee! Het is omdat ze verdienen het meeste respect in die bar. Ze demonstreren hun vaardigheden - ze werken en ze zijn er voor een geldige reden. 99% procent van alle andere jongens zijn gewoon opknoping uit en op zoek 'mooie' en hebben hun toevlucht nemen tot andere middelen om aantrekkelijk.

Hoe zit het met kunstenaars of comedians? Zij, beter dan wie dan ook, blijk geven van hun persoonlijkheid aan de hele wereld, en dat is de reden waarom vrouwen wil ze zo graag.


zondag 16 oktober 2011

De Casual Coffee Date


Ik vind dat vrouwen de neiging om aanmatigend van belang een man in hen. Ze hebben de neiging om te veronderstellen dat alleen maar omdat hij haar heeft benaderd, of gevraagd om haar te zien, dat hij seks of een relatie wil. Dit maakt vrouwen uit terug als ze denken dat de man hen zal vragen om te veel te snel.

Ik heb ook ontdekt dat vrouwen de neiging om net als de man om gemakkelijk en ongedwongen op het eerste, het projecteren van een gevoel van mysterie over zichzelf en wat hij over gaat. Ze hebben de neiging om te genieten van niet te weten wat er gaat gebeuren en gezonde spontaniteit te genieten, en ze ook niet graag de man te komen op een te sterk. Met dat inzicht heb ik gekomen met een succesvolle aanpak die alle bovenstaande zaken adressen, en heeft geresulteerd in mij hebben letterlijk een meer dan 70% succes in het verkrijgen van vrouwen in te stemmen om samen te komen met mij.

Als ik een nieuwe vrouw ontmoet, stel ik voor dat ik vind haar interessant en zou graag meer te weten over haar en om haar beter te leren kennen op een ongedwongen koffie te krijgen. Nu is dit wil niet zeggen Ik wil seks of een relatie, of dat ik ben wanhopig. Maar brengt een ongedwongen interesse en een nieuwsgierigheid in me voor haar. Also ik niet ben haar vragen om een ​​dramatische en ernstige etentje en een film, die een "relatie-georiënteerd" type van de datum impliceert, dat is niet wat ik wil of wat je wilt overbrengen.

Het punt is dat ze niet echt zeker wat ik wil of dat ik ben erg geïnteresseerd in haar geheel nog niet. En het brengt haar dat ze misschien nodig om te bewijzen me dat ze het waard is mijn verdere interesse. Dit zet haar zelfs op haar beste beentje voor om te proberen indruk op me.

Het andere deel van deze aanpak is dat ze niet zeker is waar dit zal gaan. Een toevallige koffie datum kan leiden tot iets, dat vind ik de neiging om vrouwen te wekken en leidt tot de mogelijkheid van een spontane actie. Een ander belangrijk deel is dit sinds de datum is casual je niet het gevoel verplicht om haar te kussen of een follow-up plannen zijn als ze niet voldoet aan wat je zoekt.

De laatste en belangrijkste deel is dat zowel jij als haar kunt ontspannen en plezier hebben en niet het gevoel dat je verwacht te doen of worden iets dat je niet bent. Ik heb geconstateerd dat de mogelijkheid om dit soort gevoel van gemak te genereren heeft de neiging om dingen te versnellen tussen zoals we weten allebei dat het een niet de ander iets vragen zonder dat het lijkt geschikt is voor de moment.

Terwijl op de koffie "datum" Ik vind het het uiterst de moeite waard om tegenhouden je verlangen naar haar en net op het krijgen van haar weten scherp te stellen. In de meeste gevallen zal zij voorstellen een follow-up activiteit of eens je weer te zien. En hier, de sleutel lijkt te zijn in te stemmen en neem haar op haar vooruitgang en suggesties.

Ik heb geconstateerd dat, zelfs als ze enige aarzeling bij mij in het begin uitgesproken, dat de neiging heeft om te smelten weg nadat ik stel gewoon een casual koffie en ze heeft een kans om tijd te besteden met mij. Een vrouw belang heeft de neiging om langzaam te groeien, in tegenstelling tot de snel stijgende als een man. En positionering jezelf op deze manier stelt u in staat om tijd te besteden met haar en stelt u in staat te groeien op haar. En dit lijkt ongeacht of zij heeft een vriendje, echtgenoot of "is niet alleen op zoek naar een relatie op dit moment."

In het kort zeg ik tegen vrouwen: "He, het was geweldig je te ontmoeten. Je lijkt erg interessant en ik zou graag meer te weten komen over jou dan een casual koffie volgende week dinsdag om 6:00. Hoe zit dat?" Dan gewoon verblijf zo gemakkelijk en ontspannen en laat de dingen gebeuren op hun eigen.