dinsdag 14 juni 2011

Voelen Gebroken?


Is je relatie steeds ongemakkelijk? Ben je niet langer genieten van de relatie? Je begrijpt het niet wat men zou kunnen mis gaan, maar je kunt zin? U bent niet gelukkig, maar kan niet pin punt de oorzaak van het ongeluk. U wilt om weg te komen uit de relatie, maar pleiten voor en tegen en moe van de hele zaak. Dit is een typisch; teken van het krijgen van gemalen en kijkt verwarring in de relatie.

Laten we bespreken meer over hoe dit gebeurt.

Ik geef een voorbeeld - uw partner is met je. Uw partner is niet bijdraagt ​​geen positief voor de relatie. Zij / hij blijft klagen dat u de oorzaak van hun ellende en ongemak. Je vraagt ​​je af hoe wanneer de bal in de andere rechtbank? Hij / zij niet begrijpt wat je probeert te communiceren. Je boos en probeer pas weer uit te leggen om verder gefrustreerd. Als je praat van de scheiding wordt u verteld dat zij niet in staat zal zijn om alleen te wonen. Ze willen bij je zijn. Krijgen van alle gemakken van je. Ze geven niets over uw comfort. Ze verwijten je voor alles wat mis gaat. Ze begrijpen er geen communicatie of doen alsof ze niet begrijpen. Je wil weglopen van alles, maar ze maken je je schuldig voelt om iets te doen vreselijk mis door die. Je gewoon niet weet wat te doen en zijn naar je einde raad. Je voelt je verpletterd.

Wat moet u doen in deze situatie? Laat me je vertellen. Niet omgaan met je partner. Probeer niet om op alle communiceren. Vraag hen om voor zichzelf te zorgen en niet te bekommeren over je helemaal. langzaam Ga weg door het nemen van geen enkele verplichting van hen. Laat ze langzaam voelen. Over een periode van tijd zullen ze begrijpen dat ze je niet kunnen manipuleren. Als op dat punt, scheidt u, zullen ze niet in staat zijn om hun spel te spelen van het maken van je schuldig te voelen. Je krijgt je vrijheid. Reclaim je vrijheid van relaties die je verpletteren.

Verpletterd hoe te om hem terug te krijgen

Er was eens een vrouw die me vertelde over hoe ze ging door tijdens de break-up, hier gaat het, "Ik mis hem, maar ik schopte hem naar de stoeprand voor een goede reden, en echt zijn betekent het gedrag van haat voor drie maanden. Ik was toen kreeg over wat hij had gedaan voor mij en besloot om geavanceerde met mijn leven. Hij deed ook. Maar stiekem riep hij voor mij, en geprobeerd om samen terug te krijgen. Slechts een koppige idioot hij is draaide ik hem neer, alsof ik was te mooi om hem te leren kennen. Grote fout!.

Ik geloofde dat door het bijhouden van mijn afstand zou ik niet denk aan hem, en dit zal mij ervan weerhouden om door hem bezeten. En nu zijn al bijna 3 maanden zonder hem, ik miste hem.

We doen niet meer in contact te blijven, omdat hij besloten om verder te gaan met zijn leven. Op het moment dat dingen goed waren, I didnt wil enig kwaad doen. Ik voelde me alsof ik hem nodig had. Thats maakte me bevalt hem weer.

Elke nacht denk ik aan hem en ik kan het gewoon niet vermijden de behoefte voelen om te verlangen hem terug, en ik betreur het al de verkeerde dingen die ik gedaan heb en niet hem liefde en vertrouwen. Binnenkort hij zal verlaten mij, en vertrekkende naar een ander staat en ik hier gebonden dromen van hem. Ik wou terug naar hem.

Wees niet zoals zij, na het breken met je vriendje, je hebt een kleine kans om hem terug te trekken. Dit is omdat mannen kan identificeren het conflict tussen relatie en hun gemiddelde leven, vrouwen evenwel verschillend functioneren, elk deel van uw hele leven wordt beïnvloed door hem ... je me vertellen hebben jullie niet geweest niet concentreren op uw acties of heeft niet uw functioneren op het werk erger "

Regels van Engagement

Als er een ding Ik heb loop der jaren geleerd, het is hoe gemakkelijk ik terug kan vallen in oude patronen.

En mijn oude patronen wanneer het aankomt op romantische gevoelens zijn verre van gunstig voor mij of iemand anders die betrokken kan zijn.

Ik kan zeer snel vallen in een obsessieve, zelfdestructieve crush modus. Aan de andere kant, kan ik val voor iemand, omdat ik denk dat ik kan "redden" ze-het perfecte voorbeeld van White Knight Syndroom. Er zijn ook een aantal andere dingen die ik ben minstens vaag aangetrokken die zijn er zeker-het-vuren paden slecht scheef kosten / baten-verhouding.

Om die bekend probleem gebieden te voorkomen, ik heb een set van vragen en tests die ik heb geconditioneerd de logische kant van mijn geest om automatisch te starten doorlopen zodra een crush langer duurt dan een dag of twee. Hier zijn vijf van de groten.

Ben ik echt Vallende voor haar?

Vaak is dit de enige vraag die ik moet stellen en om een ​​echte relatie te bepalen zou een slecht idee zijn antwoord. Er zijn veel dingen die kunnen lijken vallen voor iemand. U kunt er verliefd op het idee van een relatie-een relatie-en het object van je geliefde is slechts een makkelijke doelwit. Je kunt ze zien als een "project"-iets vast te stellen (a la The White Knight kwesties). Of, in mijn geval kun je vallen voor de idee van het verhaal dat de poging om de relatie ZOU-waarschijnlijk niet de beste reden leiden om mee te doen met iemand.

Waarom ben ik Falling voor haar?

Als het je lukt om voorbij de eerste vraag, deze dient als een dubbel-check en een diepere verkenning van je eigen gevoelens. Nogmaals, het antwoord hier terug kon wijzen op een White Knight kwestie ("Omdat ze heeft zoveel potentieel dat ik u kan helpen brengen!"). Het kan ook leiden tot een zeer verstandige lijst van positieve kwaliteiten die goed overeenkomen met uw eigen gevoeligheden. Een korte blik op deze lijst kan ook wijzen op de diepte van de potentiële relatie-als alles is gericht op de fysieke (mooie, pittige dressoir, goede baan, enz.), is er een flinke kans dat je een oppervlakkig avontuurtje te worden.

Wat doen we met elkaar gemeen?

Nog een kans voor een mooie lijst. Relaties tussen mensen die niets met elkaar gemeen (ondanks wat oh-zo-veel pop-cultuur sprookjes vertellen ons) zelden goed uit te werken op de lange termijn. Op zijn best, zowel mensen graag gaan hun eigen weg met een verbreed horizon. Vaker, zijn er wrok, zware misverstanden en grote gevechten. Een groot ding om te zoeken naar een gemeenschappelijke stijl van communiceren. Als een van u communiceert het beste van aangezicht tot aangezicht en de andere doet het het beste via e-mail of SMS-bericht, het gaat om een ​​ruwe weg.

Is een relatie ook maar enigszins geschikt?

Is ze een co-werknemer? Is hij een zakenpartner? Je baas? Uw werknemer? Een recente ex van een goede vriend? Er zijn een aantal situaties die zouden een relatie ongepast lijkt. Zelfs als het geen make-or-break vraag, het is belangrijk om te beseffen gaan in een relatie hoe het gaat kijken naar mensen buiten. Externe sociale dynamiek kan leiden tot veel problemen in een relatie.

Hoeveel ben ik bereid om compromissen te sluiten?

Dit is de grootste van de big deal vragen. Het kan overschrijven alle die komen vóór of na. Het kan ook, achteraf, punt terug op de eerste vraag. Bijna elk obstakel overwonnen kan worden, bijna elke ontbering geslagen, maar dat alles komt op een kostprijs. Vaak zijn deze kosten is in onze eigen comfort, integriteit, veiligheid en / of beveiliging. Als ze weigert naar het noorden leven van de Mason-Dixon lijn, bent u op OK met het hebben van om lange afstanden te reizen naar uw familie in Chicago te bezoeken? Als hij kan niet tegen de westkust, bent u bereid op te geven dat de droom van het leven in LA? Relaties zijn altijd over een compromis, moet je erg vertrouwd met de waar uw grenzen te geven zijn.

Toegegeven, het zijn allemaal vragen die de logische kant van de hersenen. Er is slechts in zoverre die kant kan doen als de emotionele helft is vastbesloten om van de crush Ga naar relatie, geen kwestie wat.

Tenminste als de zaken slecht gaan, heb je de kleine troost te kunnen terugkijken, schud je hoofd, en zeggen: "Ik had moeten weten."

En als alles goed gaat ... des te beter: Je hebt ofwel geslagen uw eigen odds of gebleken u nauwkeurig jezelf te leren kennen.

Online Dating procura o amor sobre Social Media


Online dating websites kan helpen


Net als elke andere maatschappij, Latijnse cultuur is er een die is ingebed met tradities, waarden en vieringen. Online dating lijkt een zeer controversieel onderwerp. Het vinden van iemand tot op heden is makkelijker met een beetje hulp van je vrienden. Als u geen goede aanbevelingen te krijgen van vrienden, is het mogelijk dat de online dating sites bieden wat u zoekt. Het zou zeker geen kwaad om een ​​aantal van deze sites proberen en gewoon zien hoe goed het profiel matching systeem echt werkt. Op veel sites is dit een wetenschap.

Veel mannen vinden het maken van nieuwe vrienden ingewikkeld, en vinden het gemakkelijker om dit te doen via het web. Gedurende de afgelopen 20 jaar het gezicht van hofmakerij is gegaan door enkele opmerkelijke veranderingen. Online het hof, Het is een enorme onderneming die heeft geleid tot een geheel onontgonnen tijdperk van het hof. Met het profiel dat overeenkomt deze sites uw kansen op het vinden van die ene speciale persoon te verhogen veel te bieden.
lees meer

Husmor Dømt for stegning Husband