zaterdag 16 januari 2010

Lijn Jezelf met je innerlijke Natuur voor True Dating Succes


"Elk levend wezen voortdurend moet zoeken voor de uitbreiding van zijn leven, omdat het leven, in de loutere daad van wonen, moet zelf vergroten." The Science of Getting Rich van Wallace Wattles

Vandaag wil ik praten over de aanpassing van jezelf met je innerlijke natuur. Met andere woorden, zolang je leeft moet je bepaalde eigenschappen van het leven te volgen. Dit is ingekapseld door een metafoor in de tekst van waaruit het bovenstaande citaat is genomen, over hoe een zaadje eenmaal geplant, zal ontspruiten in een fabriek en de productie van honderden zaden tijdens het leven. Met andere woorden, het leven door het zeer natuur 'verhoogt zelf'. Het punt is dat 1 zaad door het leven creëert 100's, zoals zijzelf en om zelf te maken in overeenstemming gebracht met het leven is het natuurlijk voor u zelf te verhogen.

In tegenstelling tot planten we hebben een capaciteit voor het creëren van een mentale afbeelding om de fysieke werkelijkheid. Dus door te leven hebben we niet alleen de capaciteit hebben om te creëren door voortplanting, maar ook via de geestelijke schepping. Deze mentale creatie kan worden toegepast om jezelf voor persoonlijke ontwikkeling. Dus op een manier, door te leven is het in je aard om te groeien en te ontwikkelen en beter en beter. Accepteren dat de fundamentele realiteit over jezelf je hele zelfbeeld kunnen veranderen naar een van 'toename'.

Als we benadering dating en relaties zonder in een modus van "verhoging" dan succes op lange termijn is onwaarschijnlijk. Bijvoorbeeld, als je niet groeien als persoon dan zal je waarschijnlijk aantrekken hetzelfde in een ander persoon en je zal een beetje saai relatie. (Hoewel veel mensen genoegen nemen met een dergelijke situatie). Als je niet groeien en aan iemand die is, zullen zij u en vice versa te verlaten.

Als u onderhoudt een houding van groei en expansie altijd open en positief (op een bepaalde manier), dan zult u uiteindelijk het aantrekken van een dergelijke persoon en datering met deze persoon in de fun & spannend.

Dit zal ook de basis leggen voor een relatie die groeit - wat het gezond en bevredigend.

"Het verlangen naar rijkdom is simpelweg de capaciteit voor grotere leven die vervulling, elke wens is de inspanning van een verzwegen mogelijkheid om in actie te komen. Het is het bereiken van de macht te manifesteren zich dat verlangen veroorzaakt. Datgene wat je wilt meer geld is hetzelfde als die waardoor de plant groeien. Het is het leven, op zoek naar voller meningsuiting! "

Deze kleine paragraaf geeft uiting aan de gedachte dat als het leven wil om zichzelf te vergroten en te groeien - & rijkdom is nodig om echt het leven ervaren - dan om rijk te worden is een noodzakelijk onderdeel van uw groei. Simpelweg door met de wens om rijk je bent tonen u de capaciteit hebben om dat te doen. Want als je niet over de vaardigheid die je niet zou hebben de overeenkomstige verlangen.

Op dezelfde manier, als je het verlangen naar plezier uit, een goede relatie, of vergadering een warme persoon van het andere geslacht, dan heb je ook de mogelijkheid en de capaciteit om te krijgen wat je wilt. Door deze methode, zoals beschreven door Wallace Wattles, de wens zou niet bestaan - niet kon - als u niet de mogelijkheid hebben om dat verlangen te vervullen.

Wallace vertelt een verhaal over hoe hij zag een kleine jongen gefrustreerd terwijl het proberen om de piano te spelen. Hij vraagt dit kind waarom hij was zo zenuwachtig en kreeg het antwoord dat de muziek de jongen voelde was niet afkomstig uit goed op de piano? dwz hij had al het vermogen om te voelen en horen de muziek die hij wilde spelen. Hij had net nog niet ontwikkelde de beweeglijkheid tussen muziek en vingers te kunnen spelen. Echter, hij kan leren en spelen goed. Het verlangen bewijst het.

Als u benadering vergadering en dating met de houding en de overtuiging dat u vindt wat u wenst en voelen dankbaar voor wat je krijgt voor je ook krijgen. Met dit u bereid bent om actie te ondernemen om uw wens werkelijkheid dan heb je geen andere keuze dan om te slagen te maken.

Opmerking: De groei principe toegepast op dating en relatie werkt alleen als je wilt "het echte leven, niet alleen maar plezier van de sensuele bevrediging, 'Real life omvat het uitvoeren van je mentale, fysieke en geestelijke functies van cultuur en uw persoonlijke ontwikkeling. Als alles wat je op zoek zijn naar seks is, bijvoorbeeld, maak een mentaal beeld van het vinden van een persoon die wil hetzelfde als jij. Dat is wat u zult vinden. Dat is een betere manier van verleiding voor seks alleen dan het manipuleren van iemand te krijgen wat je wilt.

La conexi�n oculta entre los senos de silicio y de Econom�a EE.UU.


donderdag 14 januari 2010

Hoe maak je een geweldige eerste indruk


Ik ben gekomen om te beseffen dat afgezien van een solide basis van vertrouwen en charme, heeft een om zeer zeker een uitstekende eerste indruk te maken. De eerste indruk die u maakt op een meisje kan een grote invloed hebben op de manier waarop ze ziet u vanaf dat punt naar voren.

Het lijkt erop dat de eerste indruk is als een "monster" van wie je bent. Als uw eerste indruk (aanpak) is saai, voorspelbaar en saai. Zij zal u bekijken als zodanig. Als uw gemeenschappelijke aanpak is, zal ze je gewoon als een vent willen neuken. Als uw aanpak licht luchthartig, zelfverzekerd en grappig, zal ze zie je dat zo goed.

Ik weet dat vrienden van mij die zijn zeer goed uitziende jongens en zijn eigenlijk heel zelfverzekerd en leuk om rond over alles. Maar toen ze aanpak meisjes en vast te stellen dat de eerste indruk, ze vaak overkomen als nerveus en voorspelbaar. Iets als:

"Oh, hallo. Umm. Ik kon het niet helpen, maar je merkt vanuit de hele kamer. Denk je dat ik je kon nummer hebben?"

Ze lijken te denken dat, zodra het meisje leert kennen, en zodra ze het meisje kunnen krijgen op een datum, dat zij deze meisjes hoeveel vertrouwen en fun-loving ze kunnen aantonen. Het droevige deel is, zij het nooit op de eerste date. Aangezien de eerste indruk van de meisjes van hen was 'saai, nerveus, saai, voorspelbaar. "

Natuurlijk, we weten allemaal dat de eerste indrukken, zijn blijvende Ones, en zijn heel erg belangrijk in de dating spel. Dus het zou zinvol zijn om daadwerkelijk repeteren en praktijk, en fabriceren een groot, niet maken dat een ijzer-geklede aanpak.

Men zegt dat in het bedrijfsleven, het maken van een moord niet iets te maken met het product dat u verkoopt hebt, maar hoe goed je huidige (reclame) het product. U kunt een geweldig product (persoonlijkheid, lichaam, enz.), maar als je niet goed kan adverteren, ben je dood waar u ook gaat.

Na een eerste indruk is gemaakt, de verbeelding begint onmiddellijk te fabriceren en te bouwen op deze eerste indruk. Als het een goede eerste indruk, een goed beeld van u zal worden gemaakt in haar gedachten.

Nu, de meest belangrijke rol. Wat vormt de ideale aanpak?

Nou, eerst uit, willen wij een duidelijke visie van wat voor soort man wij willen dat onze Mrs Perfect om ons te zien. Idealiter zouden we willen dat ze weten dat we waren vol vertrouwen, slim, grappig, en ambitieus. Right?

En we kunnen niet vertrouwen op de eerste datum aan haar laten zien hoeveel vertrouwen en plezier we zijn als we niet dat de eerste date te krijgen. Daarom hebben we al deze grote kwaliteiten te nemen en ze in een nette verpakking "monster pakket, 'riep de eerste indruk. Welke start een kettingreactie van grote gedachten en gevoelens van aantrekking tegenover ons.

Ik heb doorgebracht een aanzienlijke hoeveelheid tijd nadenken dit zeer ding. Ik vroeg me over en hoe en wat voor soort benadering die ik zou gaan maken als ik zie een aantrekkelijk meisje.

Hier is wat ik heb tot nu toe:

Laten we zeggen dat ik op de sportschool bijvoorbeeld. Wanneer ik zie een meisje Ik ben geïnteresseerd in zal ik het volgende doen:

Stap Een

Ik zal ervoor zorgen dat mijn houding intact is. Hoofd omhoog, schouders iets terug en in de juiste afstemming. Ik zal lopen met gratie en vertrouwen.

Het is een feit dat er meer dan 750.000 niet-verbale tekens geven we af, die andere mensen over wie we zijn vertellen! Daarom wordt het heel erg belangrijk dat ze dit ziet. Overdrijf het niet en lopen rond als een machoman of iets, maar zorg ervoor dat uw bewegingen en gebaren zijn zeer rustig, gecoördineerd en geluid.

Stap Twee

Milde oogcontact. Ik zal een aantal oogcontact met "ontspannen" ogen, niet zenuwachtig, maar rustig, casual, kort contact met de ogen (zoals ik lopen in haar richting).

Stap Drie

In een rustige en luchtige stem, zal ik het volgende zeggen: "Hallo, ik ben James. Ik heb niet gezien je hier in de buurt voor. Je moet nieuw zijn deze gym (school, winkel, wat dan ook)." Als je klaar bent in een rustige en ongedwongen wijze, toont dit vertrouwen.

Laat haar antwoord.

"Ik denk dat dit betekent dat ik ga hebben om u uit te nodigen voor koffie. En als je geen koffie drinken, too bad. Je kunt me kijken koffie drinken, terwijl ik om u beter te leren kennen. Deal?" Dit zou zelfs nog meer vertrouwen en een gevoel voor humor.

Tot nu toe tot dit punt, je ziet ze nu als een grappig, luchtig, niet-wanhopige en zelfverzekerde man. Laten we eens kijken, wat anders kunnen we toevoegen aan deze.

Nadat ze zegt: "Tuurlijk, waarom niet," (wat zeer waarschijnlijk is, omdat we niet zijn gekomen op een te sterk en we hebben getoond een aantal zeer aantrekkelijke kwaliteiten) kunnen we dan verder om te vragen om haar telefoonnummer.

"Cool, wat is je nummer? Ik moet rennen, maar ik zet je een lijn als ik wat vrije tijd. Oke?"

Dit is zeer effectief, omdat je niet zeggen: "Ik vraag me af of ik je nummer" dat lijkt onzeker en wanhopig zou kunnen hebben. Je bent zetten haar in een positie waarin zij zou hebben een harde tijd zeg je nee.

Het maakt je ook kijken "druk en niet-zo-beschikbaar." Het toont haar dat je een leven en dat ze niet de prioriteit. Ze gaat hebben om haar een $ $ off voor dat werk! Bovendien, je bent de beëindiging van de convo waaruit blijkt haar, die in controle.

Plus er is nog een verborgen parel, je bent ook onvoorspelbaar zijn en mysterieus, omdat je nog niet gegeven haar een moment dat je gaat bellen, of als je gaat bellen. Dit maakt haar verwondering over u en uw mate van interesse in haar.

Dus wat is de totale som van deze korte dialoog. In een notendop, heeft u afgeschilderd als zijnde:

* Mysterieus
* Fun en verlaten
* Unpredictable
* In control
* Zelfverzekerd
* Charmant
* Easy-going
* Rust en verzameld
* Energiek, initiatief, en de vraag

I'll lay-out de aanpak weer voor gemakkelijke lezing. In wezen is het doel om te komen met de perfecte aanpak en een geweldige eerste indruk te maken. En om dit te doen door te zeggen: zo weinig mogelijk, maar het maken van wat je zegt COUNT.

"Hallo, ik ben James. Ik heb niet gezien je hier in de buurt voor. Je moet nieuw zijn deze gym (school, winkel, wat dan ook)."

Laat haar antwoord.

"Ik denk dat dit betekent dat ik ga hebben om u uit te nodigen voor koffie. En als je geen koffie drinken, too bad. Je kunt me kijken koffie drinken, terwijl ik om u beter te leren kennen. Deal?" Lachten. Dit zou zelfs nog meer vertrouwen en een gevoel voor humor.

Haar: "Natuurlijk, waarom niet."

U: "Cool, wat is je nummer. Ik moet rennen, maar ik zet je een lijn als ik wat vrije tijd. K?"