vrijdag 23 april 2010

Echtpaar Flarden Purse Na Fake Braken


De Lee County Sheriff's Office is op zoek naar een man zeiden ze pakte de portemonnee van een vrouw toen ze probeerde een andere vrouw die leek te helpen om overgeven.

Onderzoekers zei de vrouw was het verlaten van een Estero CVS vroege donderdagochtend, toen ze een vrouw braken uit het raam van een auto zag. Autoriteiten zeiden toen het slachtoffer liep naar de auto om te helpen, een man greep haar handtas.

Toen de man sprong in de auto met de zieke vrouw en reed weg.

Copyright 2007 door The Associated Press.

Celownik Picky Eater nie jest ?atwe


donderdag 22 april 2010

Website wedstrijden patiënten met geestelijke gezondheidszorg profs


Als u probeert een arts de geestelijke gezondheidszorg te vinden, kan het voelen als een gans te jagen.

Vaker wel dan niet, je zult doorbrengen dagen, soms weken, het maken van 10, 20, soms 50 telefoontjes op zoek naar een arts die een) beschikbaar is binnen een paar weken, b) gedekt door uw verzekering, c) binnen rij-afstand of op een buslijn, d) ervaring met uw probleem of de behandeling die je zoekt en e) interesse in het werken met je.

Vorig jaar schreef ik dat we er een online geestelijke gezondheidszorg matching service, vergelijkbaar met online dating services die nodig zijn. Eerder deze maand, als ze mijn middel, het populaire tijdschrift Psychology Today hoorde stuurde me een folder voor haar nieuwe therapie Directory. Het is een gratis (voor de patiënt of cliënt) online dienst op therapists.psychologytoday.com. De map bevat reeds informatie voor 5.000 geestelijke gezondheidszorg clinici.

Toen ik "Cincinnati" en "depressie", kreeg ik 30 hits, waaronder twee psychiaters onder de psychologen, maatschappelijk werkers, counselors en een paar verpleegsters. Selecteren van mijn specifieke zorgverzekeraar versmald het gebied tot zes therapeuten.

De arts betaalt $ 30 per maand moeten worden vermeld op de site. Therapeut profielen kunnen bestaan uit een foto, inleidende verklaring, de kwalificaties, de behandeling voorkeuren, kaarten naar het kantoor, e-mail en andere contacten, informatie over geslacht, leeftijd, kosten / sessie, verzekeraar status, specialiteiten en klantgerichtheid.

Dat is veel meer informatie dan ik kan bieden aan een persoon die belt voor een verwijzing.

De therapie directory is jong, maar het is makkelijk, heeft een groot potentieel - en het wint van een blind date.


woensdag 21 april 2010

Kunstmatig sperma gecreëerd


Wetenschappers hebben de hoop gewekt van een einde te maken aan de productie van mannelijke onvruchtbaarheid na muizen met behulp van kunstmatige sperma. KUNSTMATIGE zaadcellen zijn gebruikt om levende dieren te creëren voor het eerst in een experiment dat een einde maakt aan mannelijke onvruchtbaarheid beloften.

Wetenschappers hebben bevruchte eieren muis met sperma gekweekt uit embryonale stamcellen (ES cellen) tot zeven pups te produceren, waaruit blijkt dat werkende geslachtscellen kunnen worden gemaakt in het laboratorium. De geboorten biedt het sterkste bewijs nog niet dat het uiteindelijk mogelijk zal zijn om het gebruik van cellen onvruchtbare mannen die geen sperma van hun eigen stamcellen te maken te behandelen.

Andere experimenten hebben gesuggereerd dat kunstmatige eieren kan worden gemaakt van vrouwelijke embryo's, het verhogen van soortgelijke hoop voor onvruchtbare vrouwen, maar geen nakomelingen zijn geboren. Op de langere termijn, kan het mogelijk zijn om sperma te produceren uit vrouwelijke stamcellen en mannelijke eieren van degenen, waardoor homoseksuele koppels om kinderen dat de genen van beide ouders dragen. In theorie zou een enkele persoon, ook bieden zowel de eicellen en zaadcellen nodig zijn om een embryo te creëren.

De oprichting van de â € œmale eggsâ € en â € œfemale sperma €, maar kampt met moeilijke technische belemmeringen, zoals vereist embryo's genetisch materiaal van zowel een moeder en een vader om zich normaal te ontwikkelen.

Het onmiddellijke voordeel van het onderzoek zal worden om een beter inzicht van hoe volwassen zaadcellen worden gevormd, het verbeteren van behandelingen voor mannelijke onvruchtbaarheid. Een veelbelovend idee is om weefsel te verwijderen van de teelballen, cultuur onrijpe zaadcellen in het laboratorium en vervolgens overbrengen naar de patiënt.

Verder in de toekomst zou het mogelijk geworden om embryo's dat de vruchtbaarheid te voeren patientsâ € ™ genen, die kunnen worden geteeld in het kunstmatige sperma of eieren, die hen in staat stellen hun eigen genetische kinderen hebben kloon.

Zelfs als klonen blijkt onmogelijk is, moet de technologie op te lossen het tekort aan gedoneerde sperma en eicellen.

De studie, die werd gisteren gepubliceerd in het tijdschrift Developmental Cell, werd geleid door Karim Nayernia, die onlangs de Newcastle-Durham Instituut voor Stem Cell Biology en Regeneratieve geneeskunde is lid geworden van Georg-August Universiteit in GÃ ¶ Göttingen, Duitsland.

Zijn team voor het eerst gemaakt mannelijke muis embryo's, die mochten ontwikkelen voor een paar dagen totdat ze kleine balletjes van cellen bekend als blastocysten. Vervolgens geïdentificeerd spermatogoniale stamcellen (SSC's), die verder zullen sperma vorm, en verwijderd ze voor cultuur. Degenen die zaadcellen gevormd werden uitgezocht en geïnjecteerd in de muis eieren met de ontstane embryo's geplaatst in de baarmoeder van draagmoeders.

Bemesting is zeer inefficiënt: honderden eieren werden geïnjecteerd, maar slechts ongeveer 50 zo ver ontwikkeld als twee-cellige embryo, terwijl slechts zeven werden uitgevoerd op termijn. Een van de pups op jonge leeftijd stierf en ze waren allemaal dood binnen vijf maanden, vergeleken met een normale levensduur van ongeveer twee jaar.

Echter, het beperkte succes bewijst nog steeds het principe dat ze kunnen leiden tot geboorten leven.

â € œThis is een probleem dat we zullen moeten lossen voordat de menselijke proeven, maar het is een zeer belangrijk resultaat van een biologisch oogpunt, â € zei professor Nayernia. â € œWe hebben een model voor het bestuderen van hoe het leven begins.â €

Een team van de Universiteit van Sheffield heeft al vastgesteld dat het mogelijk is om te groeien menselijk sperma uit ES-cellen, hoewel er geen poging gedaan om ze te gebruiken om eieren te bevruchten. Anderen in Amerika en Japan hebben ook aangetoond dat de muis eieren kan worden gemaakt van stamcellen en bevrucht, alhoewel er geen pups geboren zijn.

The Times