woensdag 9 december 2009

Louisiana man neergeschoten terwijl het hebben van seks met een vuurwapen

Lake Charles, LA (KPLC) - Kort na middernacht donderdag, een Lake Charles man stierf terwijl die betrokken zijn bij seksueel gedrag met een vuurwapen.

Het kantoor van de sheriff Calcasieu Parish heeft 36 jaar ten laste oud Kimberly Grosset met nalatig moord in verband met de schietpartij dood van haar vriendje.

Ambtenaren zeggen dat ze 49 jaar oud en Robert White bezig waren met vrijwillige seksuele gedrag toen hij werd neergeschoten in het hoofd met een pistool op zijn McCindy weg naar huis.

Geen obligatie is vastgesteld.

dinsdag 8 december 2009

Brain Studies en "De Superior Man" voor Dating en relaties

Veel van mijn berichten zijn gegaan in de manier waarop mannen en vrouwen zijn verschillend. Ook heb ik uitgebreid geschreven over attitudes en overtuigingen die leiden tot lange termijn dating en relatie succes.

In recente berichten heb ik gegaan in de wijze waarop hersenen structuur in verschillende en mannen en vrouwen, en hoe dit gedrag beïnvloedt. dit bericht is de invoering van een aantal inzichten heb ik uit een boek dat ik heb gelezen. De nieuwe posten (binnenkort) zijn titel, â € ~ Dating en Relatie Tips Geïnspireerd door De Superior Mana € ™

Ik gesloten in het â € ~ hersenen differencesâ € ™ berichten dat, hoewel mannen en vrouwen hebben natuurlijke voordelen gebaseerd op de vaste bedrading van de hersenen echter beide geslachten kunnen hun zwakke vaardigheden te vergroten naar een punt waar ze beter is dan het andere geslacht kunnen doen op hun verondersteld â € ~ natuurlijke abilitiesâ € ™.

Ten slotte, sloot ik met het belang van het begrijpen en waarderen van deze verschillen tussen mannen en vrouwen. Dit bericht kijkt naar de inzichten van het boek â € œDe Superior Mana € ™ aangeboden door David Deida. Dit boek verklaart de verschillen tussen de mannelijke mannelijke en de vrouwelijke vrouw. David Deida stelt dat deze kenmerken gelden voor de mannelijke en vrouwelijke energieën die er in elk individueel of ze nu man of vrouw. Inzicht in dit fundamentele verschil tussen mannelijk en vrouwelijk en hoe dit verschil, voor succes in dating en relaties gebruiken, is de focus van dit boek.

Een paar zinnen waarin de essentie van mannen en vrouwen trof me hard, "De prioriteit van het vrouwelijke (bij mannen en vrouwen) is de stroom van liefde in relatie. Prioriteit van mannelijke is de missie die leidt naar de vrijheid. Ware vrijheid en de ware liefde is uiteindelijk hetzelfde. "

In de hersenen te kijken naar studies 2 feiten leken betrekking te hebben op deze visie, de eerste is dat vrouwelijke hersenen hebben grotere communicatie-centra en zijn meer gericht op sociale harmonie en het opbouwen van relaties of in andere woorden, vrouwen richting gericht, â € ~ de stroom van liefde in een relationshipâ € ™.

Het volgende wat ik zag is dat zelfs wanneer man en vrouw aan het doen zijn soortgelijke taken zij donâ € ™ t gebruik van precies dezelfde delen van hun hersenen in dezelfde verhouding als elkaar. Dwz mannen en vrouwen gebruiken verschillende delen van hun hersenen voor dezelfde taken. Het algemene verschil is dat een man een meer gerichte deel van hun hersenen gebruiken, maar tot een grotere diepte, terwijl vrouwen verschillende delen van hun hersenen gebruiken.

Bijvoorbeeld, wanneer het doen van een rekenoefening een man zal de meeste van zijn denken in zijn linker hersenhelft, terwijl een vrouw een grotere verscheidenheid van haar hersenen, zal gebruik maken van algemene spanning beide halfronden. (dit geldt ook wanneer beide geslachten krijgen dezelfde score op de test wat ze doen).

Merk op hoe de communicatie centra van de hersenen gemakkelijk betrekking op de stroom van liefde in relaties. Dan zien hoe een mana € ™ s focus werking van zijn hersenen gemakkelijk zou kunnen betrekking hebben op David Deidaâ € ™ s bewering dat een man gaat over focus en taken. Veel mensen beschouwen David Deida te â € ~ spiritualâ € ™. Misschien. Of misschien heeft hij net genoeg zelfbewustzijn om zijn mannelijkheid te realiseren. Havenâ € ™ t ontmoette hem, dus ik can't € ™ t zeggen.

Mannen vaak gedragen als kleine jongens die behoefte hebben aan hun moeder (of hun minnaar te nemen mama als attributen) Dit boek kan u helpen jezelf de grond in uw basis mannelijkheid. Dating en relaties can't € ™ t helpen, maar werd beter. Het beste van alles voelt u zich beter en meer in contact met jezelf en je vrouw.