zaterdag 27 februari 2010

Gebruik De Wet van Aantrekking voor Dating Succes


Een mythe is ontstaan in het laatste jaar of zo, dat de "Wet van Aantrekking" betekent dat je gewoon bedenken wat je wilt en het plotseling verschijnt voor je. Deze visie werd populair na het nemen van een aantal beelden in een documentaire genaamd "The Secret" uit de context. De documentaire geeft een beeld van iemand te visualiseren wat ze willen en het volgende dat je weet dat ze het hebben. Veel mensen fixeren op dit deel van het beginsel van aantrekking en bespreken hoe dit problematisch is zonder te kijken naar het hele plaatje.

Ik zag een aantal van de documentaire en vond het saai. Maar de beginselen die zij spraken over lijken trouw aan de bronnen. Perceptie van de kunstenaar was van een dame die waren gekomen over een nieuwe manier van kijken naar dingen en is volledig ingenomen door de "rol te geven" het universum heeft op alles. De westelijke uitzicht is van een strikte patriarchale God die eist taken van zijn knecht. Maar in deze opvatting het universum deelt met u graag, dat kan moeilijk zijn voor sommige mensen het reine te komen met. In sommige gevallen meditatie en zelf-verbetering zal volstaan om hen te helpen reine te komen met zo'n uitzicht.

Om dit terug te dateren, dus als je de wet van de aantrekkingskracht van toepassing zijn op het vinden van de perfecte partner door middel van ontmoetingen, vaak een persoon zal denken dat alles wat ze moeten doen is bedenken wat ze willen op een datum en de zeer volgende persoon zij voldoen aan zal "The One".

Volgens "The Science of Getting Rich ', dat wordt geclaimd als de inspiratie voor de documentaire The Secret van Rhonda Byrne, evenals vele andere auteurs en zakenlieden. Dit perspectief is volledig uitgeschakeld.

De toepassing van de wet van aantrekking tot dateren moet u het beeld van wat u wilt - het geloof in uw vermogen bij het verkrijgen van uw wens - het gevoel van dankbaarheid dat je al krijgen wat je verlangen en de wil om actie op te nemen en het ontmoeten van mensen onderhouden van uw positieve mentale houding en groei.

Zodat u uw juiste datum kan aantrekken en bereiken hem / haar door uw actie (naderen, small talk, enz.). Zoals het zegt in het Science of Getting Rich "Omdat u tot de oprichting oorzaak van de vormloze Stof die al uw omgeving doordringt, volgt niet dat zij vorm aan te nemen uit de atmosfeer en het tot stand komen voor je ogen."

De wet van aantrekking is meer van een formule die moet volledig worden toegepast op de juiste resultaat te krijgen. Als mensen ervan uitgaan dat de wet van aantrekking is alleen verbeelden aan te trekken, dan in plaats van een techniek voor "het verwerven van wat je wens", wordt het een geloof te geloofde in of afgewezen. Nogmaals, het is niet een geloof. De wet van aantrekking is een methode van actie. Net als een wiskundige formules zij voorschrijft precieze acties voor nauwkeurige resultaten.

Dus in de toepassing van de wet van aantrekking te dateren;

1) Eerst moet je het visualiseren van de soort persoon je wilt zijn met

2) Dan moet je vertrouwen hebben dat Stof / God brengt je wat je wil voelen dankbaarheid voor wat er gebeurt 'achter de schermen "aan deze persoon om u te brengen

3) Vervolgens moet je actie ondernemen.

Ontmoet mensen. Hebben gesprekken en hebben een goede tijd. Als je niet kan doen zonder op zoek naar een specifiek resultaat van elke uitstap (u kunt bijvoorbeeld niet leuk hebben omwille van de fun) dan moet je kunnen om dit te doen leren. Je leert door het lezen van boeken, waarbij klassen en vrienden maken met mensen die het kunnen doen boven en kopiëren tot je ontwikkelt je eigen stijl.

Dating is leuk en het is een leerervaring. Als je niet leuk vergadering met nieuwe mensen en te dateren dan je eerst moeten leren hoe je dit moet doen. Elementaire sociale vaardigheden die je kan bouwen op zijn essentieel. Lessen en workshops bestaan ook. Bij het zoeken naar een partner kun je jezelf niet beperken omdat je niet weet hoe om sociaal genoeg zijn om niet alleen vasthouden aan de eerste persoon van het andere geslacht die je wil. Menig man heeft zijn tijd verspild heimwee naar vrouwen die nooit bestaan, behalve in hun geest, simpelweg omdat ze niet konden mengen zich goed genoeg om genoeg vrouwen bijeen om dit te weten.

Als u niet het verwerven van vaardigheden in het socialiseren en u bent niet aan jezelf te werken dan wanneer de gelegenheid zich voordoet kunt u niet in staat zijn om actie te ondernemen. Je kon heel goed mis is met iemand die je kunt comfortabel en hebben een gezonde relatie met.


donderdag 25 februari 2010

Nieuws - Datum limiet op eerste Amerikanen


Lees bron op Nieuws - Datum limiet op eerste Amerikanen
Het onderwerp van de mens als eerste aankwam in Amerika is fel betwist door wetenschappers.

Aan de ene kant van de zaak zijn onderzoekers die beweren dat Amerika werd voor het eerst bevolkt ongeveer 13.000 jaar geleden, tegen het einde van de laatste ijstijd. Aan de andere zijn zij die een voorstel voor een veel vroeger datum voor de kolonisatie van het continent - eventueel zo'n 30,000-40,000 jaar geleden.

De auteurs van de meest recente studie verwerpen de laatste theorie stelt dat mensen opgenomen Amerika niet eerder dan 18.000 jaar geleden.
lees meer


zondag 21 februari 2010

Als u het vuil op je date te krijgen, websites doel om te helpen


Sarah Langbein
Sentinel Staff Writer
24 september 2006

Alvorens de sprong, zijn ze bestellen achtergrondcontroles en prive-detectives inhuren om er zeker van Miss recht is niet mevrouw Rechts of dat de nieuwe beau niet wordt gezocht door de FBI.

Soms vervelende dingen kunnen krijgen. Een ondernemer heeft opgeroepen alle womankind de namen post en gezichten van de mannen die naar verluidt onrecht hen. Meer dan 17.000 geminacht vrouwen aan boord zijn gekomen, waardoor DontDateHimGirl.com een instant hit - tenzij u een van de ongelukkige mannen naar de website genade.

Welkom in de wereld van het wieden van de rotte appels, waar het gemeengoed geworden om Google iedereen - zelfs je liefde belang.

Maryssa Montgomery, 27, een relaxte serveerster in Orlando's Waitiki Retro Tiki Lounge, heeft het niet gedaan. Maar haar vader heeft. Toen Montgomery begon dating haar collega, Joseph Webster, zes maanden geleden, papa wilde details.

"Hij keek hem online," zegt Montgomery. "Hij wilde zijn voor-en achternaam. Hij wilde zijn adres, dat ik niet denk dat ik wist op dat moment. Ik vertelde hem dat hij was niet van plan om iets te vinden."

En dat deed hij niet. Montgomery zegt dat ze meestal gaat met haar darmen, maar voegde ze eraan toe: "Ik denk niet dat mijn vader vertrouwt mijn gut."

In sommige staten, waaronder Florida, kunt u de aanschaf van een criminele achtergrond-check online. Fork meer dan $ 23 en de Florida Department of Law Enforcement (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory) doet de statewide zoeken voor je. Of neem een kijkje bij de lokale griffier websites, die gewoonlijk kunnen gebruikers surfen op het web voor rechtszaken. Voor de sappige details, hoofd naar het gerechtsgebouw.

Als u niet wilt verlaten het comfort van uw computer stoel, zijn er online dating sites die belofte gebruikers vooraf gescreende kandidaten. Of: 'Know before you go "- Matchinform.com staat online liefhebbers om te beoordelen hun data.

Cheaters beware

Vrouwen lijken meer enthousiast dan mannen aan de controles uitvoeren. In het geval van Dont DateHimGirl.com, hoeft u de screening zelf.

"Ik dacht dat er een manier voor vrouwen samen te krijgen en waarschuwen elkaar over hun slechte ervaringen uit," zei schepper Tasha Jozef, 33.

Meer dan 100 affiches aan de Zuid-Florida-based website hebben een honkslag van mannen in Orlando als griezels, leugenaars, spelers, daders en alle andere lelijke term die u kunt bedenken. Hun soms vloeken-geregen tirades krijgen persoonlijk en to the point, gevolgd door de gebruikelijke waarschuwing: Don't datum hem niet, meisje.

Neem, bijvoorbeeld, Daniel van Orlando.

"Cheater! Cheater!" een rokend vrouw getypt op de site. "Dit is slechts een waarschuwing meisjes, ik zeker niet wil hem voor mezelf, en ik zeker niet wil hem aan iemand anders, zelfs mijn ergste vijand. Oh, en toen hij trekt de lijn die je bent het enige meisje dat hij ooit verliefd op, lach in zijn gezicht! "

Meer dan 600 mensen hebben gezien profiel van Daniel.

Andere beschuldigingen span van vrouwen ontleend verwierven ze een seksueel overdraagbare aandoening aan ex-vrouwen zeggen hun mannen gebruikte ze voor geld en groene kaarten. De laatste kreeg deze reactie - in alle hoofdletters - van een lezer: "Girls - we moeten helpen deze vrouw en stuur haar een donatie van een dollar per stuk voor haar verdediging tegen deze varken!"

Sommige van de zogenaamde "varkens" op die pagina's hebben zich aaneen te vechten Jozef en haar site. In ruil daarvoor hebben ze gelanceerd www.classaction-dontdatehimgirl.com. Anderen hebben hun eigen reacties op DontDateHimGirl. Com, rechts naast hun smerige profielen. Todd Hollis, een advocaat uit Pittsburgh, vervolgt Jozef voor laster. De twee duked het uit op woensdag Dr Phil.

"Meneer Hollis probeert me verantwoordelijk voor de opmerkingen over hem gemaakt op de site door andere vrouwen te houden," zei Jozef op het tv-talkshow. "Ik heb niet schrijven die opmerkingen, en bovendien de wet bepaalt dat ik niet aansprakelijk ben."

Hollis eens, zeggende de website ontstaat een ongelijk speelveld. "Mannen mogen niet worden geïdentificeerd door hun foto, terwijl vrouwen anoniem blijven."

Een vrouw, Diana uit West Palm Beach, zei haar bericht is een manier om negatieve energie vrij over een man aan wie ze verloofd was. Turns out, hij had al een vrouw. Ze wilde niet dat een andere vrouw te vallen voor zijn dezelfde truc.

"It's genomen me een lange tijd door te komen," zegt Diana, die sprak op voorwaarde dat haar achternaam niet worden gebruikt omdat ze alleen maar wil "gaan."

De onderzoeker

Aan de andere kant, volgende maand Joseph is de invoering van haar nieuwe poging, GreatGuysTo Date.com.

"In wezen is het een plek op het internet waar vrouwen kunt plaatsen over de grote jongens in hun leven - jongens die moeten zwemmen in de globale datering zwembad," zegt Joseph. "Ik heb de site omdat ik voelde dat als vrouwen een plek op het internet waar ze kunnen delen hun datering slechte ervaringen hebben opgedaan, moet er een plaats waar ze kon delen dateren hun goede ervaringen, ook, en praten over de mannen die ze denken zijn geweldig. "

Nog niet tevreden? Je kan beroep doen op de expertise van Carmen Naimish, Californië een prive-detective en oprichter van DateSmart.com

"Als je datum... Onderzoeken," is de slogan van Naimish's. Voor een startprijs van 500 dollar zal ze diep graven om de goederen te vinden op uw honing. "Als je het gevoel er iets mis is, ben je waarschijnlijk gelijk, 'zegt Naimish ingevingen van haar klanten. De meeste van haar klanten zijn succesvolle professionals en ongeveer 60 procent is vrouw.

Het merendeel van de vrouwelijke cliënten willen weten, "Is hij echt gescheiden?" De meeste van de mannen willen weten hoe vaak de vrouw is getrouwd.

In een geval, Naimish zegt, ze brak het huwelijk van een 69-jarige vrouw wier dochter noemde haar om hulp. Het bleek dat de moeder was de heer Mr Right Wrong.

"Ik ben als een vriend je te tikken op de schouder," Naimish zegt. "Ik wil mensen uit hartzeer, rampen en de financiële ondergang te redden."

Vraag het maar aan hem, meisje

Lokale dating goeroe Michelle Valentine scoffs op de vermelding van achtergrond controles en prive-detectives.

"Mensen zijn leven een vals gevoel van veiligheid", zegt Valentijn. Soms is de rode vlaggen niet opdagen op papier, voegt ze.

Plus, doodt hij de romantiek.

Doe je eigen onderzoekswerk, Valentine dringt. Zoek voor "achtergrondinformatie" in plaats van background checks, zegt ze. Stel eenvoudige vragen van de vrijers, waarin hun antwoorden zullen onthullen hun karakter. Bijvoorbeeld, vraag de persoon om u te vertellen over hun verleden relaties. Het doel is om uit te vinden door de reactie, toon en lichaamstaal hoe de exen werden behandeld. Heeft u zin een humeur? Is de persoon worden gebruikt vernederend taal om te verwijzen naar een vroegere liefde?

De Winter Park dating expert en coach, die stijlvolle jurken in rood en draagt alle hart-vormige sieraden, zegt singles moeten vertragen en terug te keren naar "ouderwets hof praktijken." Ze gelooft in dating tal mensen tegelijk - geen seks, zegt ze - en het verkleinen van het zwembad op die manier. Te helpen, geniet Valentijn Cupido spelen, of het nu op haar online dating site of in de gemeenschap. Zaterdagavond, ze een soiree georganiseerd ter ere van Nationale Singles Week.

"Het probleem met singles tegenwoordig is ze in een haast", zegt Valentijn.

Niet Amy Zaccaria, 25, van Tampa, die dronk wijn donderdag om Eola Wine Co in Winter Park met haar moeder, binnenkort zijn moeder-in-law en vrienden na een lange dag van bruidsjapon winkelen.

Ze ontmoette de liefde van haar leven door een medisch-school vriend, die gaf zijn stempel van goedkeuring - de beste achtergrond check je kunt krijgen, haar vriendinnen zeggen. Toch Googled ze haar nieuwe honing een paar weken later, op zoek naar nieuws van zijn jongere jaren, niet een potentiële crimineel verleden, zegt ze.

"Als je Googlen hem om die reden, moet je niet daterend hem in de eerste plaats," zegt Zaccaria.