donderdag 1 november 2012

Waarom Dating Is Like Koelkast Winkelen


Door Ariane Marder

Ja, het is waar. Een real-life man (met 40 jaar van het leven onder zijn riem, niet minder) zei dat dating is eigenlijk alsof je naar Walmart en het vergelijken van koelkasten.

Ik zou zeggen uit de vleermuis die zei kerel is op mijn sh * t lijst. En als je eenmaal hoort het verhaal, dan heb je waarschijnlijk het erover eens dat hij twee duimen naar beneden verdient.

Een vriend van mij is dating een man voor het laatste jaar-en-een-half. Hij leek geweldig en echt in haar. Hij heeft zelfs opgevoed huwelijk en vertelde haar dat hij was klaar om te settelen. Maar onlangs, hij is met de volwassen versie van mieren in zijn broek en tweede-raden van de relatie.

Op een avond nadat hij terugkwam van zijn college reünie, zei hij tegen haar: 'Ik heb nagedacht. Ik heb nooit echt gedacht dat ik zou eindigen met iemand die niet Ivy League "(Blogger's note:! EW) Toen ging hij naar metafoor-zelfmoord te plegen." Ik ben niet het type persoon naar de eerste koelkast te kopen Ik begrijp het. Ik rondkijken en vergelijken voordat het plegen van. "

Serieus, kerel, geen meisje wil een vergelijking met een huishoudelijk apparaat-EVER! En als u een Sub-Zero, waarom in de wereld zou je iets anders?


zondag 28 oktober 2012

Single Dad's Guide


Er is iets over het feit dat een alleenstaande vader dat de meeste meisjes brengt op hun knieën, af te geven waarderen "coo-ing" en "ahh-ing" geluiden van een meisje met een half hart. Wanneer u hiermee rekening te houden, kan je eigenlijk vinden dat dating als een alleenstaande vader eigenlijk een eenvoudiger proces dan je eerst gedacht hebben, maar toch nog zo veel mannen die er zijn bang om gewoon te springen op de dating bandwagon als gevolg van hun huidige situatie.

Er zijn een paar tips die u kunt gebruiken om uw online dating ervaring een gelukkig, vooral voor degenen die andere dingen aan hun hoofd, zoals hun kinderen te maken. We hebben netjes verzameld in een eenvoudig te gebruiken gids voor u om inzage te lezen:

Een van de beste plaatsen die u kunt nieuwe mensen ontmoeten, vooral in de dezelfde situatie als jij, een alleenstaande ouder, is online. U krijgt toegang tot veel meer mensen dan je normaal zou doen, vooral wanneer alles wat je dag rond te hangen in de supermarkt en in de kleuterschool, en dit is waarom het is zeer geschikt voor zo veel mensen, en ook waarom het is steeds populairder geworden de laatste tijd. U kunt zoeken naar degenen die kinderen hebben, of in ieder geval degenen die open staan ​​voor het idee van kinderen, en dit zal afwijzing te maken, omdat van uw kinderen een veel lager tarief.

Veel mensen, vooral mannen, vinden het moeilijk om toe te geven dat ze kinderen vanaf het, get-go in de vrees dat veel vrouwen zullen afschrikken door dit, vooral als ze niet kinderen van hun eigen te hebben. Dit kan leiden tot afwijzing van een veel later, als je al geïnvesteerde tijd, moeite en geld in iemand die je echt wilt.

De beste tijd om onthullen de informatie die je kinderen hebt is meteen aan het begin, voordat je zelfs met elkaar spreken - meestal, veel online dating websites hebben een specifieke zoekopdracht categorie die zegt of je al kinderen hebt. In dit vak kunt uw voordeel, en je zult al te spenen uit die vrijers die niet compatibel zijn met je.

Hoe zit het met de kinderen zelf? Het kan moeilijk zijn om een ​​papa te hebben om uit te leggen aan zijn kinderen dat hij gaat uit met een nieuw persoon, vooral als het lijkt alsof deze nieuwe persoon probeert te mama's schoenen te vullen. Dit gaat een zware dobber om goed te krijgen in alle eerlijkheid, en zonder een beetje "inpakken in de watten", loopt u het risico van uw kinderen haten deze nieuwe persoon in je leven.

Het is waarschijnlijk het beste om dit gesprek te hebben met je kinderen goed door voordat u start zelfs na te denken over dating, vooral als ze oud genoeg zijn om te begrijpen, en gewoon uitleggen dat papa op zoek is naar een nieuwe vriend als hij krijgt eenzaam wanneer hij hoeft niet vrienden van zijn eigen leeftijd om mee te spelen, als zodanig. Geen kind wil zien papa verdrietig, en door het te doen op deze manier, heb je meer kans om de kinderen te winnen met een beetje van een sympathie stem.

In alle eerlijkheid, zal ieders aanpak dating heel anders van iemand anders, zodat alleen u kunt beslissen wanneer en hoe de tijd rijp is. Wees eerlijk in alle opzichten - om je kinderen, naar uw potentiële partners, en boven alles, om jezelf.