donderdag 19 april 2012

Mede-oprichter van nieuwe dating site zegt De Sleutel Sociale Is


Di Huang, de 24-jarige mede-oprichter van de dating website SoWink (www.sowink.com), die in december.

Wat is het verschil tussen SoWink en andere dating websites? Met Match of eHarmony, het zijn de traditionele datingsites, op basis van een matchmaking-systeem. We proberen de hele ervaring te socialiseren door het hebben van de betrokkenheid van gebruikers door middel van ons platform. We hebben veel van de sociale elementen, in tegenstelling tot andere dating sites, waar het idee is om het bericht heen en weer. De eerste en belangrijkste ding is dat we geen lange profielen doen zoals je zou elders te vinden.

Wie is SoWink bedoeld? We hebben een specifieke demografische: 18 - tot 35-jarigen, afgestudeerden en jonge professionals. Je moet een Facebook-verificatie te doen of een punt-edu e-mail om te controleren of te hebben. Primair zal het voor mensen die zijn single, op zoek naar iemand tot nu toe. De site is niet gericht op het huwelijk, het is voor het dateren. Het is voor mensen die nieuw zijn op het gebied en zijn op zoek naar vrienden en op zoek naar nieuwe mensen te ontmoeten.

Waar is SoWink beschikbaar? Op dit moment wordt dit beperkt door geolocaties, gericht naar de San Francisco Bay Area uit te breiden tot Davis en Santa Cruz. We zijn uit te breiden locatie naar locatie in plaats van te concurreren op grote schaal onmiddellijk.

Den ekstraordinære Impact of Respect


zondag 15 april 2012

Elke website kan een dating site Be


(CNN) - Recent is er een lezer liet de volgende query in onze inbox:

"Dit kan een domme vraag zijn, maar onlangs vertelde een vriend me dat hij heeft gehoord van mensen met behulp van Facebook als een dating service. Mijn FB vrienden en ik (weliswaar van middelbare leeftijd) kan niet achterhalen hoe je mensen 'ontmoeten' op Facebook. Ik (en de meeste van mijn vrienden) zijn FB vrienden met mensen die we eigenlijk weten. Hoe zou men gebruik maken van Facebook als een dating site? "

- Stuk gebracht door Facebook Flirten

Oh, perplex! Er zijn geen domme vragen - alleen pijnlijk, pijnlijk domme mensen. Maar ik dwaal af .... .

Social media flirten is een fenomeen dat al sinds het prikbord / chatroom dagen, als naïeve 13-jarigen en rheumy ogen 61-jarigen worden verhandeld "A / S / L? 'S met optimistische overgave.

Een snel overzicht van mijn sociale volgelingen - op Twitter, Facebook, Google + en Instagram - is gebleken dat, onder mijn sociaal savvy kring van mensen, mensen zijn gedateerd / getrouwd vrijers ze elkaar ontmoetten op MySpace, Facebook, Tumblr, Foursquare, myYearbook, Yahoo Messenger en Usenet, om enkelen te noemen.

In feite is de afgelopen week, het verhaal van hoe een koppel ontmoet op Woorden Met vrienden veegde de blogosfeer: Megan Lawless en Jasper Jasperse begonnen met het spelen van de smartphone op basis van woordspel en werden tegenover elkaar in willekeurige volgorde. Na het gesprek via het spel "Chat"-functie en later communiceren via Skype en e-mail, het paar persoonlijk ontmoet, en uiteindelijk getrouwd - Jasperse zich van zijn geboorteland Nederland naar Chicago te zijn met zijn bruid.

Terwijl dit alles lijkt misschien raar / griezelige / weinig triest voor iedereen die niet zijn opgegroeid met een digitale inheemse, overweeg dit: Amerikanen besteden ongeveer een kwart van hun online tijd met behulp van sociale netwerken. Als u het geven van uw monitor de oude glazige oogbol in plaats van kantelen terug highballs bij uw plaatselijke TV-gepleisterde sportbar, dat is waarschijnlijk waar je naartoe gaat om verbindingen te maken.

Echter, het eigenlijke proces van het ontmoeten van mensen via sociale media is nog steeds vrij, nou ja, griezelig. (Minder griezelig dan weer in de dagen van message boards en AOL chatrooms, maar griezelig allemaal hetzelfde.)

Ervan uitgaande dat u niet, in feite, een weirdo die verzamelt milt (wij geven jullie zo veel ruimte op deze factor), hier enkele tips over hoe je een social media site een dating site te maken zonder dat het een engerd.

Niet doen:

Complimenteer onophoudelijk: Je weet dat kerel die zich waggelt aan u aan de bar, ademt whisky in je gezicht en mompelt: "He dame, je moet gek decollete, yo." Hij griezelige is, toch? Hij is zelfs soort van griezelig als hij gaat nog een minder agressieve route en complimenten iets goedaardig, zoals je ogen ("Je hebt mooie orbs ... Mag ik ze?"). Waarom? Omdat hij met vermelding van zijn bedoelingen van de vleermuis, en onze de samenleving - bedorven door jaren en jaren van romantische komedie-viewage - de voorkeur aan een beetje een achtervolging.

Bij het inschakelen met mensen via sociale media, praten over hun uiterlijk / houding / oogballen nog verontrustend is dan aan de bar, omdat je niet weet wat de persoon in kwestie en je kunt hun gezicht niet zien in het vlees. In plaats van rechtstreeks voor vleierij, het opstarten van een gesprek met het object van je verlangen, zo charmant met je humor en eigenzinnigheid in plaats van leeg poëzie (of straight-up seksuele intimidatie).

Kom ik er over nadenk, dat is wellicht een goed advies voor comporting zelf op Ye Olde sports bar.

Herhaal jezelf: Als je verhoopte doel antwoordt niet op de eerste vijf tweets je hem sturen over de gedeelde liefde voor fossielen en tesseracts, op te houden met je vrijen. Hij houdt niet van u. Hier is een weefsel.

Wis je gezicht: Niemand wil tot nu toe een afbeelding van een donut. Bij het kiezen van je avatar, zorg ervoor dat je gezicht, of, blijkt op zijn minst, link naar een website met een foto van je mok. Als u gevoelig bent over je big-ass neus of je glimmende hoofd, gewoon chill out. Lelijke mensen trouwen, ook - Ik zie hun nakomelingen in de metro per dag.

Bijlage je verkering: Sommige initial public plagerijen is prima - via Twitter, Facebook Walls, etc - maar als u doorgaat met uw zware flirten ("OMG Ik hou van de vorm van je gebroken neus Je ziet eruit als een matador!") in een openbaar forum, loopt u het risico vervelend je vrienden en volgers of, erger nog, gênant je potentiële date - vooral als je uit vragen zei potentiële date publiek.

Hebben we niets geleerd van die kerel die vroeg dat meisje met hem te trouwen op de Jumbotron? Twitter kun je DM mensen, Facebook heeft prive berichten en zelfs Tumblr heeft een interne messaging service met de naam Fan Mail nu - er is geen excuus voor vrolijk PDA'ing de hel uit je Swain.

Speel phantom: We gaan ervan uit dat u daadwerkelijk wilt het object van je late-night Google stalking te ontmoeten, dus als het gaat om digitale flirten - ASAP brengen offline. We zijn ook in de veronderstelling dat deze persoon wil je ontmoeten (we vertrouwen je weer hier, jongens - hopelijk u beschikken over de sociale vaardigheden om rente te herkennen, in tegenstelling tot eerder genoemde kerel in de sport-bar).

Dus waarom niet vraag ze om op te hangen in persoon? Of, beter nog, in de aanwezigheid van tonnen en tonnen van vrienden die een mogelijke ontvoering / moord scenario wegjagen.