donderdag 13 oktober 2011

Dating Tips voor mannen


Hoe een gewone jongen zoals jij en ik kan trekken vrouwen elke plaats, altijd? Hoe kunt u uw uiterlijk te verbeteren? Hoe kan ik een meisje aandacht te krijgen? Hoe maak je een vrouw het telefoonnummer te krijgen?

Ja, mijn lieve vrienden een man altijd proberen uit te vinden deze antwoorden voor een dating. Dating kan moeilijk en gevaarlijk als je niet over een aantal tips over een vrouw. Iedere man wil een mooie vriendin als een goede partner. Wel is het erg moeilijk om uit te vinden een vrouw die wat willen? maar onze tips geeft u goede suggesties zoals wat te dragen, hoe te reageren en wat te zeggen? Je moet altijd aandacht van de vrouw die je interesseren. Wat is het eerste wat een vrouw merkt als ze tot je aangetrokken? Vraag nooit een vrouw die je lang bent, rijk of knap. Als je gelooft dat liegt, zal je nooit ergens komen met vrouwen. Zoek uit wat werkt en wat alleen maakt een vent ziet eruit als een sukkel. Kies altijd voor goedkope maar leuke locaties voor een date. Probeer te kijken knappe en slimme door kleding voor een date. Dus je moet voorbereiden in alle de weg voor een perfect dating.

Nooit liegen met uw dating partner, probeer haar te verplaatsen op de werkelijkheid van het leven. Je moet nooit vragen haar leeftijd of geboortedatum. Altijd proberen om appriciate van haar schoonheid en goedheid. Meer dating tips voor mannen ...


dinsdag 11 oktober 2011

Tolken DIY Blind Dating Red Fags


Doe-het-zelf (DIY) blind dating is uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren om mensen te ontmoeten via sociale netwerken. Het is gemakkelijk om een ​​date over Facebook of Myspace, maar het probleem is dat een vrouw op een blind date niet echt weet wie of wat er gaande is om te laten zien wanneer ze daadwerkelijk voldoet aan de datum. Wanneer een vergadering uiteindelijk optreedt, kan de persoon er "normaal", maar als hij eenmaal begint te praten kan het een heel ander verhaal worden.

Na een paar staking outs, optimisme neemt een achterbank en een persoon, net hoopt de datum waarop ze afgesproken te ontmoeten voor een kopje koffie meer dan Facebook is niet een soort van seriemoordenaar. De dagen van oma instelling haar kleindochter met haar pyromaan buurman zijn voorbij, welkom op dating 2.0. Hier zijn een aantal geïnterpreteerd rode vlaggen die zullen helpen onkruid uit de freaks.

Hij komt tot de datum die verfomfaaid, verward en Late

Wat is het excuus voor een man die te laat, onverzorgd en ziet eruit als een woeste ogen serial killer? Hij is een seriemoordenaar, of een hobo, dat is wat. Bonuspunten als hij het dragen van kleding met zichtbare bloed, kots, urine, vuil of smerig is in het algemeen. Haal daar weg zo snel mogelijk, en zorg ervoor dat hij niet te volgen.

Hij gebruikt de termen "Leet", "Alliance", "Horde" of "Noob" In Casual Gesprek

Dit is een zeker teken van een online MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) speler. Verwachten dat een achterbank te nemen om razzia's, prepuberale jongens met behulp van de handle "Macdaddyninjatroll", en het hebben van een partner in het algemeen. In een worst-case-scenario, blaast hij al zijn geld op valse Warcraft (die hij zal noemen "WOW"), in-game goud om een ​​mount te kopen voor zijn Tauren Shaman. Tenzij het spelen van een MMORPG is een persoonlijke hobby, dit is niet een man waard is dating.

Hij ligt over zijn leeftijd

Wanneer een zilveren vos opduikt in plaats van een 25-jarige man, is er een probleem is. Maakt niet uit hoe hip of "met het" (hij zal deze term te gebruiken) die hij beweert te zijn, alleen niet vergeten dat hij moest liegen om een ​​datum te krijgen. Dit is nooit een goed teken. Zeg opa aan de senior thuis in plaats van Myspace trol.

Hij noemt zijn moeder "mama"

Briter stoler ikke på deres kjærlighet partnere