zaterdag 23 april 2011

And Another Thing ...


Het is de nieuwste rage uit Amerika counseling: je zit in een grote kamer, met veel andere koppels, en vertel je man of vriend over al zijn irritante gewoontes. Wat kan eventueel mis gaan? Clare Dwyer Hogg plus haar verloofde terughoudend onderzoekt

Het is negen uur op een grijze zondag ochtend en ik ben gekruld in een foetushouding op de vloer van een spierwitte kamer in een verbouwde herenhuis in Bloomsbury, grimassen en tegelijkertijd rukte langs mijn jurk om mijn waardigheid te beschermen. 'Plaats nu uw hoofd op de borst van je partner, de orders van Sophie Slade, een psycholoog en relatietherapeut.

Ik shuffle mijn achterste dichter bij Dan, mijn man-to-be, die zit tegen een muur, een been gebogen volgens de instructies. Na een reeks van onbevallige manoeuvres krijg ik mijn oor rusten tegen een oppervlakte van zijn borst benadert om zijn hart.

Het is dag twee van 'Getting the Love You Wanna' - een slopende workshop weekend voor paren - en volgens Slade, dit is een 'bedrijf uit te oefenen' waarmee Dan en ik 'onze empathie en verbinding te verdiepen met elkaar' .

Dan is verre van enthousiast. 'Dit is als het krijgen van een vegetarisch vlees te eten,' fluistert hij. 'Zwijg,' zeg ik, de mond platgedrukt tegen zijn voorkant. 'Je hoort me veilig voelen.' Dan reageert door te knijpen mij - hard. Ik neem aan dat hij zijn ongenoegen te registreren, maar - in het licht van alles wat we tot nu toe geleerd - het kan een techniek om mij te herinneren van mijn kindertijd pijn.

Het reine te komen met de jeugd pijn, zo blijkt, staat centraal in 'Getting the Love You Want'. Gebaseerd op een Amerikaans zelfhulpboek van dezelfde titel door Harville Hendrix, de workshop belooft om je te leren de geheimen van een gelukkig, succesvolle relatie door te graven diep in je psyche.

Oprah Winfrey heeft beschreven Harville de leer als haar 'grote gloeilamp moment relaties', en de angsty zangeres Alanis Morissette is een beoefenaar, ook. Meer dan een half miljoen Amerikanen hebben het boek gekocht (op het moment van schrijven, het was nummer vijf in de Amazone bestseller lijst) en er zijn nu 1900 therapeuten in de Verenigde Staten die de praktijk Hendrix's theorieën, bekend als Imago therapie. In het kort, Imago (het woord rijmt met Chicago) beweert dat we relaties door de lens van de kindertijd te zien. Onbewust, willen we dat onze partner onvervulde kindertijd behoeften te vervullen - de behoefte aan aandacht, misschien, of bepaalde soorten van emotionele steun. Als wat we nodig hebben is niet bewaarheid, relaties eindigen vaak.

Het klinkt allemaal erg Amerikaans, maar met Sky-hoge aantal echtscheidingen in dit land (in 2004, 167.000 koppels in Groot-Brittannië een einde aan hun huwelijk - het hoogste cijfer sinds 1996), meer en meer mensen wenden zich tot therapie en zelfhulp handleidingen op te slaan hun relaties. Er is ook een proliferatie van de relatie workshops. Van deze, Imago, die is cursussen die in Groot-Brittannië sinds 1996, beweert te hebben een van de hoogste slagingspercentages.

Als ik aankom op de eerste dag, 13 paartjes - variërend van twintigers tot seventysomethings - zijn neergestreken op stoelen, in twee halve cirkels in te stellen. Aan de voorzijde is Slade.

Een kleine, onberispelijk geklede vrouw, ze straalt zekerheid uit elke porie.

"Dit weekend kan therapeutisch worden, maar het is geen therapie, 'begint ze. Bladerend door mijn werkmap, ik ben niet zo zeker van. 'Re-imagining Uw partner', 'geleide visualisatie', 'ouder-kind-rol speelt' - het klinkt als de psychoanalyse voor mij.

'Nu,' vervolgt Slade. 'Hoe voel je je over je relatie sappige maken? Huh? ' Verschillende mensen glimlachen zenuwachtig. Ik lach ook, maar plotseling het gevoel preuts. Ik weet niet wat 'sappige' betekent, maar het klinkt als iets prive.

Niettemin, dit woord breekt het ijs een beetje, en Slade vraagt ​​ons of we willen delen waarom we hier zijn. Een knap stel in de hoek, lang en blond, vertel het de groep zijn ze hier om het beste uit hun relatie te krijgen, ze deed wat onderzoek op het internet en dacht dat ze zou geven Imago een gaan.

Een paar in hun vroege jaren vijftig, Monica en Jacques (niet hun echte namen), zijn gekomen, want na acht jaar, hun relatie is op breekpunt. 'Mijn vrouw en ik gingen door middel van echte hel in ons huwelijk en waren op de rand van de splitsing,' Jacques zegt. Gezien te hebben Harville Hendrix op Oprah, besloten ze om de workshop te proberen. Slade kijkt rond voor meer, maar de rest van ons zijn een beetje meer met pensioen gaan, dus ze neemt de teugels weer.

'Al jaren als therapeut voordat ik Imago wist, ik dacht dat ik goed was en iedereen had de problemen, "vertelt ze. 'Ik heb een hoop schaamte van mijn man.' (Ze vertelt me ​​later dat dit zich door voortdurende kritiek en 'schijnheilige preken'.)

'Het is een zeer vernederende reis, te beseffen hoe je je gedraagt,' vertelt ze. Ze kondigt dan dat we beginnen met 'geleide meditatie' naar de kindertijd wonden te herontdekken. De lichten dimmen, wordt ons verteld om onze ogen dicht, en lift muziek speelt op de achtergrond. Slade's stem is rustgevend.

'Stel je buiten je ouderlijk huis,' zei ze dreunt. 'U betreedt de woning en zitten aan een tafel tegenover je ouders. Nu vraag hen een vraag en luister naar hun antwoord. ' In mijn gedachten, ik ga zitten aan de keukentafel in mijn ouderlijk huis, benen niet bereiken van de grond. De vraag die ik stel blijft tussen mij en mijn toverde-up ouders. 'Nu aan de slag van de tafel en verlaten door de deur die u hebt ingevoerd,' zegt Slade. Ik weet precies dat. Vervolgens heb ik half-open een oog om te zien of iedereen is deel te nemen. Slade loopt de kamer rond het uitdelen van weefsels, zoals de mensen de tranen.

Het is niet allemaal zo schrijnend, echter. 'Dialoog te treden', waarin de deelnemers proberen te lokaliseren wat ergert hen over elkaar, is onbedoeld hilarisch. Op Slade's instructies, is Dan verteld om een ​​frustrerende gedrag van mij doen 'om de tafel'. Dit maakt hem de 'afzender'. Ik ben naar de 'ontvanger' zijn.

'Ik zou graag een afspraak voor een verandering van gedrag Request dialoog over een frustratie die ik voel. Ben je beschikbaar? ' Dan leest uit het boek, keek me door de smalle deksels. 'Ik ben nu beschikbaar,' las ik terug, grinnikende bij de minder-dan-natuurlijke formulering.

Dan moet nu 'Express frustratie in een zin'. 'Ik gefrustreerd als je zegt kom je iets en dan niet komen opdagen,' vertelt hij me met gevoel. Nu moet ik 'spiegel' zijn woorden.

'Wat hoor ik u zeggen is dat je gefrustreerd als ik zeg dat ik kom om iets en niet op tijd aankomen,' ik hem vertellen. De Afzender uitgewerkt, dan heb ik spiegel zijn woorden weer: 'Ik hoor u zeggen dat wanneer ik het niet zetten, voel je je teleurgesteld en geërgerd. Wanneer dit gebeurt, het verhaal zeg je tegen jezelf is dat ik nooit de bedoeling om te komen en hebben de voorkeur dingen die boven mijn belofte. ' De ontvanger vraagt ​​de afzender wat ze kunnen doen om de frustraties te verwijderen.

Dan zender en ontvanger swap over. Idealiter creëert dit een 'veilige plaats' waar zijn er geen verwijten, alleen uitleg over gevoelens. Tegen het einde Dan en ik het gevoel dat we hebben een echte doorbraak. Hoewel grappig op het eerste, de 'dialoog te' doet me beseffen mijn schuld, dat mijn laissez-faire houding ten opzichte van de tijd een bredere gevolgen heeft.

Andere deelnemers zeggen dat ze had een soortgelijke ervaring.

'Ik vond het jargon een beetje omslachtig,' zegt Monica. 'Maar ik kan zien hoe je je eigen stijl te ontwikkelen. Het kan helpen ons over moeilijke kwesties communiceren zonder ruzie. "

Natuurlijk, het gaat over dialoog te leren om te luisteren - dat weet iedereen belangrijk is - maar het werkt, want het geeft mensen een zeer duidelijke handleiding, die zijn makkelijk te volgen. Als je ze in de praktijk elke dag, Slade zegt, luisteren naar je partner en het begrip hem of haar zal een tweede natuur geworden.

Als de klok tikt richting 6pm op zondag, ze bedragen tot wat we geleerd hebben en wenst ons veel succes. De echte test begint de volgende dag, terug in ons normale leven. De groep, psyche gepord en emotioneel uitgeput, zitten in dezelfde stoelen waarop zij behoedzaam de dag vóór neergestreken. Maar er is een ander gevoel in de kamer. Dit is een kans voor sommige mensen om hun relaties te redden. En net om te bewijzen hoe serieus ik over Dan's Needs herkennen, heb ik hem uitgenodigd voor me te kopen een horloge voor mijn verjaardag. Laten we hopen dat hij spiegels dat verzoek.

Telegraph.Co.Uk


vrijdag 22 april 2011

5 Sites voor het spotten van Singles


Door Ki Mae Heussner

Traditionele dating sites kan helpen u van plan bent een rendez-vous voor de toekomst, maar nieuwere locatie-georiënteerde services kunt u waar potentiële data kunnen nu worden vertellen.

Sommige zijn speciaal voor mobiele dating platforms die GPS-technologie gebruiken om u te helpen mogelijke overeenkomsten in uw directe omgeving. Anderen gebruiken locatie-informatie om te laten zien waar je je meer kans om de leden van het geslacht waarin u geïnteresseerd bent allen Geef vinden singles een high-tech manier om een ​​nacht perceel op de stad.

Check out vijf sites hieronder:

Ratio Finder

Met behulp van gegevens van de locatie-gebaseerde sociale netwerk Foursquare, Ratio Finder kaarten uit lokale bedrijven, gebaseerd op waar mannen en vrouwen hebben de neiging zich te verzamelen.

De site berekent Foursquare check-ins naar geslacht en vervolgens visualiseert de gegevens op een kaart, die momenteel alleen beschikbaar in New York en San Francisco.

Wilt u weten waar u de hoogste kans van het vinden van de dames of de heren hebben? Ratio Finder toont een kaart van de stad met stippen van verschillende grootte met vermelding van bezienswaardigheden. Roze stippen verwijzen naar vrouwelijke check-ins, blauwe stippen aan mannelijke check-ins. Hoe groter de stip, hoe populairder de plek is onder de leden van dat bepaald geslacht.

The New York kaart, bijvoorbeeld, toont een reusachtige roze stip over de tuin op het dak cafe in het Metropolitan Museum of Art, waar hij zegt dat er 91 procent meer vrouwen.

MeetMoi

Als u wilt om andere singles te ontmoeten terwijl je onderweg bent, MeetMoi gebruikt uw telefoon naar uw locatie-informatie in real-time te werken en u alerts sturen wanneer potentiële matches in de buurt zijn.

De dienst bestaat als een applicatie voor iPhones en Android-telefoons en maakt gebruik van GPS-technologie om gebruikers te helpen mensen te ontmoeten terwijl ze uit en over.

Gebruikers een profiel met de dienst, met vermelding van wat ze zoekt in een date. Als MeetMoi twee nabijgelegen gebruikers vindt met bijpassende voorkeuren, stuurt elk een bericht, het openen van de deur voor een gesprek.

Als ze willen ontmoeten, ze hebben een uur om de volgende stap te nemen. MeetMoi is gratis om mee te doen, maar heeft een premium service voor een maandelijks abonnementsgeld.

Skout

Een andere populaire mobiele dating site, Skout kunnen gebruikers zien in de omgeving singles en een brug slaan naar degenen die ze willen ontmoeten. Het bedrijf zegt dat zijn gemeenschap omvat ongeveer een miljoen gebruikers en helpt hen komen met wekelijkse e-mails over nieuwe singles in hun omgeving.

Skout zegt ook haar site is erg voorzichtig over het houden van haar gebruikers veilig. Het is niet bekend van de juiste straat adressen van zijn gebruikers, dus de enige manier waarop anderen kunnen lokaliseren ze precies is als ze vrijwillig leveren hun locaties.

Grindr

Facturering zichzelf als de "de go-to plek voor homo's, bi, en nieuwsgierig jongens te ontmoeten," Grindr maakt gebruik van GPS-technologie om gebruikers te helpen komen met andere mannen in hun omgeving.

Gebruikers uploaden een foto en volledige een profiel en gebruik vervolgens de service om te zien wie in de buurt is. Toegankelijk via Apple mobiele apparaten en BlackBerry, de dienst zegt haar de grootste all-Man Locatie sociaal netwerk.

PinPointsX

En voor degenen die echt op zoek bent niets meer dan een flirt, PinPointsX maakt gebruik van mobiele technologie om gebruikers wat ze noemt een geven "Passie kaart."

De volwassen-georiënteerde dienst zegt dat het de grootste aanvraag van aansluitingen en kan leiden gebruikers tot een nacht van fantasie en seksuele bevrediging.

Sikker Dating Regler for Mænd


donderdag 21 april 2011

Daarom Online Dating mislukt


De volgende keer dat u inlogt op een dating site, wilt u misschien â € œmysteriousâ € toe te voegen aan uw lijst met gewenste eigenschappen, want hoe minder je weet over een potentiële partner, hoe beter.

Een nieuwe studie van romantische relaties vindt dat online daters kregen aan een andere persoon na verloop van tijd weet, hun aanvankelijk zoet begrippen zuur geworden. De onderzoekers suggereren dat opgeblazen verwachtingen kunnen leiden tot grote teleurstellingen bij de daters persoonlijk te ontmoeten. Zodra een fout is ontdekt, is de hele dag bedorven.

Fantasieën verdwijnen met kennis is een proces dat vrouwen slaat nog harder dan mannen, zegt Michael Norton van Harvard Business School en een van de auteurs van de studie.

â € œOn online data, vrouwen veel zijn, veel meer teleurgesteld dan mannen, "zei Norton. Vrouwen brengen meer voorraad in de virtuele dating wereld, omdat ze streven naar een zielsverwant, zei hij, terwijl mannen zijn meestal na een meer casual relatie.

Het is niet dat de bekendheid altijd minachting rassen, zeggen de onderzoekers. Maar gemiddeld, als je meer over iedere liefhebber, leren hoe kleiner de kans is dat je op en krijg samen met hen, Norton uitgelegd.

Online dating 101

Norton en zijn collega's, met inbegrip van Dan Ariely van MIT en Jeana Frost van Boston University, leidde de studie met de hulp van online dating services zoals eHarmony en Match.com, hoewel hij weigerde om welke specifieke degenen zeggen. â € œWe werkten met een paar van online dating bedrijven die vinden dat hun gebruikers kreeg erg ongelukkig zeer snel met online dating. En de vraag was waarom, â € zei Norton.

Om uit te vinden, lieten ze elk van 304 online daters, gemiddelde leeftijd 34, een grab-bag van ergens uit een tot en met 10 kenmerken willekeurig geselecteerd uit meer dan 200 eigenschappen verzameld van echte online daters. Elke online deelnemer beoordeeld hoeveel ze van hun potentiële date hield, alsook welke eigenschappen zij zouden ook gebruiken om zichzelf te beschrijven.

Deelnemers veel lagere ratings heeft gegeven tot mogelijke data en ook ervaren minder gelijkenis met zich mee toen ze werden getoond groter, in plaats van minder, het aantal trekjes.

De resultaten worden gedetailleerd beschreven in het januarinummer van het Journal of Personality and Social Psychology.

Meer bewijsmateriaal

Twee extra experimenten back-up van deze bevinding. In een, wetenschappers vroegen elk van 190 studenten aan een web-based enquête waarin zij werden 10 getoond eigenschappen, een voor een af ​​te ronden. Na het zien van elke eigenschap, zou onderwerpen aan te geven of die eigenschap ze ook beschreven.

De eerste eigenschap hadden een negatief versterkend effect, vonden de wetenschappers. Als proefpersonen zei dat de eerste eigenschap niet om ze te beschrijven, ze waren waarschijnlijk dezelfde van latere eigenschappen die aan hen te zeggen. Het tegenovergestelde werd gevonden als het eerste kenmerk heeft een positieve score.

â € œInevitably, IA € ™ ga om iets te vinden we dona € ™ t over eens zijn. En zodra ik vind dat een ding, dan dingen beginnen te cascade, zodat alles wat ik te leren over je opeens nu voelt meer bewijs dat we van dezelfde aard zijn en we dona € ™ t opschieten, â € zei Norton.

â € œOnce u dit proces van start te zeggen, â € ~ Ach, ita € ™ s niet goed gaat, â € ™ ita € ™ s als een lawine in principe, â € zei Norton.

In de tweede versterking van experiment, wetenschappers onderzocht twee groepen van online daters. Proefpersonen in een groep beantwoordde vragen over een aanstaande datum. De andere onderwerpen beantwoordden vragen over een datum in het verleden.

Deze resultaten toonden ook aan dat het krijgen van een persoon weten, is een echte domper voor romantiek. De scores gegeven voor een pre-data waren veel hoger dan die voor post-data. En de waargenomen mate van overeenstemming tussen de deelnemers en de data nam ook een duik na een face-to-face ontmoetingen.

Fantasie date?

Online profielen inherent voorzien in beperkte foto's van mensen, een niveau van vaagheid die is brandstof, Norton zei, voor de liefde-op zoek naar verbeelding.

â € œBecause mensen zo veel wilt om iemand te vinden, wij vinden dat ze te lezen in het profiel. Ze soort zie die persoon als een goede match voor hen, en dat ze veel gemeen hebben, â € Norton vertelde LiveScience.

â € œAnd wanneer ze eindelijk te ontmoeten in persoon, komen ze erachter ita € ™ s een gewoon mens net als iedereen. Ze uiteindelijk teleurgesteld again. €

Little White Lies toe te voegen aan de opgeblazen verwachtingen. â € OEone van de redenen waarom mensen zo optimistisch als ze lezen van deze dingen is omdat iedereen soort tinten hun profiel een beetje meer positieve dan is het misschien zou moeten zijn, â € zei Norton.

Een aparte recente studie van vier dating sitesâ € "Match.com, Yahoo Personals, American Singles en Webdateâ €" geopenbaard gemeenschappelijke FIBS in de naam van de liefde. Profielen werden bevestigd met een real-life metingen van een steekproef van gebruikers. Ongeveer de helft van de mannen hebben gelogen over hun hoogte, toevoeging van ten minste een halve centimeter aan hun gestalte, terwijl meer dan 60 procent van alle deelnemers scheef hun gewicht door vijf pond of meer.

Match tips

Norton en zijn collega's zijn het ontwikkelen van manieren om online daters te blijven geworteld in de realiteit als ze navigeren door de virtuele wereld van romantiek.

In een studie, Frost, de MIT-onderzoeker, ontwierp een online interface waarin mensen voor â € œvirtual dates.â € voldoen Bijvoorbeeld, u en een vermoedelijke datum zou elk spel een avatar en samen dwalen door een kunstgalerie. Hoewel ita € ™ s niet in de buurt een in-persoon tegenkomt, Norton zei, je kunt een gevoel te krijgen voor de vraag of de persoon is grappig of een goede luisteraar.

â € œPeople zal ook gebruik maken van hun avatars te flirten, zodat u kunt gaan een beetje dichter of een beetje verder weg, â € zei Norton.

De belangrijkste boodschap van de GroupA € ™ s studie, Norton zei, is dat mensen moeten beseffen dat de regels voor online dating en real-world uit zijn hetzelfde. In de echte wereld, â € œYouâ € ™ opnieuw aan gewend zijn moeilijk om mensen te vinden; youâ € ™ re gewend om mensen te ontmoeten en niet echt te klikken, â € zei Norton. â € œDonâ € ™ t aannemen dat omdat u inlogt op een website en er zijn al deze opties die ita € ™ s gaan elke easier.â € worden

LiveScience.Com


maandag 18 april 2011

Mannen moeten Shut Off The Negative Talk


Door Bessie R. Serrano. De meeste online dating advies vertelt mannen wat te doen. Hoe "turn over" vrouwen - emotioneel, fysiek, intellectueel, zelfs spiritueel. Maar laten we een moment nemen en focus op wat "niet" te doen man niet te doden hos kansen nog voordat hij start.

Compromis The Leadership

Dit betekent niet dat de mens moeten worden macho of onwaar zijn. Het betekent dat vrouwen over het algemeen op zoek naar een man die een leider is, al was het maar in zijn eigen leven. Dus de mens moeten kijken naar profiel en waar hij kan een gevoel van autoriteit project te zien. Als de mens technisch gezien niet een leider van de andere mensen op het werk of in zijn gemeenschap leven, hoe is de mens een leider in zijn familie? Hoe is hij een thought leader? Hoe is hij beïnvloed mensen om hem heen? Hoe is hij self-directed, na zijn eigen ster, zijn eigen zeden of zijn eigen kunst? Hoe is hij vast in wie hij is - en niet ondergeschikt aan anderen? Mens moet aantonen dat hij de motor van zijn leven, en niet een wagon wordt getrokken door anderen.

Wees een bedelaar

Omdat van alle mannen en verwarring in het kielzog van de gelijkheid van vrouwen beweging, hebben mannen gevoeliger geworden voor vrouwen gevoelens, dat is eigenlijk een goede zaak. Maar alertheid om gevoelens van een vrouw en nurture - goede dingen - niet te verwarren met een gebrek aan ruggengraat - een slechte zaak. Vrouwen zijn moe van mensen die vragen. Probeer met vermelding van doel en hen uit te nodigen in plaats van te vragen voor een date.

Project zelfbeperking

Er zijn subtiele manieren waarop mensen door een gebrek aan zelfvertrouwen. Dit zijn zeker tijden, en mens degelijkheid is een zeer waardevol en sexy mannelijke eigenschap als het gaat om het aantrekken van vrouwen online. Wanneer een man te schrijven zijn profiel, moet de mens bekijken en nemen alle zinnen die te beperken of hem afnemen. Bijvoorbeeld: "Hij is een soort van gelukkig" is een attractie-killer in vergelijking met, "Die man is een gelukkig man. 'Kijk uit voor zinnen als" soort "" en "een beetje." Eigenlijk staan ​​voor wat ze zeggen , en sta volledig in. Man niet te verminderen betrokkenheid bij wat hij te zeggen, omdat dat alleen aangeeft dat hij niet echt geloven in wie hij is en wat hij te zeggen.

Mikä motivoi naisen Snoop ja miten hän voi Stop urkinta?


zondag 17 april 2011

In de verkeerde plaatsen, of rechts plaatsen, nieuwe Tribune dating team op zoek naar de heer / mevrouw te vinden. Rechts


Lokaal, single en op zoek naar de liefde: Kennismaken met de Tribune Dating Team.

In de komende maanden de Tribune verslag zal uitbrengen over het goede, de grote en de soms hartverscheurende ervaringen van de volgende Great Falls singles. Onderweg zullen we een kijkje nemen op verschillende dating onderwerpen, waaronder dating in de wereld van de technologie, Malmstrom Air Force Base de impact op de lokale dating scene, lange afstand dating en nog veel meer.
De Tribune deed dit een keer eerder, en al was het niet altijd knuffels en kusjes, drie van de vier singles belandde gelukkig in de liefde - hopelijk de Forever soort.
lees meer