vrijdag 4 juni 2010

Zich bewust van de tekenen dat je een Temp Dating


Door Solomon Jones

Ik haat het om het fluitje te blazen op mijn medemensen, maar ik ben moe van het goede te zien vrouwen met jongens die niet aan snuiftabak.

Toegegeven, het is niet mijn taak om vastgestelde normen voor vrouwen, en ik ben niet van plan om dat te doen hier.

Zoals de vader van twee dochters, echter ik denk dat het mijn verantwoordelijkheid om dit in te schrijven, zodat ze kunnen verwijzen naar het jaar vanaf nu, en toegeven dat ik gelijk had.

Helaas, er zijn vrouwen veel ouder dan mijn dochters, die zullen proberen te ontslaan wat ik over te zeggen. Terwijl deze vrouwen zal de waarheid ontdekken de harde manier, wil ik graag de rest van je een beetje vriendelijk advies te bieden.

Als je een vrouw die voorbij het punt van watertrappelen en u probeert over te gaan tot een serieuze relatie, moet u denken als een werkgever, en brengen in iemand die gekwalificeerd is.

In andere woorden, when u op zoek bent naar een man voor een full-time positie in uw leven Fill, kunt u niet keep interviewen temps.

Wat is een temp, vraagt u? Als relaties waren een zakelijke omgeving, zou de temp worden de kerel die je wilt te brengen voor een week of twee, terwijl de full-time medewerker ziek was uit. Je zou hem niet laten nog langer uit, want week drie zou hebben hem en zijn vrienden tijdens een potje Madden werklozen in de postkamer, terwijl uw bedrijf gaat naar de hel in een handbasket.

Don't get me wrong. Temps zijn niet inherent slecht. Maar zoals back-ups op sportteams, temps rit de pijnbomen voor een reden, en wil je nooit meer te wachten tot crunch tijd om uit te vinden waarom. Daarom, als een publieke dienst aan de goede vrouwen die niet weten hoe je een temp plek, heb ik de vrijheid genomen te delen in vijf gemakkelijk aanwijsbare categorieën.

DRACULA

Je kunt hem zien in spiegels, kan hij kijken naar een kruis, maar als hij komt pas rond na zonsondergang en laat altijd voor zonsopgang, hij is een vampier, zuigen het leven-bloed uit je terwijl het vermijden gezien te worden met jou in het licht van dag.

En omdat het onwaarschijnlijk is dat je leven is een aflevering van "True Blood" is er maar een redelijke uitleg: Hij is een temp.

KNOP BOY

Als de enige hulp die hij ooit biedt u gaat riemen, knopen of ritsen op uw kleren, hij is niet een op maat. Hij is niet een kleding ontwerper. Hij is niet een vluchteling uit de kast afdeling bij Paramount. Hij is een freak. Dus je bent. En, oh ja, ik vergat bijna: Hij is een temp.

The Invisible Man

Als hij nooit wil begeleiden u naar huwelijken of begrafenissen, het is niet omdat hij allergisch voor kerken. Het is omdat dergelijke situaties vereisen mannen zakdoeken pass, familie leden te ontmoeten en met je praten zonder te freaky. Dat is veel te veel te verwachten van hem. Weet je waarom? Hij is een temp.

MR. ONGELOOFELIJK

Wanneer je hem nodig hebt om iets te doen mannelijke helpen u graag om zware meubelen, verplaatsen hem

iPhone zoemt plotseling, en hij heeft om weg te dash om een kitten te redden uit een boom, een juwelendief te vatten of uit een Californische wildvuur zetten. Wanneer dit gebeurt meer dan eens, zijn er twee verklaringen. Een, dat hij een watje, en twee, hij is een temp.

Secret Squirrel

Als hij verdwijnt wanneer je vrienden komen rond, het is omdat hij iets te verbergen heeft, en terwijl hij in staat geweest om u dwaas, hij kan niet het risico dat je vrienden zie rechts door hem heen.

Alstublieft niet boos die het dichtst bij u toegestuurd zodra ze wijzen zijn mantel-en dolk gedrag. Ze zijn alleen maar proberen om je de waarheid vertellen voordat je het voor jezelf. Uw man is niet een keeper. Hij is een temp.

Daters Uden Gr�nser


Bent u Dating een Misbruiker?


Emotionele mishandeling, verbaal geweld en huiselijk geweld zijn op de stijging, vooral onder jongeren. Het risico van vallen in een gewelddadige relatie is groter dan ooit.

Er zijn duidelijke rode vlaggen om te voorkomen dat in een toekomstige minnaar, zoals boos, controlling, bezitterig, jaloers zijn, of gewelddadig gedrag. Helaas zijn de meeste daders zijn in staat om deze tendensen het masker in een afspraakje. Tegen de tijd dat veel mensen zich voor de hand liggende rode vlaggen, al zijn ze verbonden aan een misbruiker, die maakt het veel moeilijker voor hen om de relatie te verlaten.

Meer nuttiger dan een lijst van duidelijke rode vlaggen zijn richtlijnen gebaseerd op zeer vroege waarschuwingssignalen van een potentieel gewelddadige relatie, tekenen die zichtbaar zijn voordat een bijlage binding gevormd. Het volgende is een lijst van kwaliteiten te zoeken in een potentiële minnaar. Te voorkomen dat ze ten koste van alles.

Opmerking: Tijdens de vroege stadia van je relatie, je partner is het niet waarschijnlijk dat een van deze dingen te doen voor jou. Maar getuige van deze attitudes en gedrag ten opzichte van anderen is een teken dat ze weer op u, vroeger of later.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 1: Een Blamer

Vermijd iedereen die zijn negatieve gevoelens en pech wijt op iemand anders. Speciale aandacht is vereist, aangezien blamers kan echt verleidelijk te worden in een afspraakje. Hun schuld van anderen kan je er geweldig uitzien in vergelijking:

'Je bent zo slim, gevoelig, zorgzaam, en liefdevol, niet zoals ik dat kreng gebruikt om uit te gaan met. "

"Waarom kon ik niet ontmoet heb vóór die egocentrisch, hebberig, vrouw gebruikte ik tot op heden?"

'Je bent zo kalm en samen, en ze was zo gek en paranoïde. "

Horen dit soort dingen zou kunnen maken denk je dat alles wat hij echt nodig heeft, is het begrip en de liefde van een goede vrouw zijn geluk te veranderen. Deze rampzalige veronderstelling vliegen in het gezicht van de wet van schuld.

De wet van Blame: Het gaat uiteindelijk naar de dichtstbijzijnde persoon.

Wanneer je je de dichtstbijzijnde persoon om hem, zal zeker de schuld op je beurt.

Blamers kan gevaarlijk zijn om lief te hebben omdat ze meestal te lijden van het slachtoffer identiteit. Gevoel als slachtoffers, ze zien zichzelf als vergelding gerechtvaardigd in welke zij bevatten en wat de vergoeding die zij nemen. Blamers zal zeker pijn veroorzaken voor u als u naar een liefde.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 2: Wrok

Wrok is een negatieve stemming veroorzaakt door de focus op de perceptie van oneerlijkheid. Haatdragende mensen hebben het gevoel alsof ze niet de hulp, aandacht, lof, beloning, of genegenheid zij gelooft erin hen te wijten is.

Iedereen heeft opgemaakt met een zekere mate van oneerlijkheid in het leven. Wij vinden het niet leuk, maar we gaan met haar en gaan, we proberen onze situatie en onze ervaringen te verbeteren. De verbitterde verspillen hun energie door emotionele woning op de oneerlijkheid van de anderen (terwijl de resterende zich niet bewust van hun eigen oneerlijkheid). Ze denken (ten onrechte) dat ze niet weten hoe ze hun leven te verbeteren. Zij maken gebruik van wrok als een verdediging tegen een gevoel van falen of tekortschieten.

Rancuneus mensen zijn zo gevangen in hun "rechten" en dus opgesloten in hun eigen perspectief, dat ze volledig ongevoelig zijn voor de rechten en de perspectieven van anderen. Als je verliefd met een rancuneus persoon, zul je uiteindelijk de dupe van die wrok en vrijwel zeker buitengesloten voelen en verminderde in de relatie.

Heel vroeg Waarschuwingsbord # 3: Het recht

Mensen met een gevoel van recht geloven dat ze speciale aandacht en een speciale behandeling verdienen. Zij kunnen snijden in het bijzijn van anderen in de rij wachten, rook waar ze willen, rijden zoals ze willen, alles wat ze willen zeggen en doen vrij veel wat ze kiezen.

Gedreven door de hoge normen van wat ze zouden moeten krijgen, en wat andere mensen moeten doen voor hen, het recht zich chronisch teleurgesteld en beledigd. Zo lijkt het alleen maar eerlijk, vanuit hun kortzichtige perspectieven, dat zij een schadevergoeding te krijgen voor hun voortdurende frustraties. Speciale aandacht lijkt zo weinig te vragen! Hier is de logica:

"Het is zo moeilijk als mij, zou ik niet te wachten in de rij, ook!"

Met alle heb ik opgemaakt met, ik verdien een paar leveringen te nemen van het kantoor. "

"Met het soort van de dag had ik, verwacht je dat ik het gazon te maaien?"

"Alle belastingen betaal ik, en ze mij lastig vallen over dit kleine aftrek!"

"De manier waarop ik raakte de bal, moet ik de beste plaats in de restaurant!"

: "Ik ben de man, je hebt mijn eten koken!"

Na de gloed van de verliefdheid verdwijnt, de rechthebbende zal zijn gevoelens en verlangens wat betreft belangrijker dan de jouwe. Als u akkoord gaat, krijg je depressief. Als u het oneens bent, krijg je misbruikt.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 4 Superioriteit

Superioriteit is de implicatie, ten minste door middel van lichaamstaal of intonatie, dat iemand beter is dan iemand anders. Potentiële daders hebben de neiging om hiërarchische gevoel van eigenwaarde, dat wil zeggen hebben, moeten ze beter dan iemand anders voelt goed voelen over zichzelf. Zij moeten erop wijzen manieren waarop ze zijn slimmer, gevoeliger, of meer talent dan anderen. Ook dit kan verleidelijk zijn te dateren, want hij zal wijzen manieren waarop je superieur zijn, ook.

De meest misleidende vorm van hiërarchische eigenwaarde is roofzuchtige gevoel van eigenwaarde. Om zich goed voelen over zichzelf, personen met een roofzuchtige zelfvertrouwen nodig om andere mensen een slecht gevoel over zichzelf. Velen zullen hoge test in eigenwaarde wanneer ze komen voor de gerechtelijke behandeling, terwijl iedereen in hun familie tests laag. Maar zodra de interventie van het zelfrespect van de emotioneel-down bieden echtgenoot en kinderen die dan niet meer te internaliseren van de put-downs, het roofdier het gevoel van eigenwaarde toeneemt altijd afneemt.

Een variatie op dit zeer vroege waarschuwing is eigengerechtigheid. Als je durft het niet eens met hem, zal je niet alleen verkeerd, maar immoreel!

Heel vroeg Waarschuwingsbord # 5: kleingeestigheid

Als hij maakt een grote deal uit het niets, of richt zich op een kleine, negatief aspect van een kwestie, een relatie met hem zal rampzalig zijn. Dit zou kunnen blijken zichzelf als uiterst bijzonder over hoe zijn voedsel wordt bereid in een restaurant of schijnbare ongeduldig als iemand iets daalt.

In een liefdesrelatie, zal zijn kleinzielige houding en het gedrag voelt u zich beperkt tot enkele kleine fout, alsof er niets aan je ooit hebt goed gedaan in je leven aangelegenheden. U voelt zich bekritiseerd en wordt verminderd, voor de kleinste overtredingen, echt of ingebeeld.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 6: Sarcasme

Sarcasme komt in vele vormen. Soms is het enkel slecht getimede humor - het zeggen van de verkeerde dingen in de verkeerde context. Soms is het onschuldig ongevoelig, zonder de bedoeling te kwetsen of te beledigen. Vaker is vijandig en bedoeld om te devalueren. De bedoeling is om een perspectief te ondermijnen de sarcastische persoon die het niet eens is met of om iemands vertrouwen te schudden, net voor een tijdelijke ego te krijgen of een strategisch voordeel in een onderhandelingsproces.

Sarcastische mensen de neiging om zwaar te worden in impressie management, altijd proberen te klinken slim of geestig. Hun toon is altijd ten minste een subtiele put-down in. In deze dating zal gericht zijn op anderen. In een relatie, zal het centrum op je.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 7: bedrog (opzettelijke en onopzettelijke)

Onbedoelde bedrog gebeurt de hele tijd in een afspraakje, als gevolg van wat ik noem de 'dating zelf. "

Wij allen proberen om op de best mogelijke gezicht gebracht in een afspraakje. De meesten van ons zal overdrijven onze goede kwaliteiten ten minste een beetje, als we denken dat de andere persoon zal ons als meer als we waren net een beetje meer als dat. "Oh, je bent religieuze Nou? Ik heb het gevoel een beetje meer spirituele laatste tijd, dus ik ga recht naar huis en lees de Bijbel, of in ieder geval kijken naar de film versie."

Dit soort onbedoelde overdrijving is bedoeld om te misleiden minder dan aan het zelf te motiveren. De exaggerator wil echt te ontwikkelen kwaliteiten die je graag, hij is gewoon niet helemaal daar, maar toch.

Natuurlijk, het bevat vaak uit zichzelf flagrant bedrog, als in, "Oh, had ik al verteld dat ik ging naar Harvard?" of, "Ja, ik weet dat sommige rijke en beroemde mensen." Bedrog toont een laag niveau van zelfrespect - en respect voor je - dat kan alleen ziek Bode in een relatie.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 8: Minor Jaloezie

Minor jaloezie niet loskomen als de voor de hand liggende rode vlag van de controle en bezitterig gedrag. Het ziet er meer als dit: Hij is een beetje ongemakkelijk als je praat of zelfs kijken naar een andere man. Hij zou niets zeggen, maar hij oogt ongemakkelijk.

De taaie ding over kleine jaloezie in dating is dat je eigenlijk een klein beetje van het willen dat ze andere persoon kennen geeft. (Je wil zeker niet aan iemand die zou helemaal niet erg als je sliep met de hele ploeg liefde.) Maar een beetje jaloezie gaat een lange, lange weg. Beschouw het als een druppel krachtig geconcentreerde vloeistof in een grote emmer water. Meer dan een klein druppeltje gif zal iedere relatie die je zou kunnen ontwikkelen met de jaloerse persoon en, nog belangrijker, u in het kwaad.

Zelfs kleine jaloezie heeft het potentieel schadelijk. Jaloezie wordt gevaarlijk wanneer het omslaat in obsessie. Hoe meer we obsederen over iets, des te meer fantasie overneemt, vervormen de werkelijkheid en rationeel denken. Jaloezie is de enige van nature voorkomende emotie die psychose, dit is het onvermogen om te vertellen wat er echt gebeurt is van wat in je hoofd kan veroorzaken. Meest ernstig geweld in relaties omvat een vorm van jaloezie.

Zeer vroeg waarschuwingssein # 9: Rusher

Ik heb cliënten gehad klagen dat hun vriendjes niet uit te oefenen, of probeer ze af te vegen hun voeten. Ik zeg altijd tegen ze: "Hoe gelukkig je bent!"

Jongens die naar "te snel" (gedefinieerd als alles wat je je ongemakkelijk maakt), niet bij de grens. Een definitie van "misbruik" is "dat wat de persoonlijke grenzen schendt." Het is niet vleiend dat iemand je wil zo veel dat hij niet schelen of je comfortabel. Zorg ervoor dat iemand u geïnteresseerd geraakt in toont respect voor uw comfort-niveau, in alle betekenissen van het woord.

Vertrouwen in jezelf

Hoewel een zekere voorzichtigheid dating is een goede zaak, dat u zeker wilt zijn dat uw proactief is voorzichtigheid geboden, in plaats van reactief, je wilt het gebaseerd op vertrouwen op je intuïtie, in plaats van wantrouwen liefde.

Vertrouwen in jezelf komt voort uit je diepste waarden. Zolang je afgestemd te blijven op de meest belangrijke dingen van en over je, je als vanzelf aangetrokken tot mensen die u echt waarde als een persoon.

Maar zelfs als je vast gegrondvest zijn in je waarden, is het mogelijk om voor de gek houden door verborgen wrok, boosheid of beledigende tendensen in de mensen met wie je date. Dat is omdat het gemakkelijk is voor die gevoelig zijn voor dergelijke tendensen te zetten op een valse dating gezicht. Omdat ze hebben een meer "vlot" gevoel van eigenwaarde dan de meeste mensen, is het voor hen gemakkelijker te gieten in een verpakking ze denken dat je zou willen. Maar ze kunnen niet en zal niet blijven in een mooie verpakking als je eenmaal een relatie. Toen hun wrok, woede, of misbruik zal ontstaan in volle kracht.

Multiple-Slachtofferschap

Onderzoek toont aan dat als een vrouw mishandeld werd in het verleden, zelfs in de jeugd, is er een goede kans dat ze zal worden mishandeld in haar volgende relatie ook. Het heet, "meervoudige-slachtofferschap" en het wordt vaak verkeerd begrepen.

Ik heb gehoord dat veel te veel vrouwen cliënten dingen zeggen als: "ik kon lopen in een kamer vol met artsen en therapeuten en wordt verliefd op de ene crimineel."

Of ze vragen met droevige ogen en verbijsterd, "Waarom heb ik alleen het aantrekken van rancuneus, boos, en misbruik bij de partners?" Ze vragen zich af of ze stak signalen die zeggen: "Alstublieft, misbruik me!" Deze bijzondere misvatting heeft zelfs een paar professionals die besmet kunnen zijn theorie belachelijk dat sommige vrouwen "willen worden misbruikt."

Als je het hebt ervaren meerdere slachtofferschap, gelieve dit te begrijpen: Het probleem is niet dat je alleen aan te trekken rancuneus, boos of misbruik vrijers, het is dat, door en grote, hebt u niet ontvankelijk voor de zachtere, meer respect je ook mannen aan te trekken. Dit is niet te wijten aan uw temperament of persoonlijkheid, het is een normale defensieve reactie. Nadat u hebt gekwetst, natuurlijk moet je je opgemaakt subtiele barrières voor zelfbescherming. Niet-gewelddadige mannen zullen erkennen en respecteren van deze belemmeringen. Bijvoorbeeld, stel dat je werkt met iemand die tot je aangetrokken. Maar hij voelt dat je ongemakkelijk met zijn kleine gebaren voor meer intimiteit. Hij zal natuurlijk weer uit en geeft u de tijd om te genezen, of hij genoegen met een niet-romantische vriendschap. Maar een man die waarschijnlijk te mishandelen zult u ook niet uw belemmeringen te erkennen of geheel buiten beschouwing laten. Hij blijft bij het slaan op jou, totdat hij breekt de beschermende muren die je hongerige hart omringen.

De volgende "intimiteit test" kan u helpen om gevoeliger en vertrouwend op de non-verbale signalen over attachment, die uiteindelijk aanleiding van uw core waarde.

Relatie Test

Kun je iets over jezelf te vermelden, met inbegrip van uw diepste gedachten en gevoelens, zonder angst voor afwijzing of onbegrip?

Is de boodschap van je relatie, "groeien, uit te breiden, te maken, onthullen, openbaren?" Of is het, "verbergen verbergen, denk alleen maar op een bepaalde manier, gedragen zich alleen op een bepaalde manier, voel je alleen bepaalde dingen?"

Is deze relatie biedt beide partijen een optimale groei?

Kun je zowel te ontwikkelen tot de grootste personen kunt u zijn?

Heeft uw partner volledig te accepteren dat je gedachten, overtuigingen, voorkeuren en gevoelens die verschillen van de zijne?

Heeft hij voor die verschillen?

Heeft hij je koestert, ondanks hen?

Heeft hij accepteert je verschillen zonder te proberen je te veranderen?

Wil je accepteren dat je partner gedachten, overtuigingen, voorkeuren heeft, en gevoelens die verschillen van de uwe?

Kun je voor die verschillen?

Kunt u uw partner koesteren, ondanks hen?

Kunt u deze accepteert zonder te proberen ze te veranderen?

Een groter gevoel van je kernwaarden geeft je meer vertrouwen dat u de zeer vroege waarschuwingssignalen van misbruik op te sporen. Luister meewarig naar de zwakke boodschappen van je hongerige hart. Dan zal het niet nodig om de soort van wanhopige geschreeuw dat uw beste oordeel op te schorten, afschrikken passende wedstrijden, en het aantrekken van wrok, boos of gewelddadige partners te maken.