zondag 27 december 2009

Dating en Seduction Tips in de Film

De film "School for Scoundrels" gaat over het draaien van een 'loser' in verzekerd van een zelfstandige, zelfverzekerd man. Dus hij gemakkelijk kan slagen met vrouwen voor dating en als een verleider.

De bijzondere kijk op de wereld gebruikt door de docent van de kunst van dating en verleiding, is een van zich in een uiterst competitieve wereld waarin er slechts 2 soorten op mannen ...

Degenen die run shit
Degenen die eet shit

Met andere woorden: de datering stijl wordt hier geleerd is een van de verovering, gevestigd in een Alpha Male soort machtspositie.

Als je niet weet wat een alpha mannetje is, stel je die herten stoten hun geweien die je ziet op de aard toont. Precies zoals dat "stoten hun hoofd 'met andere mannen om te bepalen wie de mannelijke domineren van de verpakking, is het thema van wat deze dating voor mannen komedie is over.

Het is grappig en onderhoudend. Enkele van de beginselen van de datering leraar in de film leert zijn eigenlijk geldig manieren om het aantrekken van vrouwen. Het enige onderdeel waar ik zou zeggen dat het slecht is verleiding aanpak is waar liggen bereikt zo'n belangrijke aanpak van dating vrouwen. Blijkbaar, zo heeft het script schrijver als verliezer krijgt de primaire 'zijn vertrouwen, verslaat de leraar (die psychopathische over domineert) en wint het meisje wordt gevalideerd door het spreken van de waarheid.

Er zijn vele technieken die met behulp van verleiding liegen als een methode aan te trekken en vrouwen te verleiden. Ik vind dat absurd is als er een enorme hoeveelheid mooie vrouwen rond. Iedereen die hun toevlucht nemen tot dergelijke methoden om hete vrouwen (of vrouwen op de datum alle) te maken heeft met een zeer ernstige schaarste complex.

Met andere woorden, er zijn genoeg vrouwen rond die als je gewoon behouden uw houding kunt u eenvoudig vinden van een vrouw die recht voor u is. Vaak wordt een vrouw is zo enthousiast op zoek naar een spannend, zeker man die veel van haar remmingen gaan vliegen uit het raam. Als je lijkt behoeftige of kijk naar haar te veel dan is ze meer voorzichtig en gereserveerd. Maar we krijgen dat later ...

Eerst zou ik willen schrijven de aanwijzingen dat de leraar in de film "School for Scoundrels ', schreef op zijn bord, zoals de richtsnoeren voor de vergadering hete vrouwen.

Het is getiteld "Hoe vrouwen krijgen van de bar naar je bed" en kon heel goed hebben gelezen, hoe te ontmoeten en vrouwen aan te trekken ...

1. Gevaarlijk, It's cool.

2. Geen Complimenten. EVER.

3. Always Get the Girl Alone.

4. Wherever You Are, The Place is 'Lame'

5. Betrekking hebben op haar / Parallel Bekeken haar.

Aankomende posten zal gaan in mijn kleine analyse van elk van deze beginselen hierboven vermeld. Als u nog niet hebt gezien van de film, I highly recommend it.

Sont des hommes "Animaux"?