zondag 23 januari 2011

Vreemden Invloed Dating Voorkeuren


INDIANAPOLIS, 12 juni (Novum / AP) - Vogels doen het, vis doen en mensen doen het ook - partnerkeuze kopiëren - waarin men kopieert de stuurman selecties van anderen, Amerikaanse onderzoekers gezegd.

"We zouden kunnen denken dat het zoeken naar stuurlieden is een proces beste individueel gedaan, dat we de juiste informatie te verzamelen beste door onszelf", hoofdauteur Skyler Plaats van de Universiteit van Indiana en Peter M. Todd, een professor aan dezelfde universiteit, zei in een verklaring. "Maar mensen, net als veel andere dieren, ook aandacht besteden aan de voorkeuren van anderen, te maken voor een meer efficiënt zoekproces. Wie anderen vinden misschien een goede keuze ook voor onszelf. "

De studie omvatte 40 mannen en 40 vrouwen, die elke bekeken video van acht speed-dating interacties - "mini data" stralend ongeveer 3 minuten.

De deelnemers waren om te voorspellen of ze dachten dat de data succesvol waren. Daarna werden ze gevraagd of ze wilde worden een relatie met de snelheid daters.

De studie, gepubliceerd het tijdschrift Evolution and Human Behavior, vonden de mannen het belang van de snelheid daters algemeen toegenomen na het bekijken van de video's, maar sterker als hun mannelijke collega snelheid dater in de video verscheen geïnteresseerd te zijn in de vrouwen - als de mannen werden beschouwd als aantrekkelijk of aantrekkelijker dan de snelheid dater.

Echter, de datering van de vrouwelijke deelnemers aan de studie 'interesse in de snelheid verhoogd als hun collega's in de video verscheen geïnteresseerd. Hun belangstelling afnam als de speed dating vrouwen verschenen ongeïnteresseerd.

Dating daha e?lenceli!


David Schwimmer Dating Een Britse serveerster


Voormalige Friends-ster David Schwimmer is uit een Londense serveerster ontmoette hij tijdens het maken van een film in Groot-Brittannië, volgens de rapporten.

In een geval van het leven te imiteren kunst, Schwimmer - wiens vrienden personage Ross Geller geromantiseerde Jennifer Aniston serveerster Rachel Green - viel voor Zoe Buckman na een ontmoeting met haar op de Cuckoo Club.

Het tweetal is inmiddels uit voor twee maanden, terwijl Schwimmer maakt zijn regiedebuut film Run, Fatboy Run, die Hank Azaria, Thandie Newton en Simon Pegg sterren.