vrijdag 19 november 2010

Populaire Online Dating Activiteiten


Alle soorten van alledaagse activiteiten worden steeds populairder online deze dagen, zoals het delen van foto's en wenskaarten. In feite, beide ook hand in hand gaan met online dating kansen, een van de meest populaire online-activiteiten voor singles vandaag. Voordat daadwerkelijk vergadering in persoon, krijgen veel data kennismaken online eerste. Heres hoe u kunt doen om: Foto's - Als een prachtige herinnering aan uw ontluikende romance, een online fotoalbum voor uw nieuwe cyber-mate. Onder meer digitale foto's van favoriete scènes buitenshuis, huisdieren, bloemen, auto's, domme momenten, uw computer of laptop corner, enz. Dan youll hebben zelfs meer te bespreken tijdens het online data via e-mails en chat rooms. Zoeken naar fotoalbums te plaatsen die uw foto's op te slaan te vinden. Muziek - Veel mensen zijn het delen van hun muziek-en afkeuren met de helpt van websites zoals Sony, iTunes etc? Deel uw favoriete nummers met uw online datum en zelfs haar serenade met speciale nummers die u hebt gekozen voor haar maakt de verbinding die u maakt alles wat makkelijker te cement.
lees meer

A pocos Dating f�cil y Secretos Seduction for Men


maandag 15 november 2010

Condoom formaat doet er toe


Seogwipo, Zuid-Korea - Als 's werelds top condoom deskundigen bijeen te roepen deze week aan de internationale normen te werken, een Amerikaanse ondernemer heeft een simpele boodschap: Size Matters.

Het is schudden van een bedrijfstak die in het algemeen heeft een one-size-fits-all benadering.

Frank Sadlo, oprichter van TheyFit, die maakt wat hij beweert zijn 's werelds eerste op maat gemaakte condooms, is duwen voor actuele normen tot een grotere variatie in grootte van condooms toe te staan.

Het gaat niet alleen om goed geschapen mannen in krappe profylactische kwartalen, Sadlo vertelde een bijeenkomst donderdag van afgevaardigden uit 21 landen onder de in Genève gevestigde Internationale Organisatie voor Normalisatie.

Als de keuze krijgen, zei hij veel mannen liever condooms kleiner dan de standaard minimum 6,3 cm lang, met meer dan de helft van het bestellen van deze minder dan 5,12 centimeter.

Tijdens de zitting in Seogwipo op Zuid-Korea Jeju Island, meer dan 100 vertegenwoordigers - met inbegrip van toonaangevende fabrikanten, de overheid normalisatie-instellingen en hulporganisaties - poriën meer dan 42 pagina's van specificaties en eisen voor het testen van condooms.

Normen zijn vooral van cruciaal belang - het niet kunnen de verspreiding van potentieel dodelijke ziekten of ongewenste zwangerschap betekenen.

"Onze taak is om weg te doen met inferieure condooms", zei Eng Long Ong, vergader voorzitter en plaatsvervangend hoofd van de Maleisische Rubber Export Promotion Council, die schat 13-14 miljard condooms zijn gemaakt van elk jaar.

Vervoer kwaliteit condooms kan vooral moeilijk zijn in landen als Afrika, waar ze een groot deel van AIDS preventiecampagnes.

Ian Matondo, een adviseur van de Malawische Ministerie van Volksgezondheid, zei dat de kwestie van de condooms te breken in Afrika had niets te maken met de grootte van mannen penissen, maar was te wijten aan een slechte productie.

De norm voor het testen van condooms kracht is om het te vullen met lucht, een techniek ontwikkeld door de Zweden in de jaren 1950. Condooms van de standaard lengte en breedte moet ten minste 4,76 liter lucht - veel meer dan ze ooit zou worden verwacht te bevatten bij normaal gebruik.

Variërend condoom grootte zou normen en testapparatuur in staat om veranderingen vereisen en zal naar verwachting vereist een ander een jaar voor de goedkeuring, Sadlo gezegd.

De lengte kwestie is slechts een van de vele gedebatteerd op de vijf-daagse bijeenkomst, de 24e vergadering worden sinds 1975, waar afgevaardigden werden nieuwe normen voor synthetische-en vrouwencondooms creëren.

Synthetische polyurethaan condooms zijn een alternatief voor mensen die allergisch zijn voor latex en kan dunner worden zonder verlies van sterkte. Ze ook warmte beter voor het gedrag van "veel meer gevoeligheid met vrijen," zei Grant Burt, de internationale divisie directeur voor Japan Sagami Rubber Industries Co

Vrouwencondooms zijn in toenemende mate gebruik in Afrika, waar ze vaak gratis verspreid, zodat vrouwen kunnen controle van de preventie van ziekten te nemen zien, zei Matondo.

Innovatie voor mannelijke condooms heeft zich gericht op het toevoegen van texturen om seksueel genot te vergroten, of het aanbieden van verschillende kleuren of smeermiddelen. Tijdens de bijeenkomst, Zuid-Koreaanse fabrikant Unidus tonen de "Long-Love" condoom - met desensibilisatie room binnen om vroegtijdige zaadlozing te voorkomen, dat mensen "een blijvende indruk."

Breedtes variëren, maar condoom lengte is meestal standaard, omdat zij vermoedde latex kan rekken tot alle mensen past. De gemiddelde volwassene penis is 5-6 cm lang, deskundigen gezegd.

Sadlo zei dat zijn inspiratie voor aangepaste condooms kwam voort uit zijn dagen met honkbal bij de Universiteit van Louisville in Kentucky, waar kleedkamer verhalen van exploits met het andere geslacht vaak niet om het gebruik van condooms als gevolg van klachten die zij paste niet op te nemen.

Een comfortabeler condoom draagt bij tot de mannen daadwerkelijk gebruik van maken, zei Michael Reece, directeur van het Center for Sexual Health Promotion aan de Indiana University.

"Typisch, als een man klaagt over condoom past, hebben we aangenomen dat hij bedoelt dat condooms zijn te klein en we hebben vaak gewoon genegeerd deze klacht omdat we denken dat mannen opscheppen over de grootte van hun penis zijn", zei Reece via e- e-mail.

Hij zei dat mannen ook problemen met condooms te groot zijn.

"Het is tijd voor degenen die stellen condoom productie normen te overwegen of een uitgebreid scala van maten condooms nodig is," zei Reece.

Sadlo biedt een "fit-kit ', een vel papier afgedrukt vanaf een computer voor de dimensionering van - en adviseren van de gebruiker om uit te kijken voor papier snijdt. De grafiek loopt slechts van lang naar meer.

Het product werd aangeboden van 2003-2006 in de Verenigde Staten voordat hij zich terugtrok om te upgraden is 55 tot 95 maten. Veranderende internationale norm zou het gemakkelijker maken om op grote schaal aanbieden van het product, in plaats van op zoek naar goedkeuring in elk land.

Sadlo zei dat het moeilijk is geweest om het condoom industrie te transformeren.

"Om te komen tot een revolutionaire verandering, moet u de mind-set van een kwartiermaker, moet je blijven concentreren op uw visie," zei hij.

Online Dating � per voi dopo il divorzio?