zaterdag 24 september 2011

Wat ik heb geleerd over het Cold Aanpak


Wanneer u begint op deze site, lees je over allerlei technieken en attitudes en krijg je opgewonden. Je begint rond te lopen met een gevoel van empowerment. Je weet wel een geheim, je weet hoe je vrouwen krijgen.

Maar koude benaderingen zijn nog steeds eng.

Als iedereen begint, koud benaderingen zijn zenuwslopend - je zweet, beven, struikelen over je woorden. Hoe bent u verondersteld om een ​​meisje gedraagt ​​zich als dit te krijgen?

Blijf lezen en ontdek.

Allereerst moet u het feit dat je niet gaat geweldig op dit wanneer u begint uit te accepteren. Je zal verpesten.

Maar de uitbetaling is zoet. Geloof me, de verlegenheid en het screwups uit je verleden iets kijkt u terug op met grote trots en ze maken grote verhalen. Je zult in staat zijn om terug te kijken en naar jezelf lachen, en hopelijk bent u in staat om nu lachen om jezelf.

Laten we praten over de houding die je moet hebben. Bottom line, moet je houding zijn die van de onverschilligheid. Dat is zo ver ik kan gaan en worden universeel correct. Ik ben terug vrij gelegd, ik grap rond en veel plezier ermee. Maar maakt niet uit welke stijl je hebt, of wat je relatie doelen met het meisje, onverschilligheid is de sleutel.

Hier is een grote: Toen ik begon, wilde ik niet het meisje om te weten dat ik was het oppakken van haar toen ik begon met haar te praten. Ik denk dat ik had mezelf misleiden door te denken dat, als ik haar laten weten dat ik probeerde haar op te halen, zou ik te veel interesse te tonen en los van de rand. Of ik zou een of andere manier beledigen haar door te proberen om haar op te halen.

Deze houding is een groter probleem dan de nervositeit, en was waarschijnlijk de grootste ding houdt me terug. Meisjes willen krijgen hit op. Of ze diss je of niet, ze naar huis gelukkig, omdat ze zich gewaardeerd voelen en sexy.

Dus wanneer je praat met meisjes, probeer dan niet het feit dat u zich aangetrokken om ze te verbergen. Ze weten wat er aan de hand, vrouwen zijn niet dom. Laat ze genoeg respect om eerlijk te zijn. Bovendien, wie bent u om uw motief te verbergen. Je bent een man, mannen als vrouwen. Je houdt van haar, dus wees niet beschaamd om het te laten zien.

De 3-seconden regel: Ik heb het nooit gebruikt, toen ik begon. Ik wilde beter krijgen op deze koude aanpak ding en ik wist dat ik moest uitstappen en om het te doen oefenen. Dus er was geen noodzaak om voor mij om mezelf te verleiden tot verhuizen inch

Vraag jezelf af waarom je wilt met haar praten. Wanneer u uw antwoord te vinden (zij het praktijk, om te dansen, te praten, om een ​​nummer te krijgen, wat het ook is) moet er niets om je te stoppen van bewegende inch worden en herinner jezelf eraan dat gaat leuk worden.

Deze procedure vindt plaats in je hoofd veel sneller dan 3 seconden. Nadat u hebt dit doet voor een tijdje zul je niet denken - als je een meisje dat je wilt praten, je zult instinctief met haar praten te gaan.

Hoe open ik en wat doe ik het over eens ik open haar?

Wat betreft het openen van haar gaat, ik meestal gewoon bij "how ya doin?", "Hey" of "hi". Maar als ik in een goede bui, zal ik voor de grap gebruikt "Heeeeeey". Veel plezier ermee.

Zo ver wat om over te praten, dat is een zware dobber. Ik zou niet weten wat te vertellen, want ik weet niet meer precies wat ik over praten. Dat is een goede zaak.

U wilt niet in lopen met een plan van wat te zeggen. Gewoon van nature laat de conversatie stromen. Dat was moeilijk voor mij, maar na het schroeven genoeg opeens vond ik kon ik een convo met iemand hebben voor hoe lang ik wilde. Belangrijkste punt wel: ik heb niet leren hoe je een convo te houden van het lezen van een artikel. Ik heb geleerd hoe door het hebben van gesprekken.

Een paar tips: terwijl je met haar te praten, haar te vragen over haarzelf, haar vragen of ze in wat uw ideale vrouw is in. Haar in staat stellen om te laten zien wie ze is. De houding die je moet hebben, moeten worden "Ben ik geïnteresseerd in haar?"

Ok, hier is iets dat echt zal laten het meisje weten dat je geïnteresseerd bent in haar: Eye Contact. Dit is nog belangrijker dan kino.

Dit is waar je in staat zal zijn om haar te laten weten dat je geïnteresseerd bent. Je zou kunnen praten over alles - en oogcontact zet de stemming. Wanneer u begint met haar te praten over het algemeen u wilt een "Ik ben geïnteresseerd, ik luister" blik in je ogen, dit zal bouwen comfort en de goede verstandhouding hebben.

Later in de convo als je eenmaal hebt opgebouwd wat vertrouwen en verstandhouding, en je moet het haar mogelijk maakte om te bewijzen dat ze je tijd waard is, gaan haar kijken met 'je weet wat ik wil doen "ogen. U bent niet probeert te verbergen uw interesse te onthouden. Je bent vertrouwen in je seksualiteit, en ga je na wat je wilt.

Kino voor degenen die niet weten, is een mooie manier om het aanraken van iemand zeggen. Kino was lastig voor mij op het eerste, maar ik hield vol en het is natuurlijk. Ik ga niet proberen en leren je kino door middel van een artikel, kan niet worden gedaan. De enige manier om te leren is om het te doen totdat het natuurlijk. Een tip die ik kan geven maar is niet om aandacht te besteden aan wat je handen doen, laat ze doen hun ding.

Oke, dus je hebt haar benaderde, ben je met haar te praten, goed oogcontact, kino, lijkt ze interessant. Hoe doe je dicht?

Hangt af van uw doel en situatie. Als u wilt haar nummer te krijgen, dan krijgen. Het maakt niet uit hoe je vragen op dit punt. Inmiddels wil ze het je geven, zodat u niet hoeft te vragen. Maar wees niet verlegen om te vragen voor haar niet. Als u intens oogcontact handvat Ik ben er vrij zeker van dat je niet gaat moeite hebben met het krijgen van een nummer.

Nou daar heb je het. Na het lezen van alles wat ik hoop dat je meer opgeleid op koude benaderingen. Maar ik garandeer je niet gonna get goed bij hen door het lezen van deze of enig ander artikel. Maar gewapend met deze info en gedreven door je doel op het krijgen van beter benaderen, je bent goed op je weg.

Nu is er even uit en wat plezier mee.

동료와 데이트 장단점