woensdag 22 december 2010

Online Dating: Wanneer ze niet te reageren op een E-mail


Online dating is nog steeds een zeer veilige vorm van om iemand te leren kennen. Leren extra veiligheidsmaatregelen kunnen alleen in uw voordeel, en maken het nog veiliger en leuker voor jou. Dit advies zal u begeleiden om te bepalen wanneer niet te reageren op e-mails, knipogen, glimlachen en elke andere vorm van communicatie. Ontvangst van een flirt Wanneer een andere eerste singles stuurt u een flirt voor dat eerste contact en bieden ze geen andere informatie. Ze moeten ten minste sturen u een e-mail eerst een introductie. De meeste diensten glimlacht en knipoogt op hun proeven voordat je mag geen e-mails. Maar deze mag alleen worden gebruikt op singles die op zijn minst gebladerd uw profiel. Geen foto met de hedendaagse technologie elk lid van een online dating service moet een foto op hun profiel. Als ze niet er moet een reden voor zijn, en het is waarschijnlijk niet een goede. Zelfs een foto van slechte kwaliteit is beter dan geen foto.
lees meer


dinsdag 21 december 2010

10 Dating deal breakers die echt niet


Er is al veel gepraat de laatste tijd over de afwikkeling van de heer Good Enough, vanwege nieuwste boek Lori Gottlieb, met hem trouwen: De zaak voor de afwikkeling van de heer goed genoeg. Ondanks provocerende ondertitel van het boek, echter, de nieuwste opus Gottlieb is niet echt over de afwikkeling. Integendeel, het is een zaak voor het behoud van een open geest bij het overwegen van nieuwe mensen, in plaats van muggenziften over onbeduidende details van het oppervlak. Daarom hebben we een lijst samengesteld van de 10 dealbreakers dat ... nou ja ... niet echt dealbreakers worden beschouwd. How To Fall In Love With Mr Good Enough

1. Hij is aanzienlijk ouder of jonger. Veel mensen oordelen als ze zien dat een mei-december echtpaar, mompelde dingen over goud graven en poema's en vieze oude mannen. In sommige gevallen, ze hebben gelijk. Het kan moeilijk zijn om een partnerschap van gelijken, wanneer de beide helften van een paar zijn op verschillende plaatsen in hun leven, maar er zijn een goede deal van paren die te laten werken (Ashton en Demi, bijvoorbeeld). Zorg ervoor dat je hebt nagedacht over de voors en tegens van de kloof.

2. Hij is kalend. Schaam je! Hoewel het belangrijk om worden aangetrokken door de degene die je bent met (zonder fysische chemie, goede seks is vrij stevig), heeft het geen zin om willekeurig de regel uit een hele segment van de bevolking alleen maar omdat ze de sport een ziel patch, of heb een paar extra kilo's, of kalend. Heb je gezien hoe sexy Taye Diggs ziet zonder haar?

3. Hij woont ver weg van je. Lange afstand relaties (LDRS) kan worden ruw. Ze kunnen worden eenzaam. Ze kunnen duur zijn. Ze kan frustrerend zijn op zowel emotionele als seksuele niveaus. Maar ze kunnen ook de moeite waard. Verschillende YourTango stafleden hebben de LDR wiegde, waaruit blijkt dat-met een goede dosis geduld-it kan worden gedaan. Hoe een lange-afstands relatie te beheren

4. Hij beschikt niet over een universitaire graad. Een gebrek aan formele onderwijs betekent niet noodzakelijkerwijs dat hij mist ambitie, intelligentie of kansen voor een succesvolle carrière. Denk makelaar. Loodgieter. Echografie technoloog. Kreeftenvisser. Al deze banen vereisen hard werken, een goed stel hersens en kan de netto big bucks, maar geen van hen vergt het hoger onderwijs. Als hij zijn dagen slijt op de bank, het dragen niets anders dan zijn tightie-Whities en verwacht dat u te voet de rekeningen, maar we vergeven voor het laten vallen dat dode gewicht.

5. Hij is gescheiden. OK. Stoppen met hyperventileren. Terwijl een eerder huwelijk kan men vertrekken met ernstige emotionele bagage, is een echtscheiding niet dat er iets mis is met de persoon die ging er doorheen. In feite kan de ervaring hebben hem met een beter perspectief op wat hij wil (of niet wil) in een partner, en wat werkt als het gaat om de onderhandelingen over de ruwe plekken. Na verloop van tijd kan hij open over de details van zijn echtscheiding. In de tussentijd concentreren op wie hij is als een persoon, niet wie hij is als een gescheiden persoon.

6. Hij heeft kinderen. Serieus, dames. Te stoppen. Hyperventileren. En dan, als je eenmaal hebt kalmeerde een beetje, te observeren. De manier waarop een mens handelt met (of gesprekken over) zijn kinderen kan een goede indicator van hoe goed hij zal uiteindelijk de behandeling van u, of zelfs wat voor soort vader hij zal aan uw kinderen.

7. Hij komt uit een totaal verschillende achtergrond. Ben je zenuwachtig over wat de mensen zullen zeggen als je iemand datum buiten van uw ras? Bang dat je ouders gaan woest als je uiteindelijk met iemand van een ander geloof? Als je genoeg zelfvertrouwen om afschuiven hun uitspraken kunt u vinden dergelijke relaties extra te belonen; werken via uw verschillen zal leiden tot meer begrip voor elkaar en een andere cultuur.

8. Je bent een democraat, hij is een Republikein. Zolang geen van jullie is een extremistische, moet u in staat houden van dingen civiele. Als er niets anders, je verschillen zullen maken voor een aantal spetterende politieke debatten, en als je extra open-minded, zou het leuk zijn met een raam in de diepste gedachten van iemand wiens politieke waarden zijn zo verschillend van je eigen.

9. Je hebt verschillende belangen. Uw dieet bestaat uit pasta en groenten, hij is een grote vleeseter. Hij houdt van smash-'em-up avontuur films, je bent een fan van de kunstzinnige fartsy. Je hebt nog Debbie Gibson in uw iTunes-muziekbibliotheek, hij ... nou ja, had hij liever geen commentaar geven op je muzikale smaak, omdat het pijn zou doen je gevoelens. Hoewel het leuk om bepaalde interesses delen met uw significante andere, hoeft u niet wilt dat uw partner een kopie van je. Als je niet iemand iets anders dan je een kans, je nooit kan realiseren hoe helemaal geweldig horror films zijn, of hoe opwindend rotsklimmen kan worden, of hoe perfect Pulp's "Common People" klinkt als het opduikt op uw afspeellijst direct na Debbie Gibson's 'Electric Youth. "

10. Zijn achternaam is Hymen, Wertzberger of Hogge. Niet fret. Je kon altijd uw meisjesnaam.

Gedroomde up telefoonnummer man leidt aan een vrouw van zijn dromen


Sam Kinison op Jezus en huwelijk


Kinison's verschijning op HBO's aanbevolen Rodney Dangerfield de negende jaarlijkse Jonge Cabaretiers Special in de zomer van 1984 wordt algemeen beschouwd als zijn doorbraak prestaties. Later, tijdens het uiterlijk Kinison op Late Night met David Letterman, zou David Letterman's introductie van Kinison blijken te zijn vooruitziende blik: "Zet je schrap ik maak geen grapje Verwelkom Sam Kinison..."

Kinison kan worden beschouwd als een "heavy metal komiek," want hij was af en toe vergezeld door een touring band, hij had ook een wonderbaarlijke honger naar drugs en alcohol. In 1988 nam hij een noviteit versie van The Troggs "Wild Thing." Het record heeft niet de Billboard Hot 100, maar de video was een hit op MTV, met gastoptredens van Steven Tyler en Joe Perry van Aerosmith, Slash, Billy Idol, rock gitarist Steve Vai, gitarist Frank Zappa's zoon Dweezil Zappa, Richie Sambora , Tommy Lee uit Mà ¶ tley Crà ¼ e, Robbin Crosby, Warren DeMartini en Stephen Pearcy van Ratt en een ranzige "roll op de mat" dans met Jessica Hahn. Sam gehamerd enkele licks op een aangepaste Stratocaster, met een airbrush afbeelding van zijn gezicht bevroren in zijn beroemde schreeuwen.

Sam Kinison Mocks Religie, huwelijk en gezin. Funny as hell.


zondag 19 december 2010

Online dating coach That's All The Rage


Marianne Kost, een gescheiden moeder in New York, betaalde $ 2.000 voor een profiel, foto's en coaching van Evan Marc Katz, eigenaar van twee coaching diensten gevestigd in Los Angeles, EvanMarkKatz.com en E-Cyrano.com. Mevrouw Kost nieuw was voor online dating, dus meneer Katz ook hielp haar beslissen welke dating service te gebruiken en die mannen te ontmoeten.

Toen mevrouw Kost haar persoonlijke essay schreef, de heer Katz haar geduwd om specifieke verhalen, zoals vertellen, â € OEI kwam face-to-face met een stier elanden tijdens bronsttijd, â € en â € OEI soms uitstrijkje een glob pindakaas op mijn doga € ™ s neus, alleen voor fun.â € Ms Kost zei dat ze had veel reacties bij haar profiel niet online is gegaan op Match.com.

Mevrouw Kost, 49, aldus de heer Katz was van veel te helpen. â € œIt was geweldig voor mijn ego, en ik voelde dat ik een pick van de room van het gewas. Ik eindigde met zo veel interessante dingen in mijn profiel dat ik een veel te praten en te schrijven over het gebied van e-mails.â € had

Mevrouw Koster zei dat ze niet veel mannen in persoon te ontmoeten, want de heer Katz had haar aangeraden om via een lange screening met e-mail en telefoon gesprekken gaan voordat een werkelijke datum. Na drie maanden, mevrouw Kost ontmoet Stephen Micallef, die net als haar, is een ingenieur. Ze meteen leuk hoe hij sprak van zijn dochters. â € OEI graag zijn waarden, â € Mevrouw Kost gezegd. â € œHe leek emotioneel volwassen en zeer open.â €

De heer Micallef, 47, vond de professionele foto's van mevrouw Kost. En hij vond de manier waarop haar profiel niet haar essentie vastgelegd met details, zoals hoe ze een storm vloog op een zeilboot en verzamelde aardbeien om jam te maken. â € œThis was goed geschreven. Er werd gedacht in, â € zei hij. â € OEI gevonden haar profiel niet authentiek te zijn, oprecht en eerlijk, en het was bewezen out.â €

Ze hebben van acht maanden en van plan om te trouwen.

De heer Katz zegt dat zijn bedrijf heeft duizenden mensen, omdat het begon vijf jaar geleden geholpen. Het biedt meerdere pakketten, te beginnen bij $ 49 voor een 20-minuten overleg en een lijn per lijn kritiek van een profiel. Voor $ 129 naar $ 199 mensen een vragenlijst invullen en breng een half uur aan de telefoon met een freelance schrijver, die twee essays schrijft voor hen. Voor $ 1.500, het bedrijf interviews klanten, schrijft hun profielen, neemt professionele foto's en bussen te nemen via telefoon en e-mail over online dating. Voor $ 1.000 per maand, coacht hij hen over dating en relaties in het algemeen.

Top 15 Citas Chicos errores hacen