zaterdag 10 september 2011

Kan ik Kiss You?


Deze kleine manoeuvre is uitgegroeid tot een van mijn favoriete manieren om echt schroef met het hoofd van een vrouw. In principe gaat als volgt: je bent op een datum en je kunt vertellen jullie beiden een goede tijd gehad en genoten van elkaars gezelschap. Nu is het 's avonds (of' s middags of wat dan ook) is bijna ten einde en beide van jullie zijn in dat "afscheidszoen afwachting zone" dat ik weet zeker dat iedereen weet en dreads net zo veel als ik.

Uiteindelijk kom je tot stilstand voor haar deur, en of je uiteindelijk lopen ze op van de oprit of gewoon een verblijf in de auto, vraag je haar dat meest gevreesde vraag: "Mag ik u kussen? '

Waaraan zij heeft twee opties voor een antwoord. En als ze inderdaad wel een goede tijd met jou zal ze gebruik maken van de meest gunstige is. Ze zal heimelijk glimlachen en zeggen: "Ja" zacht, zoals alleen de dames kunnen. Nu zeg je dit: "Goed dan zal ik zeker op een dag doen.." Schud haar hand of gewoon lachen en knipoog, maar op weg te helpen zo snel als je kunt.

Ik garandeer dat ze er zal links staan ​​met haar mond te openen opknoping afvragen wat in hemelsnaam net gebeurd. En de komende dagen gaat ze om echt te beginnen met jeuk voor die kus van jou. Als ze dat doet je weer te zien, de pure anticipatie van wanneer, waar en hoe die kus er gaat gebeuren zal letterlijk rijdt haar gek ... omdat ze weet dat je wilt om haar te kussen en dat het gaat vroeg of laat komen. Maar ze kan nooit weten het antwoord op wanneer, waar en hoe omdat je nooit meer gaan geef haar geen aanwijzingen. En je gaat doen alsof er niets is in het geringste. Doe alsof je vergeten bent het incident nog is gebeurd.

Wanneer u uiteindelijk toch besluit om haar te geven dat smooch gewoon, dat te doen (maar probeer om te bepalen of ze in de stemming voor; kans is groot dat ze zullen worden). Onder geen beding wordt u weer vragen! Je hebt al gevraagd en ze al zei ja, weet je nog? Het zal een verdomd goede kus zijn, geloof me.

Dit heeft altijd gewerkt wonderen voor mij. Ik gaf dat kus aan een meisje na slechts lopen in haar op de straat en eindigden we de besteding van de rest van de dag (en de meeste van de volgende ochtend) samen. Met een ander Ik was in een pretpark en de verdomde Reuzenrad kreeg vastgelopen en we zaten vast bungelend in de lucht voor vijftien minuten. Ik gaf haar een kleine pik en bleef er voor ons doet de maling daar totdat we begonnen weer in beweging.

En een ander meisje al een poging gedaan worstelen, dat onmiddellijk kus van mij nadat ik haalde de "Someday" lijn op haar. Een of andere manier slaagde ik erin om van haar weg te krijgen. Maar toen ik haar kuste op onze tweede dag in een rood stoplicht na het verlaten van het restaurant, vertelde ze me te vergeten over de film en thuis te komen met haar.


woensdag 7 september 2011

Belangrijkere dingen te doen Before Your Big Date


Heeft u een pre-date checklist?

Dit is een eenvoudige lijst van dingen die je moet doen voordat je op een belangrijke datum.

Het bevat dingen over jezelf - zoals je tanden poetsen, het nemen van een douche, misschien krijgt je haar geknipt, het snijden van uw nagels, enz.

Het omvat ook dingen over uw woning - zoals het reinigen van uw badkamer, het wassen van de vaat, stofzuigen van het tapijt, zorg ervoor dat uw koelkast is gevuld met dingen om te drinken en oppeuzelen, etc.

En uw lijst moet andere diverse items - zoals het wassen van uw auto, het krijgen van geld uit de bank, het maken van reserveringen, etc.

Het is vooral belangrijk dat u items op uw pre-date checklist die belangrijk zijn, maar je bent geneigd te vergeten zijn - zorg ervoor dat je een volle tank benzine, het plaatsen van een volledige uitrol van het toiletpapier in de badkamer, om op uw favoriete parfum, etc. Whatever. De lijst zal variëren van persoon tot persoon.

Zelfs als je denkt dat er weinig kans van iets buitengewoons gebeurt op deze bijzondere datum, moet je altijd van plan dat het zal. Wees altijd voorbereid.

Zelfs als je moet haar ergens te ontmoeten, moet je van plan bent dat je en ze zal de wind in je auto op een gegeven moment, en het bijgevolg prep.

Zelfs als je denkt dat er weinig kans dat de twee van u terug te komen naar je plaats, moet u de plaats vlekkeloos en alles op zijn plaats voor het geval dat.

Zelfs als je denkt dat er weinig tot geen kans van iets "seksueel" gebeurt, moet u van plan bent dat het wil, en over de juiste bescherming, glijmiddel, zwepen, kippen, of welke andere weirdo spullen die je toevallig geïnteresseerd in beschikbaar zijn.

Na deze eenvoudige checklist, die zal groeien en groeien als je de datum meer en meer, zal uw leven zo veel eenvoudiger en je date, zodat veel minder belastend.

U zult niet op je weg worden de deur uit, te laat om haar op te halen - zoals gebruikelijk - als je je realiseert dat er overal vuile vaat, het afval is overvol, je hebt geen wijn, moet je gas, en je moet stop bij de bank om geld te krijgen. (Oh, en door de manier, zal dat bepaalde ATM natuurlijk niet, te werken.) Dan kom je te laat 45 minuten, je date is al geïrriteerd, en je bent gestresst, zweten, en het ruikt naar benzine.

Betekent dit scenario u bekend voor?

Beginnen met het ontwikkelen van uw pre-date checklist nu en maak uw data van de vreugdevolle, stress-vrij, en leuke ervaringen die ze hoort te zijn.

12 Things You Don't Know About Women


dinsdag 6 september 2011

De staat van dating op Wall Street


Tot voor kort, een aantal bankiers probeerden handel op hun lucratieve beroepen tot leden van het andere geslacht aan te trekken. En zoals met veel van de wankele transacties in de aanloop naar de financiële crisis, de strategie gebruikt om te werken.

"In het verleden, ze eerst zouden zeggen: 'Hallo, mijn naam is Michael en Josh, en run ik een hedge fonds," zegt Samantha Daniels, een matchmaker gevestigd in New York en Los Angeles, die naar boven kosten van $ 25.000 voor haar dienst . "Nu denken ze dat mensen wantrouwend van."

Ondanks (of misschien wel dankzij) de zee te veranderen, Daniels 'business - Samantha's Table - is booming: Ze zegt dat de omzet is met 30% tot nu toe dit jaar. Daniels denkt dat de economische kernsmelting heeft vele financiers aangespoord om de stabiliteit te zoeken in hun persoonlijke leven. Ze sprak met Fortune over welke muur Streeters zijn op zoek naar liefde - en hoe ze die kunnen vinden.

Niet iedereen zich kan veroorloven om 25.000 dollar voor de matchmaking te betalen. Wat voor soort klanten je het zien van deze dag?

Ik blijf een veel klanten hebben in de financiële wereld. Maar binnen financieren, is er sprake van een verschuiving naar asset management, private equity en venture capital, in plaats van hedge funds en de grote banken. Ik ben nog steeds Goldman Sachs (GS, Fortune 500) jongens. Wat is er veranderd is, is niet wie er komen, maar wat mensen vragen.

Dus vrouwen zijn niet geïnteresseerd in dating bankiers niet meer?

Nee, ze nog steeds. Maar waar ze vroeger meteen zeggen, ik opgezet met iemand in financiën, zijn ze nu terug te gaan naar de traditionele beroepen ook. Ze vragen voor de advocaten en artsen en ondernemers - de aard van de jongens hun grootmoeders gebruikt om hen te vertellen om te zoeken naar.

00:00 / 01:31 Is liefde recessie-proof?

Hoe zit het met de mannen - wat willen ze?

High-powered mannen hebben altijd gevraagd voor vrouwen die lijken op supermodellen, maar hebben Harvard opleidingen. Elke man besteedt ten minste 20 minuten tegen me te praten over wat hij denkt is sexy, mannen zijn heel visueel.

Maar nu in diezelfde adem, zijn mannen zeggen dat ze willen iemand die is ondersteunend. Toen hun vrienden waren ontslagen, zagen ze vrouwen die ondersteunend, en vrouwen die niet waren. Ze hebben gezien zakenpartners hebben moeite met vrouwen staan ​​door hen.

Nu dat "Ik ben een hedge-financier 'niet meer doet de truc, hoe zou je adviseren bankiers om romantisch de markt zelf?

Wanneer u een vrouw te ontmoeten, moet je terug gaan naar de basis van wie je bent als persoon - hoe je je leven, je interesses leven. Maar het is ook goed om iemand te laten weten dat je goed bezig bent en hebben een vaste baan in deze omgeving. De nummer een ding vrouwen worden aangetrokken, is vertrouwen.

Hoe ziet u de financiële stabiliteit te brengen zonder dat het overhandigen van belastingaangiften?

Als je een geweldige baan en geld verdienen, zullen de dingen komen. Bijvoorbeeld, een typische eerste-date gesprek is reizen. Stel je hebt een huis in de Hamptons. Beginnen met de vraag haar, je hebt hoe besteed je zomer? Heb je weggaan? Ze zal waarschijnlijk draai hem om, dan kunt u brengen het op. In een passieve, gemoedelijke manier, wordt het duidelijk dat je goed bezig bent.

Mijn cliënten hebben veel speelgoed en zelf een hoop van woningen. Maar als je iemand vertelt dat je je eigen vliegtuig zelf op een eerste date, het klinkt alsof je overcompenseren voor iets.

Wat moet je vermijden het over?

Je moet voorzichtig zijn als je praat over de economie en hoe goed je bent of niet doet. Het maakt mensen ongemakkelijk als je goed doet en de mensen om je heen niet. Er is een trend in de richting van bescheidenheid.

Ook, als u werkt in de financiële wereld en je bent op een datum, niet mee uw bezorgdheid en angst van het werk om de datum. Als u had een slechte dag, ben je beter af annuleren.

Kunnen mannen en vrouwen in de financiële sector leunen op elkaar voor ondersteuning?

Ik vind dat mensen die werken in de financiële wereld hebben de neiging om niet elkaar willen date.

Boşanmış, Aşk bul Dating Online önerin


maandag 5 september 2011

Een verbluffend mooie vrouw


Ik vond deze techniek om een ​​grote een voor het versieren van vrouwen te zijn.

Loop naar een vrouw die je aantrekkelijk vindt. De instelling is niet relevant. En zeg tot haar met een glimlach:

"Neem me niet kwalijk, maar ik kon het niet helpen om je merkt tijdens het lopen hier. Ik wilde u laten weten dat u een verbluffend mooie vrouw."

Dan wachten op een antwoord dat, in 95% van alle gevallen is een mix van gemengde verbijsterd ongeloof in met blozen en onmiddellijke graag naar u toe.

Ik vind dat het merendeel van de tijd dat dit is alles wat je te zeggen hebt, en de vrouw zal het grootste deel van het woord en de druk is off you. De vrouw zal vrij blijven het gesprek met je.

Met behulp van deze techniek heb ik in staat geweest om meer getallen en data dan op een andere manier score. Follow-up van de eerste opmerkingen over hoe goed ze eruit ziet en hoeveel u zich aangetrokken tot haar. Dan vertel haar dat je graag naar haar toe voor een drankje of een maaltijd. Haal haar nummer.

Ik vind dit werkt om de volgende redenen:

* Het is moedig, en vrouwen als mannen die risico's nemen.

* Het is eerlijk en to the point. Ze weten waar ze aan toe met je mee.

* Als ze tot je aangetrokken, hen te vertellen vind je ze mooi zal hen bevrijden van hun angst voor afwijzing van zijn tot je aangetrokken.

* Het maakt ze een goed gevoel over zichzelf.

* Het laat weten dat je net als zij. Mensen zoals degenen die net als zij.

Probeer het op de volgende 20 vrouwen die je ziet en u zult versteld staan ​​van de resultaten.

30 Szybkie porady w spotkania i randki kobiety


De relatie begint vóór je haar ontmoet


Morgen ga je wakker met een heerlijk idee.

U zult uit race van bed, zet u de computer, en beginnen schrijven een belangrijk document. Het zal een gedetailleerde beschrijving van mevrouw Don Juan, de vrouw die je uiteindelijk trouwen, maar moeten nog voldoen.

Met behulp van uw verbeelding, zal je het profiel van haar leeftijd, fysieke kenmerken, opleiding en carrière doelen. Je zal beschrijven haar persoonlijkheid, gedrag, interesses, voorkeuren en antipathieën. Je zal het profiel van haar levenservaringen en hoe zij is omgegaan met tegenslag.

Wat nog belangrijker is, zult u beschrijft haar persoonlijke gebreken. (Vergeet niet dat dit niet een fantasie meisje, dit uw toekomstige vrouw.) Je detail gebreken in haar uiterlijk, persoonlijkheid en karakter. Je zal ook beschrijven hoe op een bepaald moment in haar leven, herkende zij deze tekortkomingen en hoe ze heeft positieve inspanningen om ze te minimaliseren.

Het belangrijkste is dat je je eigen ego en verlangens opzij en beschrijf wat mevrouw Don Juan vereist en verlangens van je. Dit wordt de zwaarste deel van het document te schrijven, maar het zal niet compleet zijn, tenzij je het doet. U zult realistisch beschrijft alles wat ze wil van u zo gedetailleerd als wanneer je beschreef alles wat je wilde van haar.

Na het invullen van het document, zult u uitprinten een kleine kopie en houd het bij je in je portemonnee. Op die manier zal mevrouw Don Juan altijd bij je en een deel van je.

Je zal dan tot het besef komen dat de twee van je nooit zult ontmoeten, tenzij je jezelf verbeteren, om te voldoen haar eisen en wensen zoals vermeld in het laatste gedeelte van uw document. Ontwikkel je een zelf-verbetering regime op basis van twee bewezen werkelijkheid factoren:

1) Vrouwen hebben mannen met vertrouwen, regelen en Challenge.
2) Vrouwen willen mannen met Kijkt, Geld en Macht.

De eerste plaats waar je uit het hoofd, is de sportschool. Tijdens het uit te werken, ervaart u direct verbeteringen in uw houding, waardoor het verbeteren van uw vertrouwen. Hoe beter uitziende lichaam zal komen in de tijd.

Na de eerste training, ga je naar de mannen afdeling van de plaatselijke winkel. Je voorraad op sommige haar en huid producten. Misschien kopen cologne. Als je terug thuiskomt zul je dat de stijgende stapel rekeningen op uw tafel, zodat u de stekker uit het oude chequeboek en op te lossen om betere zorg van uw financiën te nemen en je tijd te organiseren. De eerste fase van je relatie met mevrouw Don Juan zal zijn begonnen.

Maanden zullen passeren en u zult beginnen met enkele resultaten van uw harde werk te zien. Uw lichaam wordt fitter, krijgt u gekozen hebben voor een meer schoon en netjes uiterlijk en uw financiële verbeteringen hebben geleid tot een flinke hoeveelheid van het beschikbare inkomen.

Je zal voornemen om meer boeken dus het verbeteren van uw algemene kennis en woordenschat te lezen. Je zult op te lossen om meer tijd rond mensen door te brengen, waardoor het aanleren van sociale vaardigheden en hoe uit te stralen charisma. Je zal niet langer aarzelen te vragen een vrouw voor haar huis telefoonnummer.

De toename van uw niveau van zelfvertrouwen zal hebben weggenomen je angst nemen van risico's. U zult genieten van het proces van steeds groeiende en verbeteren. Niet langer zul je doet het voor mevrouw Don Juan. U zult het verbeteren van jezelf, voor jezelf.

Meer maanden passeert en u zult hebben weggenomen van de persoonlijke fouten in je eigen personage en vervangen door betere, meer productieve gewoonten. Je zal niet de datum zo vaak als je vrienden, maar de paar data je doet ga altijd met de geïnteresseerde vrouwen, omdat je al lang geleden geleerd om controle en Challenge tonen door screening van de verliezers uit.

U zult in vrede met jezelf en wees gewoon een algemeen gelukkiger mens, dus meer populair. Je zal beschikken over vermogen niet alleen van je persoonlijke prestaties, maar ook van de kwaliteit van relaties die je zal hebben ontwikkeld met vrienden en familie.

U krijgt een compleet mens te worden. U allen zult tevreden zijn van mevrouw Don Juan de eisen en verlangens. Pas dan zal ze je verschijnen in het vlees.

Je trekt het document uit uw portemonnee en volkomen verbaasd. Zij zal bijna alles wat je in je profiel van haar lang geleden zijn. Fase twee van uw relatie met haar zal dan beginnen.

Wanneer de twee van u getrouwd bent en op uw huwelijksreis, mevrouw Don Juan verwijzen vaak naar het moment dat ze je zag voor de eerste keer als het moment waarop de relatie begon voor haar. Ze zal zeggen dat het was "liefde op het eerste gezicht". Ze zal niet kunnen liegen als ze zegt dat. Dat alleen zal haar perspectief van de dingen.

U echter weet dat je gewoon haar fysieke aantrekkelijkheid test geslaagd toen ze ontmoette je voor de eerste keer. Maar voor u, zal de relatie met haar lange zijn begonnen voor die tijd. Het zal begonnen toen u besloot alles wat mevrouw Don Juan wil worden en behoeften uit een man, zonder betrekking tot uw eigen ego.

Wij als jongens hebben de neiging om vaak denken dat alleen de relaties beginnen nadat we haar geneukt. Niet waar.

De relatie begint vóór je haar ontmoet.