vrijdag 14 mei 2010

Lonely dit vakantieseizoen? Probeer Online Dating!


Vakantie is een tijd om samen met de familie en de mensen die je liefhebt. Helaas, terwijl de meeste mensen zijn samenzijn voor familie feesten, partijen en kussen onder de mistle-teen, zal een aantal singles zitten helemaal alleen thuis. Dit zijn de mensen die geen naaste familie, en niemand het vakantieseizoen te delen. Gaat u alleen zitten deze Kerstavond? Bent u op zoek naar een speciaal iemand aan te brengen in het nieuwe jaar met? Misschien is het nu de tijd om nog eens naar online dating te nemen en het eens proberen! Hoe doe je dit? Eerst en vooral vind een goede kwaliteit online dating site. Check out de verschillende websites op review sites waar de leden kunnen dating websites tarief. Neem een bezoek aan elk van de websites en meld u aan voor de gratis proefperiode (meestal ergens van 3 dagen tot 2 weken).
lees meer


zondag 9 mei 2010

Romantiek Volgens Mars


De Atlanta Journal-Constitution

Toen mijn vriend me vertelde Kendall dat ze haar vriendje was het kopen van een verstekzaagmachine voor hun een verjaardag, ik couldnâ € ™ t helpen, maar haar een beetje te plagen. Niets zegt romantiek als een elektrische zaag! Sinds ik was instrumenteel in het verbergen van het geschenk, Ik heb haar Guya € ™ s reactie te zien toen hij de ogen gelegd. Hij was opgetogen!. Ze gaf de man wat hij werkelijk € | romantiek wantedâ Volgens Mars, Venus niet.

Veel vrouwen denken rode rozen, kaarslicht, champagne en verrassing weekendje weg als ze denken aan romantiek. Mannen dona € ™ t noodzakelijkerwijs associëren al deze sappige dingen met romantiek, maar veel mee te maken, om ons gelukkig te zijn. Bij dating, romantiek neemt ook verschillende gezichten.

Als twee mensen aan het daten bent, de eenvoudige zoete gebaren zijn vol romantiek, omdat het is vermengd met de mogelijkheden van iets diepers. Aangezien mannen en vrouwen verschillend waarnemen romantiek, vrouwen missen soms de romantische gebaren dat mannen display in een afspraakje.

Ik vroeg een paar mannelijke vrienden van mij wat romantiek voor hen betekende. Ze deelden ook wat ze romantische gebaren beschouwd. Verrassend genoeg didnâ € ™ t echt te maken hebben met de slaapkamer.

Mannen graven echt complimenten. Ze vinden het leuk als we veel dingen over hen op te merken, of het is een leuke opmerking over hun gereedschapsriem of hun Kenneth Cole riem, ze volledig eet het op. Het helpt als het compliment is eigenlijk normaal, en niet zeer zwaar.

Aangepaste data. Natuurlijk kun je reserveren bij het restaurant kunt aanbidden, eventueel waar je bent geweest met tal van andere mannen, maar het creëren van een avond die speciaal is afgestemd op uw dateâ € ™ s wil, graag, en favorieten scoort veel punten met de jongens.

Kleine dingen gaan een lange weg. Jongens lijken te kleven aan die hele â € œWe zijn eenvoudig te pleaseâ € begrip, en ik mag beginnen ze te geloven. De mannen zeiden dat zelfs kleine dingen zoals, met zijn favoriete bier naar je huis, het verkrijgen van de NFL-netwerk op uw digitale kabel, of hem te kopen sokken die romantiek schreeuwt ze. Het laat zien dat je genoeg zorg aan inspanningen te doen alleen voor hem. Niet in tegenstelling tot de dames, inspanning = romantiek.

Wat zijn andere man-goedgekeurde romantische gebaren?

Dames, wat is de meest romantische date je hebt ervaren? Hoe maak je romantiek een kerel die je uit?

Jongens, wat is uw idee van romantiek in een afspraakje? Hoe werkt het veranderen zodra een relatie zich ontwikkelt?

Is romantiek of gebrek aan romantiek te bepalen compatibiliteit?

Faktoren, die zur Internet-Dating Erfolg beitragen