dinsdag 9 februari 2010

Online Dating Tips For Busy Managers


Door Katharine Blodget

En nu laten we kort ingaan op uw leven na het werk ...

In de afgelopen jaren heb ik de gelegenheid gehad om de online dating vaardigheden van een heleboel mensen op verschillende plaatsen ervaring. Het spijt me te melden dat de meeste mensen hebben sommige online-dating vaardigheden-ontwikkeling te doen.

Als u wilt gebruiken dating sites om iemand te koelen om te hangen met de na (tijdens?) Werk te vinden, helpt het om een goede eerste indruk. Dus hier zijn een paar snelle tips ...

Internet dating tips voor mannen

Begin niet uw advertentie met "Ik ben een aardige vent ..." Waarom niet? Omdat dit suggereert gewoon dat je een eikel. Jongens die daadwerkelijk leuk vind niet deze kwaliteit opmerkelijk.

Zeg niet: "Ik ben niet zoals iedereen ..." Get over jezelf. Je bent net als iedereen! Dat is waarom je op Match.com.

Wees eerlijk ... maar zeg niet alles. En kies je woorden zorgvuldig. Als u een "omnivoor zoeken," vindt een andere manier om hetzelfde te zeggen. "Omnivore" is niet grappig. Het is bedreigend.

Schrijf niet beroerd titels op uw advertentie of in je intro e-mails. Ik bedoel niet te prozaïsch hier, maar dating sites zijn gewoon een andere vorm van gerubriceerde advertenties. U bent een beschrijving van een product te verkopen aan potentiële kopers. Nieuws dat include "Mmm Hallo" "Hallo daar" of "Hi:)" Verf het product in een gunstig licht.

Heeft post een foto van jezelf houdt een baby schaap. Ik geef het toe: ik viel voor die ene.

Do schrijven "Hallo." "Hallo" in orde is, eigenlijk. Het is efficiënt. 'Mmm Hi "is dom.

Internet dating tips voor meisjes

Niet staat in uw advertenties dat je 'vrouwelijke', 'paradijs, "of een" zeldzaam ras ... "Iedereen zegt deze dingen, en ze niet helpen veel. Als je een meisje, kan men aannemen dat u bent "vrouwelijk" (Oke, misschien niet). "Paradise" is een plek. En een "zeldzame ras" klinkt als een soort dier.

Doe na een mooie foto van jezelf, de beste die je kan vinden. Sorry, doet het er. (En het is belangrijk voor u, ook. Neer Dus stapt uit dat hoge paard!)

Plaats geen een profiel (zijaanzicht van je gezicht) als uw belangrijkste headshot foto. Revealing half een kant van je gezicht is soms sexy, maar suggereert ook dat de rest zou gruwelijk zijn. Haal het slechte nieuws uit de weg.

Don't say "verheugen van u te horen ..." en zeker te zijn van wat je wilt horen. Koppen als "Wil om te proberen iets nieuws en speels?" Of "Big is beste" zijn beter geschikt voor een pornosite.

Laad geen sarcasme of op beroemen over uzelf in uw advertentie. Aanprijzen uw deugden en prestaties kan klinken arrogant. Het is ook saai.

Doe beschrijven jezelf en je leeftijd waarheid, en elimineren iedereen die geen enkele van de dont's hierboven. De waarheid zal komen uiteindelijk. Het kan net zo goed nu.

Daar zien hoe gemakkelijk het is?


zondag 7 februari 2010

Love me, love mijn geboorte om


Patrick Ferrin en zijn vrouw, Sue, zijn 30 jaar getrouwd en ze zijn trots op. Hun succes, Pat zei, is gelijke delen zelfvoorziening (zij gedeeltelijk gebouwde hun eigen huis), savvy (ze diverse eigen bedrijven) en geluk ( 'We genieten van financieel succes, "zei hij).

Maar hij voegt eraan toe dat hij een andere variabele is ook van mening heeft het paar "hangen geholpen daar" voor drie decennia. Pat en Sue, van St. Paul, zijn zowel de eerste-pasgeborenen.

Chai T. Lo heeft een ander verhaal. De oudste van acht kinderen, trouwde ze de jongste van 10. Dus, hoe gaat dat? "We vullen elkaar aan", aldus Chai, van Minneapolis, "of dus ik denk!"

Alsof de lijst van kwaliteiten niet intimiderend genoeg in de keuze van de liefde van je leven (of tenminste de overgang naar een tweede datum), kunt u nu vragen dit wanneer match.dot.com-ming of vergadering voor een kopje koffie : Dus, waar ben je in de geboorte van uw gezin bestellen?

Noem het wetenschap, kunst of hooey, maar hebben niet de meeste van ons vroeg zich af of het leven anders zou zijn geweest hadden we scoorde een andere plek op de familie voedselketen? Onlies nadenken hoe het leven zou zijn geweest als met broers en zussen. Eerste pasgeborenen, vaak gekoppeld als de meest plicht, kan afgunst de jongste, die kennelijk veel vrijer van de ouderlijke grip. Middle, algemeen bekend als de familie vredesmacht, zou graag iemand anders laten onderhandelen voor een tijdje.

Meer recent hebben onderzoekers begonnen poseren een andere intrigerende vraag: Is waar we vallen in de geboorte om enige invloed hebben op de iemand met wie we misschien het best verliefd? Lees meer