donderdag 30 augustus 2012

Return To Dating een blijvende indruk


Post-scheiding dating kan een beangstigende gedachte zijn, het is niet zo slecht, echt.

Kort na mijn scheiding definitief was, werd ik gevraagd mee uit eten met een knappe advocaat, die toevallig ook een vriend van de familie-no achtergrondcontrole nodig zijn.

Ik was dus ik kijk ernaar uit om zaterdagavond.

Twee dagen voor de langverwachte avondje uit, ik gleed uit over een druif buiten de school cafetaria voor 250 kinderen. De donderend luide kamer ging stil als ik viel in wat leek op slow-motion. Met mijn jurk onder mijn oksels, een schoen in de gang, en een kloppende arm bungelend aan mijn kant, ik had moeite om mijn voeten. Een eenzame stem kwam uit de stille cafetaria, "Gaat het?"

Ik was te gekrenkt om iets te doen, maar een duim opgeven en piepen uit: "Ja, dank je, lieverd, ik ben in orde, 'al die tijd denken," leugenaar! "

Ik teruggehaald mijn klas van de lunchroom, gestopt bij het kantoor van de verpleegkundige voor een ice-pack, en ging terug naar mijn kamer voor verhaal de tijd. Ik heb nu niet door het hele boek-mijn arm was duidelijk gebroken.

Mijn vriend Maria reed me, in mijn auto, naar de eerste hulp. Ze was niet gewend aan de plaatsing van de richtingaanwijzers en ruitenwissers, en we reden samen met de ruitenwissers ritmisch vegen over de voorruit, heen en weer, op die zonnige middag in oktober.

Ik verliet het ziekenhuis met een mooie cast en een hernieuwde vrees voor mijn eerste post-scheiding datum.

Daar zat ik dan op zaterdagmiddag, proberen om te beslissen wat te dragen. Ik was eerder beperkt omdat mijn cast ging langs mijn elleboog en bevroor mijn arm op een ongelegen hoek van 90 graden. Het kiezen van een saai maar comfortabele jurk, begon ik het fiasco van klaar, zonder het gebruik van mijn rechterarm.

Mijn echte dilemma is het uitzoeken hoe ik mijn panty te krijgen op, het was bijna onmogelijk met een hand. Mijn gezicht werd zwetend van alle draaien en te trekken, maar uiteindelijk heb ik de taak, veegde mijn voorhoofd, en ging naar beneden om te wachten.

Ik heb eindelijk was gekalmeerd en afgekoeld toen de telefoon ging. Hij riep om te zeggen dat hij zou een paar minuten te laat, en hij klonk alsof hij had gedronken, ik nauwelijks kon hem begrijpen.

Ik dacht dat veel, wat een te starten. Ik krijg geen in de auto met hem als hij dronken is reeds.

Ik was bereid om de hele zaak te vergeten toen ik hoorde van de klop op de deur. (Wat was ik

denken? Ik was niet "out" in 24 jaar!)

Nou, daar was hij. Hij keek me aan, met mijn blauwe en groene vingers plakken uit van de cast, panty iets gedraaid op de enkels, en het haar een beetje vochtig rond de uiteinden.

Ik keek hem aan - niet helemaal de charmante glimlach ik me herinnerde. Hij had het spelen van rugby die middag en had een knie naar de mond. Zijn onderlip was gezwollen en gestikt - het hele gebied begon te mooie tinten van blauw en groen op mijn vingers passen.

Hij begon te lachen, maar stopte toen hij besefte dat zijn lippen onverzoenlijk waren, en de steken onverzettelijk. Integendeel, hij spuwde een onduidelijke, "Wat is er met je?" Net toen ik dezelfde vraag van hem te vragen. Hij was zo lief en ik was gevleid te denken dat hij niet had geannuleerd.

De gastvrouw bij Hutch's ons op zaterdag gezellig tafeltje aan de zijkant. Ik denk niet dat ze probeerde om een ​​romantische avond te bevorderen, waarschijnlijk gewoon in de hoop om ons te verbergen voor de andere klanten.

Het diner was heerlijk. Hij moest mijn vlees snijden voor mij, en ik moest delen mijn knoflook vernield aardappelen met hem. Mijn reis naar het damestoilet betrokken hem, maar - ik weg was een lange tijd.

Het was de panty weer, dit keer manoeuvreren in een afgesloten ruimte wordt gevraagd meer zweten van het gezicht.

Van begin tot eind, het was een zeer, zeer aangename avond met een opperste heer. We praatten, lachten, en ik heb het overleefd, ervan overtuigd dat als ik kon krijgen door die, deze dating ding niet zo slecht na alle.

Mohu tě políbit?