woensdag 9 november 2011

Respect voor jezelf


Heren, moet je eerst respect voor jezelf, je persoonlijke ruimte, je tijd, en uw eigen belangen voor u kan in alle eerlijkheid tonen waardering voor iemand anders. Dit is de basis zelfzorg, zoals borstelen je haar in de ochtend.

Als u van mening dat andere mensen de tijd, ruimte, bezittingen, en gevoelens zijn belangrijker voor je dan je eigen, dan bent u het niet respecteren van jezelf.

Ik begrijp dat het is beleefd om attent te zijn van andermans gevoelens en eigendom, maar wanneer je je eigen verwaarlozing in het proces, je te maken met een groot probleem. Veel mannen die niet succesvol zijn met vrouwen de neiging om de grond te aanbidden, dat die vrouwen op te lopen en aandringen op het zien van de wereld door hun ogen, terwijl het negeren van wat ze zelf zien.

Melissa zegt dat ik moet stoppen met het eten van vlees. Tracy wil dat ik om te beginnen thuis te komen om 9 uur omdat ze niet als ik 's nachts. Ik stopte het verzamelen van treinen als hobby, want mijn vriendin denkt dat het kinderachtig is, en we zijn gaan ze verkopen allemaal morgen op E-Bay. Ik zou graag om uit te gaan met jullie, maar mijn vriendin laat me niet.

Wees sterk!

Ik ben niet vertel om een ​​brute of ongevoelig, maar, heren, ik herinner u eraan dat u uw leven en elke beslissing die je maakt je uiteindelijk te maken hebben met lopen ... alleen.

Dus zolang het niet illegaal is, gevaarlijk, of deals met dierlijke verminking, moet uw vriendin niet geven u advies, eisen of ultimatums op wat u zou moeten doen. Ze is niet respect voor uw persoonlijke ruimte en uw vrijheid om te kiezen, zelfs als ze denkt dat het idioot is. Gewoon omdat ze niet bevalt wat je doet wil niet zeggen dat je niet mooi te vinden. U te doen wat je graag doet.

Wanneer u stopt met respect voor jezelf om een ​​vriendin, vrouw, verloofde, etc. kunt u .. Ze verliest respect voor u ook, en stopt "vragen" je om dingen te doen en begint te "vertellen" wat je gaat doen, dragen, eten, etc.

De gemiddelde vrouw is walgen van dit, en als je dit soort mentaliteit dan moet je om het te veranderen want het is vrouwelijk. De meeste vrouwen verwachten dat hun man de leiding te nemen, beslissingen te nemen, en voorzichtig te corrigeren haar toen ze stappen niet op zijn plaats. Hij is de man, dat is zijn werk voor de afgelopen 250 miljoen jaar.

Als je man spier is als Jell-O, kan je net zo goed accepteren dat je bent "bottom of the barrel" want alleen een vrouw met ernstige emotionele problemen of een echt crappy reputatie zal worden tot je aangetrokken. Als dat is wat je wilt ... Ieder zijn eigen.

Als voor de rest van ons dat we leren hoe om de controle over ons leven en ons lot te nemen en worden de mannen, die we altijd hebben willen worden.

Nu de samenleving heeft een grote rol in de vernietiging van de moderne mens. Vrouwen hebben jaren zeggen dat ze een man die meer vrouwelijke dan mannelijke eigenschappen kenmerken heeft willen. Ik geloof dat goedwillende vrouwen namen wat zij wilden een beetje en maakte een hele man van te maken.

Door te praten met vrouwen die ik ken, en het interviewen van mensen die gevoeliger zijn dan taai, ben ik tot een conclusie: Vrouwen houden stoere kerels met een saldo van menselijke emoties.

Als u slice je hand te openen en zijn dood te bloeden, en ze is lachen om hoeveel van een watje dat je eruit ziet ... kick haar om ze te beteugelen. Een vrouw die echt om je zou te druk paniek en verwoed bezig om het bloeden te stoppen in plaats van lachen om je verliezen van je af te koelen.

Nu, als je bang bent voor iets dat niet kan doden, maak je verliest je baan, of doe veel lichamelijk letsel voor u, dan is het best als je het niet publiceren.

Maar als je vriendin een promotie krijgt, vieren. Als ze verliest haar baan, dan rond mokken met haar voor een tijdje. Als ze iets zegt onbeleefd is voor u, haar te laten weten op niet mis te verstane dat ze beter haar mond te kijken of zij zal niet een vriendje. Alle terwijl het doen van het op een koele, niet-emotionele manier.

Wees niet haar therapeut of vriendin, maar en knikken veel luisteren. Het grootste deel van de tijd dat ze al weet wat ze wil doen, maar wil gewoon iemand om naar te luisteren, zodat ze kan krijgen off van haar borst. U kunt haar anker worden en zelfs niet veel te doen.

Najpiękniejszy Dziewczyna


dinsdag 8 november 2011

Een vriendin


Hier is een tip die ik heb persoonlijk gebied vele malen getest met goede resultaten. Dit noemt men het belang van het hebben van een vriendin.

Dit meisje moet goed kijken en de relatie die u met haar zal worden strikt platonisch. Geen sex, geen kussen, geen hanky panky. Zelfs als ze haar vriend verliest, is hopeloos uit schokt, of wat dan ook, je zult niet grot in om haar eventuele noodzaak om seks te hebben met u, omdat u haar goede vriend.

Zodra deze gevoelens die ze voorbij is, word je haar beste vriendin. Zij zal altijd hoge dunk van je praat met mensen en vooral meisjes. Nu, hier is de reden waarom deze nieuwe chick vriend wordt van groot voordeel voor u:

Zij kan advies geven over je dressing gewoonten. Zij kan u helpen bij winkelen en samen outfits, waardoor je je aantrekkelijk. U kunt stuiteren ideeën off van haar en ze zal je de waarheid vertellen.

Je moet leren om te koken, door nu en wat is een betere manier dan om te koken voor je chick vriend! Ze zal het liefde, jullie beide hebben een geweldige tijd. Zorg ervoor dat en weet wat ze wil eten. De meeste meisjes zijn gewicht bewust, zodat koken iets dat ze niet schuldig voelen over het eten. Vis, groenten, kip, enz.

Dank aan mijn chick vriend, als ik nu koken voor een meisje, kan ik rattle af hoeveel calorieën zijn in dit of dat. Meer punten gescoord voor mij. Ook de meeste meisjes deze dag niet kunnen koken als hun moeder of oma, dus dit is een geest waait ervaring voor hen.

Ze is een geweldige wingman voor u en omdat je haar goede vriend, zal ze je bieden natuurlijk ook voor u doen.

Ik ontmoette een leuke meid niet zo lang geleden, want mijn chick vriendin ontmoette haar in de badkamer en ze klaagde dat alle jongens in de club waren dorks. Mijn vriend stelde me voor aan het meisje en sprak me tot het punt dat ik maakte later met het meisje minuten! Al de eerste wedstrijd was al voor mij gedaan door haar.

Chick vrienden maken goede vrienden! Maar je hoeft alleen maar een, niet 10. Ze zal altijd vertellen waarom alles meisje je bent dating of het nastreven van heeft wat te maken vraag je je af over hen. Goed advies van de binnenkant van de geest van een vrouw!

Als ze er goed uit, en je twee raakte een club, zullen vrouwen merken dat je nog veel meer.

Ik ontmoette een serveerster die een keer was het krijgen van mij en mijn chick vriendin wat te drinken. Ik ging naar de bar om haar te vangen en mijn drankje te wijzigen. De serveerster vroeg of mijn vriendin nog wilde hetzelfde drankje dat ze eerder had besteld. Ik zei dat ze is niet mijn vriendin, ze is mijn beste vriend.

Het meisje's ogen lichtten op en ze zei: "Wow, dat is ongewoon." Ik antwoordde dat ik graag een vriendin hebben, omdat het leuk is om te hangen met een vrouw die ik niet ben geïnteresseerd in en gewoon vrienden zijn. Deze stuurde een bericht dat ik de man was en ik maak de keuzes. Vervolgens heb ik glimlachte en liep terug naar mijn stoel.

De serveerster, in een poging om te kijken of ik de waarheid sprak, zei tegen mijn vriend: "Dus jullie zijn gewoon vrienden, hè? ' Mijn chick vriendin antwoordde: "Hell yeah!" Gary is een geweldige vriendin voor mij! "

My chick vriend en de serveerster en ik ging terug naar mijn plaats later en had een aantal drankjes. Ik omhelsde mijn vriend vaarwel en zorgde ervoor dat ze kreeg goed in haar cabine (een ander punt voor mij in de ogen van de serveerster). Die serveerster en ik hadden seks hele nacht en ze was echt comfortabel om mij heen. Nu is de barman van haar baan wil wat actie van me! Gek!

Chick vrienden maken je er goed uitzien.

Ik was buiten om wat frisse lucht tijdens het wachten voor mijn vriend klaar is naar de badkamer en zag de twee meisjes die teefjes om alle mannen buiten als de jongens kwam naar hen toe. Zoals gewoonlijk Ik negeerde ze.

Ze liepen naar me toe en begon te praten. Ik hield het casual. Nu, mijn vriend is een solide 9 met het lichaam van een bangin 'en deze meisjes waren 8-9. Ze wisten het en dacht dat ik wist het ook, maar ik heb niet spelen in hun dwaze spel, noch heb ik ze op een voetstuk. Ze bleven proberen om razz mij, maar geen geluk. Een meisje zei zelfs: "Ik wed dat je nog nooit iets zo goed eerder had!"

In die tijd mijn vriend liep naar buiten, legde ik mijn arm om haar heen en zei tegen de andere meisjes, die verbaasd waren dat ik genoot van bijeenkomst hen en we liepen weg. De volgende week sliep ik met een van hen en ze zei later dat ze dachten dat ik was beter dan de mannen die ze gewoonlijk ontmoeten en bleef maar vragen over mijn chick vriend die niet met mij was deze bijzondere tijd.

Ik legde de vriendschap ding en ze waren verbaasd en bleef maar vragen me of we ooit samen gaan. Ik antwoordde dat ze mijn vriendin was en dat ik was niet aangetrokken tot haar op die manier. Nogmaals, hert in de koplampen kijken van beide.

Het is onconventionele om een ​​platonische vriendin van het andere geslacht, dus het werkt geweldig.

De truc is om een ​​goede vriend voor haar op alle manieren een vriend kan zijn. Dat betekent dat als ze op een droge periode met dating en ze maakt het onbewuste seksuele avances, u niet zult handelen. JIJ bent de man en je maakt de keuzes. Ze zal van je houden als een vriend nog meer voor die niet handelt over haar verlangens naar u te leggen. (Geloof me, zal ze proberen op een gegeven moment om je te leggen.)

Als je haar te leggen, kus de vriendschap en al deze voordelen afscheid. DUS NIET DOEN! Zij zal u helpen scoren meer kuikens dan je je kunt voorstellen.

Gisteravond mij en mijn huidige liefde belang (wie mijn chick vriend stelde me voor aan) waren uit en over. Alle drie van ons raakte de dansvloer en sinds mijn chick vriendin weet dat ik niet van plan om haar aan te raken of het verkeerde idee te krijgen, was ze slijpen op mij en mijn liefde belang. Alle mannen kwamen naar me toe en later wilde mijn geheim kennen. Ik kreeg veel gratis drankjes die nacht van jongens willen advies, en 2 meisjes nummers die me zagen dansen met hen.

Dus je ziet, je kwaliteit van de projecten bij u te laten zien met twee hete chicks. U bent eigenaar van het gewricht. Iedereen is er wist dat ik de eigenaar was en we waren het meest populair.

Door mijn chick vriend, vrouwen op te warmen voor mij nadat ik met ze praten en ik zeg iets als "en dit is mijn beste vriend Kelly." Natuurlijk is het meisje dat wil weten wat omhoog, zodat we allebei haar vertellen en dan gaan ze naar de badkamer (typisch voor vrouwen). Dit is waar mijn chick vriendin praat me en geeft antwoord op al die typische vrouwelijke vragen als het gaat om jongens. Uiteindelijk heb ik met dat meisje naar huis die nacht.

Dus dit werkt prima, maar je chick vriend heeft om goed te kijken en ze moet het soort meisje dat draagt ​​leuke kleren, etc.

Dus, hier is wat je kan doen voor haar en leren een ding of twee:

Altijd helpen haar met advies over jongens. Help haar scherm haar potentieel liefde belangen. Let op mensen die komen naar haar toe en chatten. Let op wat ze zeggen, wat ze doen en kijken naar de lichaamstaal. Je zult zo veel leren door naar ze te kijken mislukken of haar score cijfers, plus u misschien nog een coole kerel vriend te maken. (Maar wees gewaarschuwd, zou hij proberen om aardig tegen je te krijgen voor haar.)

Bieden altijd haar advies als je denkt dat ze kon gebruiken. Bescherm haar en handelen alsof ze is als een zusje voor jou. Immers, moet zij zijn! Wees een echte vriend, geen imitatie! Vrouw die weet wanneer we faken, dus niet doen. Plus, zal opknoping uit met een hottie u voorbereiden om ze te bereiken. U wordt comfortabel rond hete meiden, zo veel dat ze niet meer je ongemakkelijk of zenuwachtig.

Help haar zo veel als je kunt, als haar vangnet wanneer u uit. Zodra een man zou geen nee als antwoord toen hij haar te slaan, dus ik vertelde hem om het te verslaan. Ze was een beetje boos en wilde naar de badkamer.

Een groep meiden aan de tafel naast zag het hele ding. Ik vroeg het minst leuke aan een tafel of ze mijn buddy begeleiden naar de badkamer. Ze stemde en de hete een kwam en was verbaasd! Ze kocht me drinkt de rest van de nacht en kwam in de komende dagen te geven me wat liefde. Ze dacht dat ik de meest fantastische man die ze ooit had ontmoet, vooral toen mijn chick vriendin vertelde haar hoe geweldig ik was ....

Dus maak je een vriendin, help haar uit, een goede vriend voor haar en ze zal meer deuren voor je open dan je ooit zou kunnen voorstellen.

Nu, het is belangrijk te onthouden dat je niet je kuiken vriend kont kussen te veel. Je wilt niet te verschijnen zwak, je wil gewoon haar behandelen als een van je vrienden man zonder alle scheet grappen, etc. Behandel haar als een dame en niet altijd kijken naar haar borst! (Nou ja, niet gepakt.)

I love my chick vriendin en zij is een van mijn beste vrienden. Ze krijgt me gelegd de hele tijd en ze is blij om het te doen. Ik heb haar te helpen met mannelijke adviseren de hele tijd en ik hielp haar ontmoet een geweldige man als ik niet zo lang geleden. Ze is altijd mij te bedanken voor deze. Ik zie het als het is mijn waardering voor haar voor het helpen van me so much!

Een laatste ding, kan deze nieuwe chick vriendin niet een meisje die je een keer geprobeerd te raken op en ze belandde je in haar 'laten we gewoon vrienden zijn "zone. Ze is een meisje dat je uit te zoeken voor niets meer dan vriendschap. Ze zal verrast worden door dit en het zal je er ongelooflijk in haar ogen.


zondag 6 november 2011

Hoe om lichaamstaal te lezen


Hoe kan ik zien of een man geïnteresseerd is in een vrouw? Neem een ​​hint van zijn oogcontact, gezichtsuitdrukkingen, arm en been beweging, en de algehele houding wat hij denkt en voelt. Het is niet te moeilijk om te weten of de relatie is gecharmeerd of ten dode opgeschreven. Alleen maar aandacht besteden aan de kleine details die zal onthullen alles.

Contact met de ogen en pupilverwijding

In de VS, mensen gaan ervan uit dat oogcontact is van cruciaal belang om te weten of iemand de waarheid spreekt of wordt bedrog. Echter, in sommige culturen, direct oogcontact is een teken van gebrek aan respect. In culturen waar contact met de ogen aanvaardbaar is, de ogen nog op het gezicht van de andere persoon ten minste 80 procent van de tijd toont belangstelling.

Wat belangrijker is, is pupilverwijding, iets wat mensen hebben geen controle over. Als een persoon is geïnteresseerd in een andere persoon, de leerlingen waarschijnlijk verwijden. Om dubbele check dit, te bespreken wat de persoon heeft natuurlijk geen interesse in en kijken naar zijn leerlingen vernauwen. Vervolgens brengen iets dat is een van zijn passies, en zie wat er gebeurt.

Knipperen of Winking

Als iemand knippert, toont vaak interesse in wat de ander zegt, volgens het lezen van de ogen, een artikel op de website van psycholoog World's. Knipogen, echter, afhankelijk van cultuur. In de westerse wereld, knipogen is een koket gebaar, terwijl in andere culturen, het is respectloos.

Staande Close

Mannen en vrouwen die staan ​​heel dicht mogelijk interesse tonen. Andere aanwijzingen om te zoeken naar een positief bewustzijn geven zijn:

Houd in gedachten dat er wellicht enkele culturele verschillen, die een andere lezing van de bedoelingen van de persoon kan veroorzaken. De meeste Hispanics hebben de neiging om een ​​kleiner comfort zone dan veel Aziatische mensen, als gevolg van culturele opvoeding te hebben. Wees je bewust van de achtergrond van de persoon en kijk voor veranderingen in zijn bijzondere gedrag. Als hij begint staande arm's length uit elkaar dan dichter waarbij de focus ligt op het gesprek, is dit een teken van belang.

Tekenen van een Interest Woman's

Veel vrouwen, bewust of onbewust, tonen hun interesse in een man die door het verplaatsen van een bepaalde manier of het maken van gebaren die aangeven dat hun zintuigen worden verhoogd. Toen ze haar haren gooit, streelt haar haar of verplaatst uit de buurt van haar gezicht en bloot haar blote schouders, ze is met een verlangen naar aandacht. Andere dingen die ze kunnen doen is likken haar lippen, toe te passen verse lippenstift of langzaam knabbelen op iets dat ze eten.

Tekenen van een Interest Man's

Mannen hebben de neiging om van een vrouw gebaren te kijken, op zoek naar een teken dat ze geïnteresseerd zijn. Als ze vertrouwen zullen ze niet worden afgewezen, kunnen ze lift een wenkbrauw op en laat hem vallen, aldus Tracey Cox in 18 Body Language Clues zeggen dat hij geïnteresseerd is, een artikel over ivillage.com.

Andere tekenen om op te letten zijn onder andere:

Hoewel de lichamelijke tekenen zijn niet onfeilbaar, kunnen ze wijzen op de andere persoon, van belang. Kijk uit voor oogcontact, knipperen, pupil verwijding, hoe dicht de ander staat, poetsen en andere lichaamstaal gebaren voor een sterke hint. Als dit is de eerste datum, de beste manier om erachter te komen wat de ander denkt of voelt is naar rechts komen vragen en.

Satunnaiset vaikutukset Respect