zaterdag 20 augustus 2011

Verleiding met een Dance


Heb je ooit willen veel vrouwen in je armen, hebben ze er in uw ogen, en ze verlangen naar meer?

Nou, het is heel simpel - leren dansen.

Ik heb het niet over luide disco clubs, maar de sociale dansen zoals swing of een ander, waar u kunt leiden de vrouwen, haar spin in de richting die u wenst, en hebben haar op zoek diep in je ogen.

Ik heb alleen gedanst voor een iets meer dan een jaar nu, en wat een verschil het heeft gemaakt in mijn sociale leven. Ik was een van die "nooit dansen dudes 'want het is niet alleen cool. Maar laat me je vertellen, een echte Don Juan kent de daad van verleiding. En verleiding door middel van dans is maar een weg die hij heeft in zijn zak.

Alleen de andere avond ging ik uit met een datum om deze schommel club. Ik kon niet geloven hoeveel alleenstaande vrouwen waren er bij de club, langs de muur alleen maar sterven om te leiden op de dansvloer. En als een echte mooie eikel, ik liet mijn datum voor een tijdje en ging over en danste met drie mooie dames (niet allemaal tegelijk).

Man deed heb ik veel plezier! Een paar minuten later een van de meisjes liep naar onze tafel, waar ik en mijn date was een paar drankjes tussen de dansen hebben, en ze vroeg (meer als eiste) dat ik dans met haar. Dus als een koele eikel ik heb gedaan.

Nu zou je kunnen denken - wat deed dat te doen?

Het maakte mijn dag dat ik was in de hoge vraag. Het plantte een zaadje in het achterhoofd mijn datum is dat, hoewel ze bij me was, kon ik heel gemakkelijk kiezen uit vele andere vrouwen, die zouden zijn meer dan blij met me dansen. Het toonde ook een dominantie en zelfvertrouwen, en dat ik er was een zeer goede tijd te hebben ... met mijn datum of met andere vrouwen.

En de mens, heeft het ooit verander ik mijn datum van het gedrag van die nacht. Ze was bereid om alles te doen om mij een plezier, en geloof me, deed ze gewoon wat ik wilde dat ze doen.

(Ik was niet de enige man die er bij de club. Er waren er nog andere jongens alleen maar drinken en kijken!)

Dus de onderste regel hier is ... leren dansen en de deuren zullen voor u open. Het zal vertrouwen op te bouwen, houden u in topvorm, en, bovenal, hebben vrouwen vragen u uit.

Deve Ladies Let It All Hang Out?


woensdag 17 augustus 2011

Waarom moet je niet intimideren door aantrekkelijke vrouwen


Het is geen geheim dat een van de grootste obstakels die mannen hebben in de richting van het naderen van een zeer aantrekkelijke vrouwen is het feit dat ze worden geïntimideerd door hen.
Wanneer een man hoort dat deze vrouwen zijn net als alle andere vrouwen en dat er geen reden is om te intimideren door hen, zou hij dat geloven en toch is dat argument niet alleen zal zijn angst te benaderen en aan deze vrouwen uit te bannen.

Echter, het begrip van de werkelijke redenen waarom geen mens te worden geïntimideerd door een zeer mooie vrouw blijkt een zeer effectieve manier te schakelen die hetzelfde gevoel.

Dus, hier zijn drie belangrijke redenen waarom je moet niet bang zijn van het praten met mooie vrouwen:

1. De voor de hand liggende, maar vaak over het hoofd gezien waarheid is dat de aantrekkelijke vrouwen zijn niet zo zeldzaam of ongewoon. Ga naar een club of een bar en je vindt tientallen vrouwen die zijn zeer aantrekkelijk en gemakkelijk in aanmerking komen als modellen of actrices. Dus ... mooie vrouwen zijn niet schaars. Wat is schaars zijn mooie vrouwen met een even mooi persoonlijkheden.

2. Vergeet niet - wat je intimideert is geen schoonheid van een vrouw, maar haar houding. Een vrouw verwaande manieren van dragen zichzelf, het vermijden van oogcontact, en het lopen met het hoofd hoog is tot wat haar overkomen als onvriendelijk, ongelukkig, en anders ongenaakbaar.

3. Als u voldoet aan een paar mooie vrouwen, dan weet je dat de kans dat hun persoonlijkheid hun schoonheid wedstrijden is extreem laag. In feite zijn veel, zo niet de meeste van deze vrouwen oninteressant, ondiep, hoge onderhouds-en andere onwaardig tijd doorbrengen met. En dit geldt voor beide geslachten.

Waarom is dit belangrijk? Wel, omdat een van de redenen die jongens zijn geïntimideerd door mooie vrouwen is omdat ze denken dat deze vrouwen zijn goddelijke wezens en ze hebben goddelijk, uitstekende karakters. Maar dit is meestal niet het geval.

4. Veel jongens geloven dat deze mooie vrouwen zijn "uit hun competitie." Dit geloof heeft geen fundament in het echte leven. Het duurt niet lang om rond te kijken en hoeveel mooie vrouwen datum en hebben relaties met mannen die fysiek en anderszins middelmatige merken. Dus ... de "uit mijn league" argument is gewoon een excuus om niet om actie te ondernemen, en een die je moet laten varen.

Dus, wanneer u een mooie vrouw die u wilt benaderen zien, denk aan de bovenstaande punten, realistisch zijn en aannemen dat ze niet zal worden al die interessant zijn, totdat ze het tegendeel kan bewijzen. En dit zal elimineren veel van je angst te benaderen haar.

5 Idéias Criativas Dating