zondag 7 november 2010

Regels voor het dateren van een oudere man


Door Contessa Schexnayder, The Frisky

Ja, er zal altijd iets enigszins aantrekkelijk over jonge, grote ogen worstelen kunstenaars en bier pong-liefhebbende corpsstudenten met een hart van goud.

Maar soms wil je iemand een beetje meer gesetteld en verfijnd - iemand die liever een pak voor een naar achteren hoed en The New York Times tot Maxim.

Of u nu al vastgelopen zelf een zilveren vos, of u bent op jacht naar een, er zijn een paar dingen die je nodig hebt om rekening te houden. Net als alle andere relaties, kan dit op lange of korte termijn, maar het is altijd leuk om te weten hoe te handelen of zich gedragen bij de behandeling van het majestueuze dier bekend als de oudere man.

Pas op voor popcultuur referenties

Ja, u mag in de verleiding komen om uw oudere man vertellen het verhaal van hoe, wanneer "Annie" kwam uit, je was 5 en droeg een rode pruik voor een heel jaar. Alleen, wanneer de "Annie" naar buiten kwam, werd hij afstuderen. Zie het probleem? Verwijzen naar films, tv-shows, en rages van vroeger alleen hoogtepunten uw leeftijd verschil.

Dus focus op dingen in het hier en nu, die u zowel ervaren als volwassenen.

Neem niet de rol van het kind

Hij kan worden ouder, maar deze man is niet je vader - het is niet zijn taak om zorg te dragen voor jou. Hij moet geen vervanging voor een volwassen mannelijke figuur die je ontbreekt in je leven. Als je verlangen of ontbreken die band, een sessie met een therapeut. Er is een goede kans dat uw oudere man zou kunnen kinderen al hebben, dus niet meer behoeftige dan zijn 10-jaar oud.

Hetzelfde geldt voor hem - als hij je probeert te houden in een aantal griezelige kind-achtige toestand, sloot hem. Je hebt zo ver komen als een vrouw, denk je echt wilt worden gecommandeerd en gecontroleerd als een peuter?

Zorg ervoor dat wat hij zoekt voor lijnen met wat je wilt

Sommige oudere mannen datum jongere af en toe, wanneer ze een vrouw vinden ze onweerstaanbaar te voldoen. Sommigen doen het de hele tijd. Als hij 45 en alleen datums meisjes onder de 25 jaar, moet dat een rode vlag als je iets wilt op lange termijn. Immers, waarom hangen als hij alleen is gaat u in voor een nieuwer model?

En omgekeerd, wat als hij klaar is voor kinderen nu en zie je niet dat zoiets gebeurt pas jaren op de weg?

Zoek uit wat hij wil vanaf het begin. Is hij op zoek naar Wedding Bells of arm candy? Het kan nooit kwaad om te vragen - op die manier kunt u het besluit om te blijven maken.

Wees jezelf

Ja, dit is een moe en cliche zin, maar het is ook waar. Het geldt voor alle relaties, maar vooral met een oudere man. Zie, oudere kerels zijn veel minder gevoelig voor het spelen van games dan hun jongere tegenhangers. Ze meestal weten wie ze zijn en wat ze willen. Ze willen hetzelfde zie in jou. Weet dat je bent mooi, slim en geweldig. Rechtop staan en worden de vrouw die hem een tweede blik.

Wees jezelf, net een iets meer volwassen versie.

Hopelijk doet alsof je gaat een soort van volwassen gedrag. Je moet niet verwachten dat hij opnamen met u te doen op een woensdag tot 2 uur - heb je andere vrienden op afroep voor. Hier is waar de dingen wat ingewikkelder. Sommige van de levenservaringen die je wilt, heeft hij al gehad. Begripvol te zijn en attent en hij moet hetzelfde doen.


Online Dating Geschiedenis En typen sites


Online dating diensten en Relatie Websites
Internet Dating is een lange weg afgelegd, van chaperonne toezicht bijeenkomsten in de vroege 15de eeuw tot het internet van vandaag bruiloften. De evolutie van internet dating is veranderd in een nieuwe manier aan te passen en op zoek naar liefde. In de oude dagen, zou familie te voegen en te groeien sterk met het huwelijk van de zonen en dochters. Internet Dating is de verspreiding van deze trend afstand en het mengen van de populaire meer gelijkmatig. Internet maakt een winst met de komst van online dating Internet dating begonnen met nieuwsgroepen zoals soc.singles weg te gaan voordat webbrowsers, de instant messengers, de social networking sites, de online dating sites, of zelfs het WWW ontstond. In feite Jupiter Research voorspelt dat de 516 miljoen dollar zal worden besteed aan online dating sites in 2005, en dit aantal zal naar 623 miljoen dollar in 2008 stijgen. Een ander onderzoeksbureau, schat dat 214 miljoen dollar werd besteed aan online contactadvertenties in de eerste helft van 2003, een stijging van $ 121 miljoen in 2002.
lees meer