zaterdag 9 januari 2010

Online Dating is geen wedstrijd


Online dating is geen concurrentie tussen mannetjes voor de aandacht van een vrouwtje. Grow up. Change your mind set vanaf â € œwinningâ € tot â € œsearchingâ €. Dit ISNA € ™ t middelbare school. Jullie zijn allemaal volwassen en zijn al geruime tijd, nu. Uw houding is de belangrijkste troef die je hebt. Je wil jezelf en niet concentreren van alle dingen die arena € ™ t uw idee van de perfecte man ... de een van de alle vrouwen willen.

Wat is dat vrouwen willen, vraag je? Thata € ™ s de eeuwenoude vraag. Welzijn van de vrouwelijke overredingskracht mezelf, kan ik u een paar dingen vrouwen willen en Donà € ™ t wilt.

Vrouwen willen een man te vertrouwen ... niet een arrogante eikel. Therea € ™ sa groot verschil. Je moet jezelf willen zijn en niet zelf devaluerende maar je € ™ t moet overkomen zoals u don't geloven dat je een geschenk voor hen van God en hebben zojuist gedaald van de hemel. Ze donâ € ™ t wil je denken dat ze net uit de hemel viel en zijn een soort van volmaakte wezen, hetzij. Ze can't € ™ t leven tot die verwachting.

Vrouwen willen een communicator. De â € œstrong stil typeâ € echt ISNA € ™ t aantrekkelijk at all. Ze denken dat je waarschijnlijk donâ € ™ t hebben een oorspronkelijke gedachte in je hoofd en je waarschijnlijk havenâ € ™ t een woord gehoord zeiden ze, ofwel of dat je gewoon donâ € ™ t schelen wat ze zeiden of didnâ € ™ niet eens horen wat ze zei. Ze willen dat je interessant genoeg om meer wilt weten over u en ze willen je denken dat ze zijn interessant genoeg om intelligente vragen over wat voor hen belangrijk is, te vragen.

Vrouwen willen niet als een prijs te winnen. Ze donâ € ™ t wil een trofee. Ze willen het een vrouw die u wilt worden met.


zondag 3 januari 2010

Ervaringen met online dating?


Dus na die zeer onlangs gedumpt, mijn vrienden stelde ik enkele positieve aandacht en iets om mijn geest te nemen van mijn ex zo zeiden ze tegen een online dating site proberen. Ik ben nog niet klaar voor een andere relatie, maar wil graag nieuwe mensen te ontmoeten en bars zijn niet mijn ding. Ik zette een profiel, zijn niet erg goed maar heeft een aantal leuke foto's en ik heb aangegeven in het profiel dat ik ben geïnteresseerd in praten, om naar iemand enz. Tot nu toe weet ik heb een aantal e-mailberichten van sommige jongens - Ik vermijd jongens met een vermelding van het vinden van hun volgende vrouw of Booty Call. Een jongen die ik heb per e-mail is een politieagent ongeveer 45 minuten van waar ik woon. Ik gaf hem mijn nummer (prepaid mobiele telefoon) en hij texted mij en laatste nacht riep hij me. Hij werkt Midnights maar gisteren was zijn vrije dag.

??????????