donderdag 25 augustus 2011

Controlling met vragen


Ik ben een sales manager voor een grote financiële verkooporganisatie. Als zodanig heb ik regelmatig naar de verkoop van conferenties, trainingen en workshops. Op een bepaald seminar het onderwerp was het controleren van de verkoop door vooraanstaande met vragen.

Na de dag van de conferentie was voorbij, een vriend en ik waren in de bar van het hotel met een paar cocktails. Zoals we zijn gebaseerd uit Florida en de conferentie werd in Chicago in de winter, was het duidelijk dat we out-of-towners.

Hoe dan ook, zagen we een zeer aantrekkelijke, jonge vrouw zit alleen in de bar van ons. Omdat we al het bespreken van de dag seminar onderwerp, zei ik tegen mijn vriend dat ik geloofde dat ik dat kon dezelfde techniek gebruiken om haar te ontmoeten en het verkrijgen van haar nummer. Dus, we wedden op.

Vervolgens heb ik liep en zei: excuse me en stelde mezelf voor. Zij op haar beurt zei hallo. Ik vertelde haar dat ze keek alsof ze uit hier in de buurt en zij is overeengekomen. Ik zei: "Geweldig. Laat mij u vragen, wat is je favoriete maaltijd als je zou kunnen hebben wat je wilde? ' Antwoordde ze een beetje vragend aan, "Lobster."

Ik zei: "Perfect. Hier in Chicago, wat zou uw favoriete plek om kreeft moet zijn als je kon overal je wilde? ' Ze zei: "Ik hou van de Kreeft Diablo op de King Crab Tavern."

"Echt waar? Dus, als je had gewonnen, ik weet het niet, laten we zeggen een radio wedstrijd uitdelen van gratis kreeft diners in het King Crab op vrijdagavond, dan zou je waarschijnlijk gelijk gaan?" Ze dacht en zei toen: "Ja, ik denk dat ik dat zou doen." "Zelfs als je moest eten met een van de andere winnaars? ' "Ja, ik denk dat zou goed zijn" glimlachte ze.

"Zelfs als die andere winnaar was me? ' Ze dacht even na en ik wachtte met een lichte glimlach om haar te beantwoorden. "Nee, ik niet erg zou vinden" zei ze nog steeds met een lichte glimlach.

"Dan, vrijdagavond in de King Crab Tavern ontmoeten we voor het diner. Is acht dertig ok?" "Ja". Ze glimlachte: "Dat is prima."

Dan hebben we wisselden visitekaartjes en ik vertelde haar dat ik haar zou vrijdag bellen op de dag om ervoor te zorgen dat we alles gecoördineerd. Dan vertellen haar kon ik niet wachten, ik draaide zich om en liep terug naar mijn vriend aan de andere kant van de bar.

By the way, dit is een waar gebeurd verhaal. Er zijn verschillende lessen hier dat eigenlijk uit kwam van een aantal verkooptechnieken en seminars die ik heb geleerd en bijgewoond.

De eerste, (en als uw nieuwsbrief altijd achter) Ik benaderde haar in een zelfverzekerde, maar niet-bedreigende manier. Daarna heb ik alleen maar stelde me (veruit de beste 'pick-up line "er is). Vervolgens vroeg ik een reeks schijnbaar onschuldige vragen, en ze voelde zich veilig te beantwoorden. Dan aangepast haar antwoorden door aanpassing van de vraag op een manier dat het was gericht op de "close" of het bereiken van wat ik wilde uit het gesprek.

Door het hebben van haar eens te eten hebben met een vreemdeling (citaat, de andere winnaar) het zou heel moeilijk voor haar om nee te zeggen tegen mijn uitnodiging, zonder uiterst onbeleefd. Daarnaast, ik denk dat ze waardering voor de uniciteit van de aanpak.

(Ik denk ook dat ze op mij halverwege, maar was genieten van het spel, zoals vaak het geval is.)

Het belangrijkste is, zoals vaak wordt vermeld in de DJ Nieuwsbrieven, was het de combinatie van uniekheid en vertrouwen dat de deur open.

PS Voor degenen die in de verkoop veld die er zijn. Vergeet niet, alles is verkoop. Neem wat je geleerd hebt in je werk en toepassen om je doelen buiten het kantoor. U zult verrast zijn.


woensdag 24 augustus 2011

30 Tips in Meeting-en Dating Vrouwen


In de afgelopen jaren in actief en bewust proberen om vrouwen te ontmoeten, heb ik een paar dingen geleerd. Sommige van deze kwam als verhelderend openbaringen, sommigen kwamen met gekreun en slaat aan het voorhoofd, maar ze kwamen allen met ervaring.

- Het moet leuk zijn. Je kunt niet en zal niet winnen ze allemaal. Haal iets uit alle communicatie die u met een vrouw. Iets leren. Vermaak jezelf met haar.

- Wees bereid om te veranderen, maar alleen voor jezelf.

- Het is echt een spel van nummers. Spelen de nummers, rollen met de stoten. Het is een achtbaan, ups en downs, baby. "Als je je bent, het is nooit zo goed als het lijkt en als je naar beneden bent lijkt het alsof je nooit meer opstaan." Je zult.

- "Goede dingen komen aan degenen die wachten". Deze keer niet. Goede dingen komen aan degenen die handelen. De 3-seconden regel werkt op vele niveaus.

- In het algemeen, het is slecht vorm om zich te verontschuldigen. Voor alles. U kunt toegeven dat je fout was, u kan bieden om dingen goed, maar niet verontschuldigen.

- Er is niet zoiets als overmoed. Er bestaat zoiets als het nemen van jezelf te serieus, echter.

- Niet toestemming vragen om te doen of zeggen niets. Vraag nooit een vrouw als je kussen ze, knuffelen ze, houden ze, etc.

- Aangenaam is saai.

- Jaloezie is een "laten we gewoon friends" beste vriend.

- Humor bedekt tal van zonden. Lachen is een afrodisiacum. Leer om grappig te zijn. Luister naar comedy albums. George Carlin, Eddie Murphy, Chris Rock.

- Nooit vragen stellen die zijn ontworpen om erachter te komen wat ze van je vindt.

- Rol omkering is leuk, en het werkt. Handelen alsof ze probeert te krijgen in je broek. Spelen moeilijk te krijgen. Vuur met vuur bestrijden.

- Niemand houdt van een klager. Tenzij hij is echt grappig.

- Een open haard is een waardevolle investering.

- Een daling van de vanille-extract in uw flesje eau de cologne. Een spray op je keel, een op je borst, en een beetje achter je oren.

- Het enige dat telt met een vrouw nu is. Wat zij dacht van je tien minuten geleden is waarschijnlijk anders dan wat ze denkt van je nu en wat ze zouden kunnen denken van je 10 minuten van nu. Dus maak je geen zorgen te maken over wat ze van je vindt.

- Je moet leiden. Zelfs als je niet weet waar je naartoe gaat. Maak er een avontuur. Neem haar hand en lood.

- Touch haar eerste, onmiddellijk, kort. Laat de kino vooruitgang natuurlijk. Niet forceren.

- Het leven is niet eerlijk en dating is een deel van het leven. Dating, het omgaan met vrouwen, is niet en is niet bedoeld om eerlijk te zijn. Get over it.

- Er is niet zoiets als het spelen uit je competitie. Iedereen is in dezelfde competitie. Er kunnen all-sterren en scrubs, maar zelfs alle sterren verliezen en zelfs scrubs kan worden all-sterren met de praktijk.

- Vrouwen houden van honden.

- Neem regelmatig pauzes van het spel. Concentreer u op uw andere belangen. Krijg je leven rechtgetrokken uit. Iets anders doen, kom dan terug.

- Haal haar u te bellen, heb je gunsten, pas haar plannen voor jou, etc.

- Het verschil tussen congruente en het versturen van gemengde signalen:
Die congruent heeft te maken met wie je bent. Het verzenden van gemengde signalen gaat over hoe je je voelt over haar.

- Als u van plan bent om serieus met een vrouw, er zijn een paar dingen die je moet rekening houden. Ten eerste, zal ze veranderen in haar moeder. Ten tweede, zal ze veranderen in haar moeder.

- Een vrouw op de proef je en houden op het testen van je. Laat je niet al te comfortabel. Blijf op je tenen.

- Goede dansers zijn goed in bed.

- Goede Kissers zijn goed in bed.

- Laat geen flirten aanslepen. Stop terwijl het nog steeds leuk. Sluiten of te verlaten en terug te komen.

- Vrouwen houden van sex net zo veel als wij. Ze vinden het leuk om erover te praten net zo veel als we dat ook doen, misschien zelfs meer. Maar niet op dezelfde manier.