vrijdag 10 september 2010

Sterren hebben aangeboden om hun Best Dating Advice


Sterren zoals Madonna, Demi Moore en Cameron Diaz hebben aangeboden hun beste dating advies voor een nieuw boek ontworpen om te helpen mannen vinden vriendinnen en ze tevreden houden.

De relatie handleiding, getiteld That's What She Said: Vrouwen Mannen onthullen wat echt moet weten, is samengesteld door Punk'd producer TJ Jefferson en is voorzien van een voorwoord van de stunt star TV show's Ashton Kutcher.

Kutcher's vrouw, Demi Moore, heeft bijgedragen en doles uit haar eigen tips, aandringen mannen niet egoïstisch te zijn in bed of op het gebied van de liefde.

Moore schrijft: "Als je onze kleren uit te richten op wat je geeft, niet op wat je kunt krijgen krijgen! U mag een keer te kunnen scoren -, maar we kunnen ruiken de stank van zelfzuchtige verlangens een mijl afstand en zijn niet geïnteresseerd. Vrouwen zijn verzorgers door de natuur, het niet voor lief nemen. De romantiek die we zoeken komt uit wordt gewaardeerd. "

Madonna wil mannen laten hun vrouw met de overname - en adviseert hen om veel uitdelen van complimenten.

Ze legt uit: "Vrouwen zijn hier om het ego van de mens, zo simpel is smash. Accepteer dit en het leven beter zal zijn. Ook vrouwen vinden het leuk als mannen hen te vertellen dat ze mooi uitzien. Als je meer wilt dan dat je zal moeten betalen. "

Het boek bevat ook nota's van Diaz, die toegeeft dat ze geniet van 'verliest zichzelf in wonder van liefde, schoonheid en sexy ", Lake Bell, die spoort mannen niet al te" opdringerige "Soleil Moon Frye en die zegt" Wij willen net als het vuil je ... "

Het boek vertelt de auteur van Jefferson Fox News, "Het is een leuk te lezen, maar u kunt er iets te vinden in dat kan echt helpen en je relatie stop je van het slapen op de bank die nacht. Je hebt mensen zoals Madonna het geven van adviezen in het boek, maar dan heb je echt huisvrouwen in de Midwest, leerkrachten en verpleegkundigen. Het is misschien moeilijk voor iemand om zich verhouden tot wat Madonna is te zeggen, maar de meesten van ons kunnen betrekking hebben op gewone mensen, mensen die niet beroemd zijn en niet in de kijker - als zij nodig hebben om goed te horen. "