dinsdag 4 oktober 2011

Hoe te kleden als een Soap Star


Af en toe kijk ik soaps.

Niet omdat ik ze leuk vind. Sterker nog, ik haat ze. Ze zijn afschuwelijk, pijnlijk om naar te kijken, en de totale chick shows. Als er ooit iets is geschreven en specifiek ontworpen voor vrouwen, het is de zeep.

Dus waarom moet ik mezelf martelen als deze? Waarom Ik kijk deze God-vreselijke dingen?

Een zoektocht naar kennis, natuurlijk. Kleding-specifieke kennis om precies te zijn.

Houd in gedachten dat deze zeep speciaal zijn ontworpen voor vrouwen ... dus de mannen op deze shows, naast het feit dat goed uit, zijn altijd zeer goed gekleed. Zelfs in hun casual kleding, ze "gekleed om indruk te maken."

De kleuren, de stijlen, hoe het allemaal in elkaar zit ... je kunt nooit verkeerd gaan als je de volgende stijlen weergegeven in de soaps.

Nu, zoals ik al zei, ze zijn verschrikkelijk en pijnlijk om naar te kijken. Dus wat is de makkelijkste manier om te gaan over het doen van je "onderzoek? ' Ik persoonlijk graag op tape de shows. Dan kan ik ze bekijken wanneer ik een kans en maken veelvuldig gebruik van de fast-forward knop. Ik kan gaan door 3 of 4 uur zepen in ongeveer 30 minuten.

Andere suggesties:

- Zet het geluid uit. Niet onnodig martelen jezelf.

- Maak notities. Je zult nooit meer herinneren het allemaal.

- Zoek een van de twee personages die je kunt identificeren met of wie je denkt dat er altijd goed uit, en met name besteden van aandacht aan wat ze dragen.

- Let op de kleuren en welke kleuren lijken goed samen gaan. Let ook op de gevoelens die je krijgt als je ziet deze kleuren en kleurcombinaties (wat is moeilijk, wat sexy is, wat is leuk, wat gelukkig is, wat is relaxed, etc.).

- En tot slot, niet verslaafd raken aan de soap opera's terwijl het doen van uw onderzoek. Dat is gewoon triest.