dinsdag 30 maart 2010

Everything You Know About Online Dating Foto Is Wrong


Door Lesley Ciarula Taylor

Alles wat je ooit geloofd over succesvolle online dating foto's is verkeerd, een online dating site verslagen.

Glimlachend in de camera, waarbij je je shirt op of zelfs voor dat je gezicht zichtbaar is niet de beste manier om resultaten te krijgen, een onderzoek van 7.000 foto's geplaatst op de online site OKCupid.com gevonden.

Voor mannen, de "Internet cliche" ab schot doet wonderen, voor vrouwen, splijting telt, maakt niet uit hoe oud je bent - tot ongeveer 30ish.

"We ontdekten een groot deel van de collectieve wijsheid over het profiel van foto's was verkeerd," site organisatoren zei in de OKtrends blog (blog.okcupid.com).

"Of je laat je gezicht echt heeft geen invloed op uw berichten at all. We hebben het niet geloven. Maar de feiten waren koppig: Uw gezicht niet noodzakelijkerwijs uit. In feite kan je gezicht niet zien als een positief, zolang je de plaats in iets ongewoons, sexy en mysterieus. "

Maar niet een huisdier, als je vrouw. Een vrouw met een hond of kat druppels snel in antwoorden. Het is zelfs erger dan poseren met een drankje. Het omgekeerde geldt voor mannen: Poseren met een dier is net zo goed als pronken uw buikspieren.

De site gemeten populariteit door de manier waarop veel reacties een persoon kreeg van een detachering, met behulp van mensen die gemiddeld aantrekkelijk: top-en bottom-end looks werden geslagen uit de enquête.

Enkele andere mythe-busting bevindingen:

Voor vrouwen met een glimlach is niet beter. Flirten rechtstreeks in de camera is. Flirten weg van de camera is de slechtst mogelijke vormen. Zelfs online, oogcontact zaken voor vrouwen.

Voor mannen is het beste shot van uw gezicht niet lachen en wegkijken van de camera. Flirten weg van de camera is ook de slechtst mogelijke vormen.

Vrouwen krijgen prachtige reactie van "de alom verguisde MySpace Shot," de enquête gemeld - de ene waar je houd je mobiel boven je hoofd, kijk simpele en schieten. Dit, zeiden ze, "is de meest effectieve foto type voor vrouwen, betere, in feite, dat recht-up boob pics."

Mannen met een goede abs krijgt de beste resultaten wanneer ze hun shirts uit, maar het effect van de almaar ouder ze: Mooie op 19, minder door 31. Als u bent ab-minder, de enquête is gebleken, niet jurk niet op. Dat krijgt de slechtste reactie.

In tegenstelling tot mannen, hebben vrouwen niet lijden aan een scherpe daling van de respons met een decollete schot als ze ouder worden. "Een 32-jarige vrouw toont haar lichaam krijgt slechts een bericht per maand minder dan het equivalent 18-jarige, een oudere vrouw niet pronken krijgt vier berichten minder."

Slot, "iets interessant" in het beeld, zoals het spelen van een gitaar, scoort veel hoger dan alleen maar kijken naar de camera sexy, het onderzoek gevonden.

Ten�ringer er suger og slikker