donderdag 17 februari 2011

Die rok is te kort om Fly


SAN DIEGO (Novum / AP) - Een 23-jarige vrouw die een Southwest Airlines vliegtuig stapte in een kort rokje voor een vlucht naar Arizona zegt dat ze werd geleid uit het vliegtuig voor het dragen van een outfit die werd beschouwd als te schraal.

Kyla Ebbert zei een medewerker Southwest vroeg haar om haar stoel te verlaten terwijl het vliegtuig zich klaarmaakte om San Diego Lindbergh Field laat op 3 juli.

Ebbert, een student die was naar Tucson geleid voor de benoeming van een arts, zei vrijdag op NBC's "Vandaag" blijkt dat de werknemer haar zei dat ze zou hebben naar een latere vlucht te nemen.

"Je bent ongepast gekleed. Dit is een familie luchtvaartmaatschappij. Je bent te provocatief om te vliegen op dit vlak", zegt ze citeerde de werknemer als zeggen.

"Ik zei: 'Welk deel is het? Het shirt? De rok? Welk deel?' En hij zei dat het hele ding. "

Ebbert werd uiteindelijk toegelaten terug op het vlak na het aanbieden van haar trui aan te passen, maar zei dat ze werd vernederd en beschaamd.

"Ik voelde me net als iedereen staarde me. Ze hadden hem hebben horen lezingen mij," vertelde ze "Vandaag" presentator Matt Lauer. Ze verscheen op de show in dezelfde korte witte rok, wit overhemd en groene trui, dat ze zei dat ze droeg op de vlucht.

Chris Mainz, een woordvoerder van de Dallas gevestigde luchtvaartmaatschappij, zei een customer service supervisor gevraagd Ebbert om het vliegtuig te verlaten en sprak haar in de loopbrug leidt naar de terminal, 'weg van de andere klanten. "

De werknemer voelde de outfit "te veel onthuld", maar werd bezworen na Ebbert gemaakt aanpassingen die opgenomen met betrekking tot haar buik, Mainz gezegd.

Bir Tarih Ba?larken On Uzman Hisse Tan??ma ipu�lar?