vrijdag 30 april 2010

Man in India Trouwt hond als Grote Verzoendag


NEW DELHI (AP) - Een man in het zuiden van India getrouwd met een teefje in een traditioneel hindoe-ceremonie als een poging om te boeten voor het ontpitten van twee andere honden tot de dood - een daad die hij gelooft hem vervloekt - een krant dinsdag gemeld.

P. Selvakumar trouwde met de sari-gedrapeerd voormalige zwerver genaamd Selvi, gekozen door familieleden en vervolgens gebaad en gekleed voor de ceremonie zondag om een hindoetempel in de zuidelijke staat Tamil Nadu, de Hindustan Times gezegd.

Selvakumar, 33, vertelde de krant dat hij leed al sinds hij twee honden gestenigd tot de dood en hun lichamen aan een boom hing 15 jaar geleden.

"Na dat mijn handen en benen verlamd en kreeg ik heb verloren hoorzitting in een oor", zei hij in het verslag.

De krant schreef dat een astroloog had verteld Selvakumar de bruiloft was de enige manier waarop hij kon genezen van de kwalen. Het duurde niet zeggen of zijn situatie was verbeterd.

Diep bijgelovige mensen op het platteland van India soms te organiseren bruiloften tot honden en andere dieren, geloven kan afweren bepaalde vloeken.

De krant toonde een foto van Selvakumar zat naast de hond, die droeg een oranje sari en een bloemenkrans.

De krant schreef dat de bruidegom en zijn familie een feest hadden, terwijl de hond kreeg een broodje.

Dating senioreille


woensdag 28 april 2010

Dating World Online - All You Need To Know


Het lijkt wel alsof iedereen aan het praten is over online dating dezer dagen. Iedereen heeft ofwel een geweldig succes verhaal of de ergste horror verhaal in de wereld. Als je nieuw bent in de wereld van internet dating, kunt u worden uitgesteld door de horror verhalen. Echter, de online dating wereld ook een prachtige plek om nieuwe mensen-zelfs dat 'ene speciale persoon ontmoeten. " Het enige verschil tussen 'echte' dating-en on-line dating is het internet. Er zijn tal van online dating services die beschikbaar zijn, catering aan mensen van alle leeftijden, interesses, demografische gegevens en de verschillende geledingen van de samenleving. De aantallen mensen die deelnemen aan online dating diensten zijn in opkomst. Een recente studie toonde aan dat ongeveer 1 op 5 Amerikanen hebben nu doen of deelnemen aan een of andere vorm van een online dating service. Meer dan ooit tevoren, zijn jonge mensen met behulp van het internet als hun belangrijkste route om mensen te ontmoeten.
lees meer

�s vezes, realmente, � melhor dar ...