donderdag 24 mei 2012

Hoe maak je een Wall Street man Snag


Sluit je ogen en denk aan uw droom partner. Wat is hij of zij vinden? Hebben ze een groot gevoel voor humor? Zijn ze vriendelijk? Misschien leuk op een manier die is een beetje onhandig en niet bedreigend? Hebben ze lijken dat ze een goede ouder zijn? Haha, JK, jongens. Iedereen weet dat wat elke vrouw wil, is een Wall Street-bankier. Het maakt niet uit of hij is grof, dom of onaantrekkelijk. Als het gaat om afspraakjes maken met mannen in de financiële wereld, altijd sluiten (tenzij je het over je benen, in welk geval houden die puppies open omdat wat er nog meer zal hem wil blijven hangen). Gelukkig voor jou, is professionele matchmaker Samantha Daniels geschreven de handige gids Hoe maak je een Wall Street Datum.

Hier zijn enkele van de beste stukjes:

3. Terwijl een Wall Street man heeft de neiging om een beetje een uitdaging graag als het gaat om dating, hij houdt nog steeds dingen zijn handig en gemakkelijk voor hem. Veel vrouwen denken dat als ze spelen moeilijk te krijgen, zullen ze een Wall Street man te landen. Dit is NIET het geval. Ja, moet je er zeker van zijn en voorkomen dat een lachertje, maar op hetzelfde moment, moet je niet moeilijk zijn. Je moet opvang of zijn schema en de beperkte tijd of hij zal gefrustreerd en vind een andere vrouw.

Zorg ervoor dat u beschikbaar zijn als hij wil dat je te zijn. Het maakt niet uit als je plannen met je vrienden of je hebt een lange dag op het werk (LOL, vrouwen op het werk) en alles wat je wilt doen is kijken Breaking Bad in je pyjama. Jammer! Een Wall Street Man's tijd is geld en je tijd is wetenschappelijk waardeloos.

7. Dus niet boos worden als uw Wall Street jongen is niet zo romantisch als je zou willen hem zijn. Mannen, van nature zijn nooit zo romantisch als vrouwen willen dat ze zijn, maar Wall Street mannen in het bijzonder zijn zeer zakelijk op en denk dat praktisch niet romantisch. Als u wilt dat hij meer romantische, bent u waarschijnlijk zal moeten om de weg te leiden, en hem te leren wat je wilt.

Ze zullen ook nooit je kussen op de mond. Dat is voorbehouden aan 'bijzondere mensen alleen. "

9. Als het gaat om het krijgen van u een gift, een hoop Wall Street mannen zijn allemaal over extravagantie meer bedachtzaamheid. Als je een decadente vrouw, zal dit goed werken voor u, maar als je een vrouw bent die de voorkeur aan een man te zijn doordachte over uitgaven rijkelijk op iets wat je niet echt wilt, zou je teleurgesteld worden. Dit betekent niet dat een Wall Street man niet kan attent, velen zijn. Echter, veel van de Wall Street mannen zijn zo druk met veel geld verdienen, dat wanneer ze denken te kopen je iets, ze niet de zorg over de kosten, zolang het is makkelijk om te krijgen voor je.

Dit is eigenlijk geweldig, omdat ik vervangen door mijn kutje met een ATM-sleuf jaar geleden. Het is super handig.

Het beste deel van gids Daniel's is dat het bewijst dat alle mensen in de financiële wereld zijn precies dezelfde-geen van hen persoonlijkheden of wensen hebben buiten hun werk, waardoor het zo veel makkelijker voor ons om te kiezen, maar niet te laten plaatsvinden weg. Ongeacht of u de datum (en vervolgens te trouwen, zodat u kunt zijn kostbare goud erven) is uiteindelijk aan hem. Als u denkt dat het maken van je eigen geld is een alternatief, je bent een ongewenste uggo die alleen sterven.

Haal 'em, dames!

Her dokunun?