maandag 15 oktober 2012

Weet u zeker dat u klaar bent voor een reis naar Cougar Town?


Door Nathan Hale Williams

Mijn moeder belde me op een dag een paar jaar terug met een sombere stem van schaamte. Ze had me iets te vertellen. "Gisteravond heb ik een droom over een man had," zei ze. Het is duidelijk, ik zie het probleem niet mee en was heel blij mee. "Nou, er is meer. Hij is een veel jongere man. Still ", kon ik niet zien het probleem. Toen zei ze: "De jonge man was Usher. Zou je het erg als ik ooit gedateerd een jongere man? "Na controle van mijn lach, ik verzekerde haar dat ik niet wil, vooral als het ware Usher.

Onlangs heeft een van mijn zus-vrienden kwam naar me toe met een soortgelijke real-life dilemma. Ze had een man ontmoet op een van de populaire dating sites, maar hij was 13 jaar jongere. Ze was gegaan op een date met hem en was zeer geïnteresseerd. Toch kon ze niet over zijn leeftijd. "Hij is net zo oud als [haar jongere broer], dat is bruto," zei ze. "Maar, lieverd, hij is niet je broer," antwoordde ik. Ik ben altijd een weids uitzicht over dating en liefde, dus ik echt niet zien het probleem. Als de man was volwassen, maakte haar gelukkig en kon houden zijn eigen, dan zijn leeftijd moet echt niet uit. We weten allemaal dat veel "veertigers" die hun schoenmaat en niet hun leeftijd handelen.

Bovendien, van wat ze beschreef de man samen hadden zijn leven - een geweldige baan, geen kinderen, een sterke familie achtergrond. En, door haar rekening, hij was prima. Mijn enige nadeel was dat, hoewel hij misschien volwassen op papier, en tijdens de eerste indruk, als ze naar een lange termijn relatie met hem te voeren, ze altijd zou moeten zijn leeftijd rekening te houden bij de beoordeling van zijn daden.

"Maar, je zei net dat zijn leeftijd mag er niet toe," zij ondervraagd. Dat klopt, maar te zijn in een relatie met iemand die was 10 jaar ouder dan ik, heb ik ook wist dat er een aantal overwegingen om op te noemen. Op 26-jaar-oud, ik was een succesvolle advocaat en had mijn zaakjes ook. Maar ik was nog 26 toen ik in de relatie. En vaak, mijn partner veronderstelden dat ik volwassen genoeg was om bepaalde beslissingen dat ik niet te maken. Ik was volwassen professioneel, maar niet zo veel persoonlijk. Ik zou mijn hele leven gewijd aan het bereiken van op school en werk, maar ik was nog steeds erg in mijn jaren '20. Ik gaf mijn zus-vriend een paar voorbeelden van hoe dat kwam in mijn relatie en de problemen veroorzaakte. Met dat gezegd, ieder mens is anders en mijn ervaring was niet per se de regel.

Ik moedigde mijn zus-vriend om de relatie te verkennen met hem. (Ze zijn geweest op meer data en het nog steeds goed te gaan.) Ze had niets te verliezen en alles te winnen. En, een beetje jong liefde misschien wat pep zetten in haar stap, toch?

Ik consequent zeggen dat dating is moeilijk voor iedereen. Hoe meer beperkingen je op je potentiële partners, hoe meer je krimpen uw dating zwembad. Als een mooie jonge ding vangsten uw oog, wees niet zo snel de gup terug in de oceaan te gooien. Hij is misschien net wat je nodig hebt. Dus, dames, vraag ik u: Zou u een uitstapje maken naar Cougar Town?