vrijdag 7 september 2012

Vintage Dating Tips nog steeds van toepassing?


Chivalry is niet dood: Niet lang nadat ik dit citaat op Facebook gespot. Het is net weg en volgde overal waar "zijn dame als" ging. - Ik vond een uitstekende artikel van 1938, getiteld zoet Tips voor alleenstaande vrouwen.

Ik denk dat mijn favoriete juweeltje uit 1938: Drink niet te veel als een man verwacht dat u om uw waardigheid. Alcohol kan sommige vrouwen slimmer, maar de meeste krijgen dom.

Uiteraard is er veel veranderd voor alleenstaande vrouwen en mannen sinds 1938. Ik denk dat het idee van hoe een vrouw zich moet gedragen is zo veranderd, zou je moeilijk worden ingedrukt om traditionele opvattingen zoals deze te vinden.

Ik weet niet of dit een goede zaak of een slechte zaak, dat wel. Zijn vintage dating tips die praten over de verwachtingen van "dame achtig gedrag" nog van toepassing vandaag? Verklaart het gebrek aan ridderlijkheid vandaag?

Zijn mannen langzaam te zijn ridderlijke, omdat ze niet echt zien dat veel ladylike gedrag dat het verdient?

Wat voor soort dating tips denk je dat onze ouders en grootouders kregen toen ze single? Hebben ze ooit voorbij een aan u die nog relevant?

Door Wise Diva, Misadventures In Atlanta Dating Blog


donderdag 6 september 2012

Verduidelijking Vragen voor Dating Singles


Na de scheiding, als de tijd goed voelt om te beginnen met daten weer, er zijn een paar dingen in gedachten te houden.

Wat is er aan met een andere persoon is niet altijd duidelijk aan de oppervlakte. Stel je voor als je kon verzamelen van informatie en dus meer aandacht te besteden aan de diepte van een andere persoon met een aantal goed geplaatste en goedbedoelde vragen als je ze leren kennen.

Het is beter om in stilte deze vragen te stellen op het eerste - en om gewoon te letten. Let op je date meta-communicatie gedrag en lichaamstaal reacties zorgvuldig, rekening houdend met de ademhaling, oogcontact en spraak patroon. Probeer te horen en accepteren hun woorden, maar met daden te controleren.

De eerste en de derde vraag hieronder zijn de kanjers en bevatten een schat aan informatie om te beslissen of dit een relatie na te streven. De middelste vraag is informatief en meer over mogelijke compatibiliteit in termen van dagelijkse routines.

De volgorde waarin deze vragen uit te rollen is aan jou. Alle drie kunnen in het spel tegelijk. Zijn er te veel rode vlaggen met een van deze vragen? Als dat zo is, ermee op zo gracieus mogelijk zolang het nog kan.

1.Foundational Vragen: Wat is uw relatie als met je moeder, vader, broers en zussen? De kans is groot het antwoord is een mengsel van een bitterzoete work in progress. Zelfs de beste relaties vereisen werk. Je moet om te horen wat er goed en wat er beter. Wat is er goed en niet zo goed in de familie van een persoon van herkomst kan worden weerspiegeld in uw dating relatie.

Als je de vooruitgang in dating, zult u waarschijnlijk naar de mensen te leren kennen in de antwoorden op de vraag. Dat is wanneer u zal worden getest. Wat is uit te werken met de ouders is slechts het begin. Er zijn ook in-wetten, en half-en stiefkinderen met wie je moet volwassen relaties.

2. Aggregate Vragen: Wat zijn je rituelen? Wat was de naam van en de laatste keer dat je een boek lezen? Hoeveel uur per week werk je, kijken naar sport of zakelijk nieuws op de televisie? Wat is uw geloof de praktijk? Hoe zit het met het afspelen van video of computer games en opknoping uit op het internet? Heeft u kijken of deelnemen in de porno? Wat zijn je hobby's? Waar ga je op vakantie?

3. Kicker Vragen: Is er iemand anders die denkt dat je bent hun significante andere? Een dierbare vriend gewaarschuwd dat ik deze. Je zou denken dat een persoon alleen in de handel als ze echt vrij, maar dit is niet altijd het geval in deze tijd van ambivalentie. De persoon die wordt vrij kan in feite in een ambivalente relatie. De kans is groot dat ze niet kunnen vertellen, maar zal u tonen en misschien vertellen of u vraagt ​​de juiste manier.

Met al deze vragen, harde luisteren en goed kijkt wat is geopenbaard en verborgen. Wat heeft de ander bereid is om u te vertellen, als je kunt vangen?

The Secret Science of Love at First Byte


woensdag 5 september 2012

Dating Websites Get Inventive Met Games


New York - Bijna twee decennia sinds het begin van online dating, het match-making sites die miljoenen relaties gelanceerd worden kruiden dingen met online games en gaan high-tech en offline naar meer tevreden ooit afters te produceren.

Games, apps en offline evenementen beginnen de rituele uitwisseling van online berichten, het basisprincipe van online dating te vervangen, en het onderscheid tussen on-en offline-dating vervagen.

Match.com, die meer dan 1,7 miljoen betaalde abonnees heeft, heeft signalen uit de $ 74bn wereldwijde video game-industrie door het creëren van korte dual-player games om mensen te helpen zich te uiten betere online.

Een spel genaamd Eten en vergelijk vraagt ​​leden om voedsel-gerelateerde vragen te beantwoorden, terwijl de Romantiek Rip-Off is ontworpen voor twee spelers om een ​​liefdesverhaal samen te creëren. Tijdens het spel kunnen spelers chatbericht elkaar om hun antwoorden te bespreken, die Match.com gelooft bevordert een meer natuurlijke manier van interactie.

"Ik denk niet dat er iets is dat is heel graag dit", zegt Mandy Ginsberg, de president van Match.com, die begon in 1995.

Relaties

Online dating is een lange weg afgelegd in de afgelopen 20 jaar. Meer dan 40% van de online daters, bijna zeven miljoen volwassenen, hebben gedateerd mensen die ze online ontmoet, en 17% van hen ging een langdurige relatie of getrouwd hun online partner, volgens rapport van 2006 van het Pew Research Centre.

Brian Schechter, mede-oprichter en mede-CEO van HowABoutWe, zei dat zijn bedrijf is offline gaat spelen Cupido sinds de start in 2010.

"We waren de grondleggers van de offline dating ethos."

Leden van HowAboutWe post de aard van de data zouden zij, zoals bijvoorbeeld een wandeling of een fietstocht, en anderen reageren. Schechter zegt bijna een miljoen data zijn gepost HowAboutWe. De site richt zich wat onderscheidt, voegde hij eraan toe.

"Traditionele dating sites zijn nooit gericht op het faciliteren in-world ervaringen, zo veel als het helpen van mensen hun identiteit online," Schechter gezegd.

Andere websites waaronder OkCupid en Badoo gebruikt smartphone apps, zodat singles kunnen ontdekken of er andere leden in de omgeving die zij zou willen ontmoeten.

Badoo, die meer dan 150 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd heeft, heeft een mobiele app met een functie genaamd Mensen in de buurt die gebruikers in staat stelt om te zien iemand op Badoo die binnen een 4,8 kilometer omgeving.

Evenementen

"We zijn allemaal over het vinden van manieren om alleen maar om het gemakkelijk maken en niet-intimiderend uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten," zei Louise Thompson, Badoo directeur van public relations. "Het soort voegt eraan toe dat het niveau van de spontaniteit die je niet krijgt op de traditionele dating sites."

Match.com is ook van plan om lokale evenementen op maat voor de leden te lanceren om offline ontmoetingen te bevorderen. Groepen uitgenodigd om de evenementen worden geëvenaard door algoritmen opnemen van leeftijd, geslacht en interesses.

Het bedrijf is van plan tot 200 evenementen per maand in de VS te organiseren in september.

"Ik denk dat we gaan de grootste evenementen ter wereld te zijn, met uitzondering van misschien de Olympische Spelen", Ginsberg gezegd.

Maar niet alle dating websites kiezen voor meet-up apps en evenementen.

eHarmony, die zich baseert op een diepgaande vragenlijst over persoonlijkheidskenmerken, zei haar methode een succes is geweest en citeert de 542 huwelijken per dag dat het vorderingen het resultaat van een vergadering op haar website.

"We weten dat het werkt erg goed", aldus Jeremy Verba, eHarmony CEO, eraan toevoegend dat offline eHarmony gebeurtenissen niet zou werken met de manier waarop doet haar compatibiliteit matching.

"EHarmony is gericht op het verkrijgen van onze leden om zinvolle offline ontmoetingen met mensen die zijn diep compatibel," Verba gezegd. "We zijn niet over het maken van grootschalige happy hours."

Ondanks hun verschillende benaderingen het doel van alle dating websites is hetzelfde - het krijgen van compatibele mensen samen, offline.

"Online dating is een grappig soort van verkeerde benaming, omdat mensen niet echt op heden online," Ginsberg gezegd.

Dat deel, maakt niet uit hoe het mogelijk gemaakt, nog steeds gebeurt in eigen persoon.

Jak vytvořit online dating jako legrace, jako je nakupování