zaterdag 30 juni 2012

Dating en dat betrekking heeft


Dingen gebeuren zeer snel in de huidige generatie. Of we het willen erkennen of niet, er is een goede reden waarom topchefs niet elegant maaltijden te bereiden in een magnetron. Het is duidelijk dat een van onze problemen op de campus is de soms hectische tempo waarmee we relaties op te bouwen. Er is niemand de schuld voor de ondergang van de dating ritueel op deze campus. Het is wat het is. In mijn nieuwsgierigheid om te begrijpen waarom mannen en vrouwen hebben afstand gedaan van het bezit van deze maatschappelijke norm, heb ik tien studenten (5 vrouwen, 5 mannen) die zich bezighouden met hetzelfde geslacht gesprekken over hun mening rond dit onderwerp. Hoewel ik niet kan deze opmerkingen te extrapoleren naar alle mannen en vrouwen op de campus, dit is wat ik ontdekte.

De vrouwen die ik sprak met waren unaniem in hun overtuiging dat de Notre Dame-omgeving zit vol met druk. Zij beschreven de druk om op een bepaalde manier te kijken (haar gedaan, make-up op, draag nooit zweten) en op een bepaalde manier te gedragen. "Je moet altijd zo mooi mogelijk te maken. Mannen praten over het aantrekken van hun 'ND bril.' Ik weet dat veel van de mooie meisjes op de campus, dus ik begrijp niet hoe de mannen hier kunnen denken dat we allemaal lelijk zijn. "

Er is een geloof dat dit een omgeving waar vrouwen bereid zijn om alle aandacht die ze kunnen krijgen van mannen, haak-up of op andere wijze creëert. Zij concurreren tegen de Notre Dame vrouwen uit de klas en de Notre Dame mannen in de klas. "En we kunnen niet vergeten over de druk toegevoegd door de aanwezigheid van St. Mary's studenten. Je bent al zoveel vechten, dat de druk pas echt aan jou. "Sommige van de vrouwen zei dat ze voelde zich vast te zitten en vroeg zich af of die naar Notre Dame was een vergissing. Anderen hebben besloten om relatie vorming in de wacht, om te wachten tot het verlaten van Notre Dame om dit deel van het leven na te streven.

De vrouwen spraken ook expliciet over de eetzaal als een bron van stress en oordeel. Of het nu de mannen die "moo" op degenen die krijgen weer-yo, of de andere vrouwen die zorgvuldig letten op wat je bord eruit ziet, zijn de eetzalen bijgedragen aan een negatieve sfeer waarin vrouwen voelen zich niet gewaardeerd.

Veel van de frustraties van de mannen sprak over draaide rond de eeuwige kwestie van parietals. Opgemerkt wordt echter dat niet elke man interviewde een negatief beeld van deze Notre Dame traditie had. Ze merkte ook op dat verschillende verwachtingen over het college ervaring is deel van het probleem. Zij zijn van mening dat veel vrouwen komen naar de Notre Dame op zoek naar geëngageerde relaties en anderen hopen de begeerde te bereiken "ring door de lente." De mannen gebruikte de term "American Pie" om te beschrijven wat de typische college man verwacht.

Al de jongens die ik sprak met het eens met de idee dat vrouwen een zekere druk zien er altijd goed / perfect te hebben. Zij geloven echter dat een groot deel van deze druk is ofwel zelf-geïnduceerd of opgelegd aan vrouwen door andere vrouwen. Ze merkte ook op dat wanneer een vrouw een negatieve opmerking over haar kleding krijgt, kan ze de neiging om het belang van die opmerking opgeblazen hebben. Uiteindelijk gaven ze toe dat de manier waarop een vrouw kleedt doet impact van hun indruk van haar, maar voegde eraan toe dat hetzelfde geldt waarschijnlijk van de andere kant.

Een aantal van de mannen het eens met het idee dat het misschien beter te wachten tot na de universiteit om zich te concentreren op relaties. Een verklaarde dat dit te doen nu maakt "meisjes in paniek en jongens gefrustreerd." Een jonge man zei treffend dat "het doen van een relatie op de juiste manier is niet gemakkelijk. Het kost veel moeite en ik zou mijn aandacht liever richten op het maken van zeker dat mijn academici in orde zijn. Als je kunt krijgen bij en doe het op de juiste manier, go for it. Maar meestal een keer twee mensen betrokken raken, het is pas dan dat ze beseffen hoe het proces is betrokken. "In termen van het wachten op de romantiek, een jonge man merkte op dat," goede dingen komt geduldige mensen. "Andere veel voorkomende frustraties jongens ervaring op campus zijn onder andere vrouwen die 'jersey chasers', wordt gevangen in de vriend-zone en het feit dat wanneer een bepaald type atleet verschijnt op een feestje is het spel afgelopen.

Van wat ik kan vermoeden, de problemen hier gepresenteerde, terwijl ernstige, zijn niet onoverkomelijk. Het vraagt ​​alleen authentieke en eerlijke communicatie. Daartoe Ik nodig de tien personen die hun mening geboden voor deze redactionele om samen met mij voor een bijeenkomst van de geest en het geweldige eten. Deze uitgebreide gesprek zal de eerste van velen en het onderwerp van een toekomstige kolom. Tot die tijd praten met je vrienden over wat je hebt gelezen en beslissen of deze opmerkingen klinken waar is voor jou. Ik kijk uit naar uw komst op de Notre Dating-programma vanavond om 7 uur in Legends.


Nieuwe Online Dating site helpt Tattooed People Find Love


Maakt niet uit wat uw leeftijd, kan dating leuk en flirterig, maar op hetzelfde moment, het kan zeer intens, verwarrend, en een mijnenveld van beslissingen. Volwassenen tussen de 18-29 die er wonen een alternatieve levensstijl, met zichtbare tatoeages en piercings, kan nu voorkomen dat deze eerste indruk te oordelen door lid te worden TattCafe.com en ontmoeting anderen die hebben dezelfde ervaring.

Een meerderheid van de online dating sites vereisen een profiel foto van een lachend gezicht, maar TattCafe.com vindt dat delen van het lichaam met tattoo artisticiteit zijn net zo belangrijk om nauwkeurig te beschrijven leden. Dus zelfs de meest verlegen van de leden kunnen zich gerust het geven van een kijkje in hun persoonlijkheid, zonder volledig 'bloot' zelf.

TattCafe.com niet alleen haar leden stimuleert om e-mail, sms, video chat, spreken met elkaar met behulp van een Anoniem bellen functie, maar maken / bij te wonen sociale evenementen, zoals tattoo conventies geplaatst in hun groepen en evenementen gebieden.

"Het lidmaatschap gestaag is gegroeid de afgelopen weken met singles in Canada, de VS, Ierland en Israël zijn het meest geïnteresseerd bij het voldoen aan anderen die zijn gewijd aan de levensstijl in verband met het lichaam van kunst en cultuur," zegt Helen siwaak, voorzitter van TattCafe . com. "Statistisch gezien onze leden hebben een voorliefde voor hun huisdieren, muziek, reizen, en het leven keuzes, als vegetariër, vrijwilligerswerk, activisme en alternatieve spiritualiteit."

Deze levensstijl dating portal heeft ook een metgezel blog: www.TattCafe.wordpress.com dat zal de inhoud te accepteren van alle TattCafe.com leden en leden van de gemeenschap.

TattCafe.com positioneert zich aan de levensstijl portal zijn voor de getatoeëerde en degenen die hen liefhebben. Mensen, gebeurtenissen, forums, en liefdadigheid fondsenwerving alle op een prominente plaats in de toekomst van deze nichemarkt dating site.

Miért ne Kevins Get Girlfriends