zondag 12 augustus 2012

Schakelt u over uw stijl?


Iedereen houdt van het idee om iemand te ontmoeten groot, aardig vinden ze, en ze leuk vinden je terug. De gedachte van het hebben van te maken compromissen, concessies, of God verhoede daadwerkelijke veranderingen is niet goed voorteken voor alleenstaanden.

We geloven dat we zijn prachtige wezens en iedereen die gaat ons moeten ons accepteren zoals we zijn! Waarom zou u aan iemand anders te behagen, toch?

Realistisch gesproken, hoeveel mensen in een langdurige relatie kan eigenlijk zeggen dat ze het voor elkaar door te blijven exact dezelfde persoon? Een vriend van mij heeft een vrouw die probeert om hem een ​​make-over. Eenvoudige dingen, echt, niets name grote. Persoonlijk denk ik dat ze zijn beeld maakte veel meer gepolijst. Ik merkte de veranderingen vrijwel meteen en merkte ik hoe mooi zijn nieuwe look was.

Zijn jongens zijn die hem een ​​harde tijd, echter, voor het schakelen tot zijn stijl aan zijn vrouw te kalmeren. Hoewel, vertelt hij hen dat hij echt haar "suggesties" houdt, ze nog steeds geloven dat ze slechts de eerste stap in de richting van overheersing nam en denken dat het een waarschuwing.

Maak mannen zorgen te maken over hun vrouwen al te veel veranderingen om dingen zoals hun uiterlijk / beeld, etc? Zijn ze open voor het horen van een aantal suggesties of is het overkomen als controle?

Heb je ooit overgestapt uw ​​stijl na uit met iemand? Heb je ooit voorgesteld een verandering voor iemand anders? Hoe reageerden zij daarop?

Door Wise Diva, Misadventures in Atlanta Dating Blog

Looking For Love? Open Mind tutun