zaterdag 9 april 2011

Verwijder armoede bewustzijn


"Je moet ontdoen van het laatste overblijfsel van het oude idee dat er een Godheid wiens wil het is dat je moet een slechte zijn, of waarvan de toepassing kan worden bediend door het houden van u in armoede." Wallace Wattles "The Science of Getting Rich".

Veel boeken zijn geschreven over de Grote Depressie en het effect op Amerika. Een van de gevolgen is de noodzaak om elk laatste beetje van hun bezit scrounge in het huis. Iedereen met grootouders die leefde in die tijd zal u vertellen schoffel kieskeurig en conservatief zijn ze over geld en bezittingen. Aangezien de economie was neergestort, de werkgelegenheid en dus geld was moeilijk aan te komen. Dit liet een afdruk van 'armoede bewustzijn' op de meeste mensen die toen leefden.

Dit soort van armoede bewustzijn is vaak aanwezig in vele volkeren gedachten toen ze benadering dating. Ooit een heet meisje denken en, "ze is weg uit mijn league ', of' ik kan haar niet '. Vrouwen doen dit ook tot op zekere hoogte, zijn ze over het algemeen minder seksueel actief dan mannen (iets te maken met de hersenen).

Echter, zodra je een potentiële date kans krijgen en het label met de gedachten die je niet zou een goede tijd met die persoon hebben, of dat hij / zij niet zou hebben een goede tijd met u - op basis van geen feitelijke informatie dan ook - u bent verzwakken uw aanpak en het vermogen om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken.

Temmen van een negatieve mind set, ex. 'Armoede bewustzijn', uiterst moeilijk kan zijn. Een persoon is vaak zo verstrikt in negatieve gedachten te denken dat wanneer ze zich voordoen is het gewoon niet opgevallen. We kunnen kiezen uit bepaalde emoties en situaties en houden een oogje op hen om ons te helpen ontwikkelen van een positieve geest. Maar terwijl we aan het daten bent kunnen we plotseling vallen in een negatieve mind set en de datum ruïne, of erger nog, de mogelijkheid van een romance.

Kortom, aan de basis van dit alles is een geloof van: 'Ik verdien niet om gelukkig te zijn'. Veel mensen zien het leven en de mens als zondig en dus geluk onbereikbaar is. We zijn 'gegooid uit de tuin' en zijn 'bedoeld om te lijden'. Als u dit soort houding die je kan nooit in een succesvolle gezonde liefdevolle relatie. Eventuele positieve minded priester / predikant zal u vertellen dat God wil dat je gelukkig bent, 'Wees vruchtbaar en word talrijk ". Echter, het naderen van dating en relaties met een negatieve houding annuleert de mogelijkheid van een positieve groeiende relatie omdat de houding gebracht om het te negatief is. Dat is de simpele waarheid.

De interpretatie van de Bijbel dat de Goddelijke waarneemt als een genadeloze straffen is, leefden in tijden dat waren als dat. Dus om vast te houden aan de armoede bewustzijn kan liggen in het hart van uw geloofssysteem. Je moet met die deal door het lezen van de filosofie, het bestuderen van mystici van uw overlevering, vergadering intelligente geleerden en het lezen van hun boeken. Vergeet niet om te leren van veel dus je hebt veel perspectieven. Dit zal u helpen op een groot samenhangend beeld op te bouwen voor jezelf.

Zelf onderwijs is een belangrijk onderdeel van de groei, alsmede succesvolle dating en relaties.


donderdag 7 april 2011

Online dating en Real Life


(CNN) - Online dating is als het lezen van de National Enquirer in het kantoor van een tandarts, en die bij community theatre of het kijken naar zes uur achtereen van 'Antiek Roadshow ": ton van de mensen hebben gedaan, maar niemand wil erover praten.

Mensen doen het stiekem, met sheepishness waaruit blijkt zelfs op hun profiel. ("Mijn meest vernederende ervaring:. Proberen online dating, natuurlijk")

Hier is het ding: Iedereen doet het, dus we moeten echt gewoon over het stigma. In de afgelopen twee jaar heeft een op de vijf eenlingen (en een op de vier partner-up personen) van iemand die ze ontmoette op een dating site, en 17 procent van de koppels die trouwden in de laatste drie jaar online voldaan, volgens een studie gefinancierd door Match.com.

Die miljoenen mensen niet kunnen allemaal verliezers die een potentiële date niet aan via vrienden - of op de vleesmarkt bekend als de bar. Integendeel, ze (een groot deel van hen, trouwens) zijn gewoon mensen die om wiet wilde uit schattige mensen die, helaas, al in een relatie, bijvoorbeeld, of niet Engels sprekenden.

We zijn niet gaan, verklaren voor de miljoenste keer, hoe je een mooie profiel structuur of het starten van een goede flirterig-maar-niet-griezelige dialoog. (Er zijn hele sites gewijd aan dat - hel, er zijn zelfs dudes die uw berichten voor u te schrijven.

Plaats, wat jullie nodig hebben, zijn richtlijnen voor de interactie in het echte leven, terwijl de toetreding tot de online scramble. Neem onze quiz en lees verder voor advies voor het leven te leven als je op zoek naar liefde op de internets.

1: Je bent doorlezen anderen 'profielen wanneer een moment van: "He, is dat ... ? "Wordt" OMG, dat is beslist Craig van Accounting, compleet met een foto van hem sweatily uitvoeren met een jam band "You.:

a) nooit spreken, online of in persoon. Houd alles beperkt tot misschien een knikje weten.

b) Stuur hem een ​​snel bericht joviaal te zeggen hallo en lachen over het feit dat je zowel je op. Zie, online dating is niet alleen voor rare types! What up, solidariteit!

c) vermelden als je hem ziet in de kantine de volgende dag. Vragen of hij met enig geluk; swap-profiel perfectioneren tips.

2: Na enkele geestige heen-en-weer met een knappe Rando op de site, heb je een date vanavond, huzzah! U:

a) Vertel niemand. Online dating is gestigmatiseerd, weet je nog?

b) Naar een paar goede vrienden precies waar en wanneer u zult vergadering. U kunt ook beloven om een ​​mid-date status report te sturen.

c) Kondig uw plannen via Facebook en Twitter.

3: Die datum viel kort toen hij je vroeg hoe oud je was toen je je maagdelijkheid verloren. ("Als het te oud of te jong, dat vertelt me ​​veel over een persoon.") Op naar Persoon # 2. U regelt een date via berichten op de site. Als versteviging van plannen, je nummers uitwisselen. De datum gaat buitengewoon goed. In de daaropvolgende dagen, moet u:

a) Antwoord op de laatste boodschap op die site met een schattig follow-up en een suggestie dat je gaat weer naar buiten.

b) Stuur hem een ​​tekst (of zelfs, snik!, geef hem een ​​gesprek) die het zelfde sentiment.

c) maximaal Toon hem op de stoep, met een boombox op hoge en belijden jouw eeuwige liefde voor hem.

4: Cue de straal van licht, het koor van de hemelse heerscharen zingen woordeloze klinkers in acht-delige harmonie: Je komt uit de DTR (waarbij de verhouding) praten met een bonafide significante andere. Een paar dagen later, voel je je een klein takje van vreugde in je ribbenkast als een mede-werker vraagt ​​over je weekend plannen en krijgt u te zeggen: "Oh, mijn vriend en ik zien 'Het sociale netwerk' voor de derde keer op . Friday "Zij, van de sociale genade (en op grond van het feit dat je nog steeds opgesloten in de lift samen verschillende verdiepingen van de grond), vraagt ​​een paar algemene vragen over hem, met inbegrip van," Hoe hebben jullie elkaar ontmoet "U?:

a) Lie en vaag noemen vergadering op een feestje, dan overgaan in hoe geweldig zijn baan (galeriehouder!) en tatoeages (een lijn van Kerouac!) zijn.

b) Draai te staren naar de vloer-indicator en schaapachtig mompelen: "Oh, we eigenlijk online ontmoet." Voortzetten van de rit in ongemakkelijke stilte.

c) Zeg: "We hebben elkaar ontmoet op [zei ​​site]!" en vervolgens glimlachend antwoord op haar vragen over uw e-dating ervaring.

ANTWOORDEN

1. a. Online dating is als Anonieme Alcoholisten: Je gewoon niet oproep anderen op hun lidmaatschap. Ik weet dat dit lijkt in tegenspraak met onze "the-stigma-moet-dood"-campagne, maar je kan het gewoon niet aannemen iedereen zal trots zijn kaart-online daters dragen.

2. b. Dit is meer over de veiligheid dan netiquette, maar het draagt ​​waarin: Wanneer ontmoeting met een vreemdeling, dan moet u een paar vrienden precies waar je naartoe gaat (een openbare ruimte, niet iemand's appartement), en ze de hele nacht update (9:14 : "Dit is zo awks!" 10:53: "Wij zijn helemaal alleen gemaakt in een jazz-karaoke open mic!"). De wereld is vol van gekken, het internet, nog meer.

3. b. Omwille van Pete's, pak de telefoon. Zodra u uw relatie verhuisd naar de materiële aarde, is het tijd om achter de messaging systeem. Verschuilen achter de slecht functionerende dating site inbox voelt als een stap achteruit, en net herinnert genoemde datum dat jij nog steeds actief op de site, kijken naar andere hotties.

4. a. of c. Hoe u reageert op de vragen van uw collega's hangt af van hoe comfortabel je je voelt met haar. Ze is gewoon het maken van beleefde conversatie (en, laten we eerlijk zijn, eigenlijk niet schelen hoe jullie elkaar hebben ontmoet), dus het is fijn om luchtig voorbij varen het onderwerp als je denkt dat het zou maken haar u zien in een negatief daglicht. Als ze is cool (en / of, he, enkel zichzelf), ga je gang en geef een beetje promo voor uw favoriete online matchmaker!

Gewoon niet het ons kwalijk nemen als ze begint uit die vent je af blies na drie boodschap volleys toen hij niet kon stoppen met het gebruik lachende gezichtjes en praten over zijn drie snuggly poesjes.

Tres pasos para Desmitificando Online Dating


zondag 3 april 2011

Huisvrouw Veroordeelde Van Frituren Echtgenoot


Een Braziliaanse huisvrouw werd schuldig bevonden en veroordeeld tot 19 jaar in de gevangenis vrijdag voor het doden van haar echtgenoot, hakken zijn lichaam in kleine stukjes en bak het. Rosanita Nery dos Santos, 52, gedrogeerd haar man in zijn slaap, dan gestoken hem dood twee jaar geleden in Salvador, ongeveer 900 mijl ten noordoosten van Sao Paulo, zei woordvoerder van de politie Idmar Bonfim.

Ze vervolgens gehackt Jose Raimundo Soares dos Santos 'lichaam in meer dan 100 stuks, die ze gekookt en gebakken voordat verstopt in plastic zakken onder een trap in haar huis, Bonfim gezegd. Hij zei dat de politie de lichaamsdelen ontdekt na het ontvangen van een anoniem telefoontje.

Bonfim zei dat de moord was of onderdeel van een zwarte magie ritueel of een poging van de vrouw om het leven de moeite waard verzekeringen verzamelen over 34.000 dollar.

Onder verwijzing naar getuigenissen van familieleden van de vrouw, hij zei dat ze kan ook het misdrijf hebben gepleegd "om vele jaren van vernedering van haar man te wreken." Hij gaf geen verdere details.

Santos ontkende het doden van haar man, maar zei dat ze in stukken gehakt zijn lichaam, Bonfim gezegd.

"Ze beweert gemaskerde aanvallers ging haar huis, haar echtgenoot doodde en vervolgens dwong haar te snijden van het lichaam en bak dit want dat zou de stank van een ontbindend lichaam voorkomen waarschuwen buren", zei hij.

Copyright 2007 The Associated Press.