zaterdag 6 november 2010

Bestemming: Huwelijk. Route: Iedereen &rsauo; s Guess.


Door HANNAH SELIGSON

De aanval van megaselling relatie boeken zoals Elizabeth Gilbert's "Committed: een scepticus maakt vrede met het huwelijk," die op nr. 9 staat op de New York Times non-fictie bestseller lijst voor de week van 19 feb en Lori Gottlieb's "met hem te trouwen: De Zaak voor de afwikkeling van de heer Good Enough ", dat is op nummer 18, zou kunnen leiden u om te geloven dat vrouwen inzet-phobes en uberpicky daters zijn de moderne belemmeringen voor relaties en het huwelijk.

Nog een 2007 poll door Meredith, een onderzoeks-en marketing bedrijf, blijkt dat 73% van de vrouwen geboren tussen 1977 en 1989 plaats een hoge prioriteit aan het huwelijk. Dat klinkt goed voor mij. Het is een houding die weer opgedoken en opnieuw in het interview s die ik gevoerd met jonge vrouwen voor een boek project op de lange termijn ongehuwde relatie. In tegenstelling tot onze boomer en hippie moeders die de regels heeft overtreden van de jaren '50, mijn generatie is het huwelijk-minded. Maar de maatschappij berichten naar jonge vrouwen zo zijn vermengd dat het pad naar dat doel is verduisterd en, soms, geblokkeerd. Die van ons in onze 20s en 30s weten dat dating-en het krijgen in een relatie die leidt tot huwelijk is op draait dubbelzinnig, moeilijke, lastige en vaak hartverscheurend.

Dus waarom zijn "met hem trouwen" en "gepleegd" vliegen uit de schappen? Omdat ze doen wat alle populaire boeken over het onderwerp hebben gedaan de afgelopen jaren, decennia en zelfs eeuwen: Ze lag in regels, het behandelen van liefde, romantiek en relaties alsof ze kwantificeerbaar en controleerbaar zijn. Om een jonge, alleenstaande vrouw op zoek naar settelen vandaag is in het Wilde Westen van dating geschiedenis. Daters zijn vraatzuchtige voor advies aan de chaos orde, zelfs als het komt uit een boek, zoals "met hem trouwen," dat hekelt hen of, zoals "Toegewijd," beweert dat het huwelijk is een vreselijke instelling voor vrouwen (hoewel de auteur krijgt gespannen door haar memoires's End).

"Mensen zijn wanhopig op zoek naar om daar omdat ze willen in vaste relatie", zegt Jessica Massa, 26, die werkt aan de ontwikkeling WTFIsUpWithMyLoveLife.com, een interactief forum om jongeren te helpen zin van hun relaties of het uitblijven daarvan. "Maar het ontbreken van bewegwijzering en begeleiding maakt het erg moeilijk om naar het punt waar je uiteindelijk in een."

U woont samen, maar alleen tot een van jullie krijgt een geweldige baan te bieden in Londen. Je gaat uit eten en een film, maar zijn niet eens zeker of het was een werkelijke datum. Er is niet langer dat de maatschappelijke urgentie dat paren duwt naar de volgende fase.

Des te dringender dating probleem voor jonge vrouwen van vandaag is niet dat ze zijn sceptisch over het huwelijk of te kieskeurig, maar dat hun potentiële echtgenoten zijn in minder haast om de knoop dan ze zijn. A 2005 poll, "Coming of Age in Amerika", waarvan 18 ondervraagden - tot 24-jarigen, blijkt dat vrouwen de rand van gretigheid had: 55% zei dat ze zou willen trouwen in de komende vijf jaar, vergeleken met slechts 42% van de mannen.

Adam Rich, 29, redacteur van Thrillist, een dagelijkse e-mail blast gericht op jonge mannen, zegt dat alle deze dubbelzinnigheid is de traditionele mars verduisterende het huwelijk en het geven van jongens meer speelruimte als het gaat om casual dating. "Deze hele set van indicatoren cliche-call een meisje om haar uit voor een drankje, dan later een diner date-zijn steeds minder de norm uit te stellen. Wat als hij contact berichten haar te ontmoeten in een wijnbar waar zij delen kleine platen? Waar komt dat ze op de routekaart naar het altaar? "

Beth Bailey, de auteur van "Van Front Porch Terug Seat: Verkering in de twintigste-eeuwse Amerika," denkt dat dit misschien een unieke tijd in de geschiedenis van de datering en hofmakerij. "Het ontbreken van regels en de structuur in dating betekent dat het moeilijker geworden dan het ooit geweest is om naar de plaats waar het huwelijk lijkt de logische volgende stap", zegt ze.

Mevrouw Massa zegt dat de vele boeken over relaties die ze heeft gelezen "niet geef me de indeling van het land." Opmerkingen Mr Rich: "Als het huwelijk is de bestemming, het nu steeds onduidelijk hoe men moet zetten een voet in voorkant van de andere. "

Gewoon niet fout mijn generatie voor een gebrek aan inzet. Storing Ms Gilbert, mevrouw Gottlieb en hun ilk-degenen die hun eigen neuroses projecteren op de rest van ons.


maandag 1 november 2010

Dating studie zegt singles met Opties Go For Hotties


Wetenschappers weten al mensen de hersenen kan worden overweldigd door de keuze, zegt bij het winkelen voor elektronica, wasmiddel - zelfs chocolade. Te veel opties kan leiden tot veel verwarring, vaak gevolgd door besluiteloosheid of snelle oordelen.

Psychologe Alison Lenton wilde erachter komen of het dezelfde psychologische staat van zijn overweldigd er gebeurt als we mensen kiezen - zoals iemand tot op heden. Lenton, die experimentele sociale psychologie aan de Universiteit van Edinburgh, en econoom Marco Francesconi van de Universiteit van Essex, besloten om deze studie door te kijken naar speed dating.

Aanvankelijk waren de wetenschappers verondersteld dat het kiezen van een potentiële partner kan verschillend zijn van het uitzoeken van zeep of chocolade, deels omdat mensen vaak denken dat ze weten wat ze willen in een partner. Maar zij vonden - net als de psychologie van het doen van aankopen in een winkel - het aantal keuzemogelijkheden zaken.

Lenton en Francesconi geanalyseerd records uit 84 verschillende speed dating evenementen die in bars en clubs in het Verenigd Koninkrijk. In totaal hebben de gebeurtenissen opgenomen 1.868 vrouwen en 1.879 mannen. In speed dating, uiteraard, keuze in overvloed. Dat is het punt: veel keuzes, veel potentieel. Tijdens de evenementen, die enkele volwassenen had ongeveer drie tot vijf minuten om te praten met elke potentiële partner en beslissen of ze wilden ze weer te zien.

Het maken van Snap Judgments

Typisch, de deelnemers aan ergens tussen de 15 en 35 mensen in een nacht. En de wetenschappers ontdekt dat wanneer er meer mensen waren om uit te kiezen, het waarschijnlijker was dat mannen en vrouwen zou oordelen over de vraag of die persoon weer gebaseerd op het uiterlijk te zien. Bij grotere speed dating evenementen, met 24 of meer potentiële wedstrijden, zowel mannelijke als vrouwelijke kiezers hadden meer kans om te beslissen op basis van "attributen die snel kon worden, geoordeeld zoals hun data 'hoogte, en of ze ondergewicht waren, een normaal gewicht of overgewicht , "zegt Lenton.

Bij kleinere speed dating evenementen, waar de deelnemers kiezen tussen 15 en 23 partners, Lenton zegt, zowel mannen als vrouwen waren meer bereid om de inspanning te leveren om meer te weten over de persoon. En er was meer te richten op attributen die zij geleerd over door te praten, zoals beroep, opleidingsniveau en of de individuele gerookte sigaretten.

Lenton zegt dat de bevindingen tonen het belang aan van de omgeving waarin mensen elkaar ontmoeten. Maar speed dating is niet de enige plaats waar beslissingen snel worden gemaakt, en vaak oppervlakkig. Lenton zegt de neiging om keuzes te maken gebaseerd op het uiterlijk te maken alleen is verergerd door online dating, waar mensen letterlijk kunnen uitpluizen duizenden foto's en profielen.

Het vinden van een echte verbinding

Mensen nodig hebben om echte ervaringen met elkaar te maken hebben als ze willen om elke vorm van echte verbinding te maken, zegt psycholoog Sheena Iyengar, een professor aan de Columbia Business School die net een boek geschreven over de keuze 'De kunst van het kiezen.

"We zijn voortdurend banen bewegen, werken veel meer uren, zodat we geen tijd hebben om echt te ontwikkelen vrienden. Dus wat ik hier voorstel, is dat het moment in ons leven wanneer we tijd hebben om vrienden, die vooral in het college en in de vroege stadia van onze carrière te ontwikkelen, het is echt belangrijk om deze goede vrienden te maken en op te hangen om ze te . "

Behoud van vrienden, zegt Iyengar, kan vaak leiden tot mensen die het maken van verbindingen met anderen, omdat ze hen te ontmoeten via hun oude vrienden en familieleden.

Maar voor degenen die graag speed dating, New York psychiater Philip Muskin zegt dat er kan worden belangrijke betekenis in slechts drie minuten. Hij wijst erop dat vrijwel iedereen heeft op een of ander moment, is op een feestje of een vergadering of zelfs op een metro-platform en iemand gezien. "Uw ogen slot voor een ogenblik, en je wilt praten die persoon", zegt hij.

En typisch, zegt hij, dat is te wijten aan een verscheidenheid van onbewuste redenen. Misschien is de persoon die doet denken aan belangrijke mensen in ons verleden, die doet denken aan een ouder, een broer of zus, een vriend, of een eerdere relatie. Volgens Muskin, kan zo'n moment van de vergadering zo diepgaand is dat hij transformeert in het begin van een werkelijk waar verbinding.