woensdag 8 juni 2011

Gescheiden en Dating Met Kids


Alleenstaande moeder Kate Gosselin is, blijkbaar, klaar om de datum weer. Wie kan fout haar? De reality tv-ster scheiding van haar ex-hubby, Jon, werd afgerond vorig jaar, en na ongeveer een jaar van proberen om dingen uit te zoeken en om enig gevoel van normaliteit na echtscheiding, komen de meesten van ons zijn klaar om terug te gaan naar de paring spel.

Tegen de tijd dat we 36 jaar hit, als Kate heeft eind vorige maand, zijn we behoorlijk hip aan wat dating gaat - tenzij ergens langs de lijn die wij voortplantten. Dating als een enkele persoon is een ding; dating als een gescheiden persoon met kinderen is heel iets anders. True, Kate heeft acht kinderen, en om te stelen van een titel van een Allison Pearson roman, ik weet niet hoe ze het doet. Daarom is de tijd-to-date terwijl ook full-time werken, het bijwonen van Little League wedstrijden en de school speelt, en schlepping kids heen en weer om orthodontisten-kinderartsen-docenten-play data was echt een uitdaging voor mij, en ik heb maar twee kinderen.

Toen ik enkele jaren geleden gescheiden, ik was vrij clueless over wat dating met kinderen zou zijn. Ik kon niet helemaal schudden het beeld van mij als een zorgeloze, kreukvrije 20-iets in plaats van een middelbare leeftijd gescheiden met "bagage" die namen, leeftijden, gedachten en gevoelens had. Wit, charme en looks waren duidelijk niet meer genoeg om een ​​speciaal iemand te vinden; ik zou moeten op zoek naar een man die niet alleen zou worden aangetrokken tot mij, maar die zou ook accepteren als niet per se te omarmen mijn jongens en al hun eigenaardigheden. En aangezien de meeste mannen van mijn leeftijd zijn gescheiden, ook hij had waarschijnlijk me nodig om hetzelfde te doen.

En dat is de grote post-echtscheiding dating Shocker: Op zoek naar liefde als je kinderen hebt is een package deal, en het is vaak zo hard als proberen om de PVC-clamshell verpakking zo ongeveer alles open komt in tegenwoordig.

Niet verrassend, is het niet veel gemakkelijker voor de kinderen.

Dating, schudt en hertrouwen heeft een enorme impact op kinderen, volgens psycholoog Constance Ahrons, auteur van The Good Echtscheiding en we zijn nog familie. De vrijage fase is niet een kind in het algemeen te zien - ze zouden niet eens hier als dat niet was gebeurd ergens in hun ouders verleden. Alles wat ze hebben meegemaakt is het trauma van de breuk. De meeste van de kinderen Ahrons sprak vonden dat hun gescheiden ouders 'dating leven vrij raar darn. Bezitterig als ze jonger, haatdragende als ze ouder zijn, zijn kinderen niet gewend aan het omgaan met hun ouders "openlijke seksualiteit en ze niet met name te maken willen hebben met het - vooral in een tijdperk van FWBs, Cougars en MILFs .

Kids vraag wie ze zijn en wat er gaat gebeuren wanneer hun ouders gaan scheiden, in aanvulling op heimelijk hopend dat ze elkaar zullen weer terug te krijgen, therapeuten zeggen. Meestal willen ze weten wat het betekent wanneer mama of papa valt weer in de liefde, en veel nieuw gescheiden vaders en moeders hebben niet eens, dat bedacht voor zichzelf. Ik weet dat ik niet gedaan.

Wanneer ik mezelf gooide terug in de dating zwembad met alle enthousiasme van een pukkelige puber, de complicaties verscheen onmiddellijk. Kind-vrije mannen vaak niet "get" kids; gescheiden vaders komen met kinderen, sommige nog in de luiers, sommigen in de gevangenis, en niet iedere man die ik had "chemie" met was gaat klikken met mijn Axe-geur jongens. Wat nu?

Dat deed me niet tegenhouden van dating, ik wilde echt om liefde in mijn leven weer. Maar het deed ertoe leiden dat sommige stress en een veel overthinking - wanneer heb je een nieuwe liefde te introduceren, wanneer kan hij slapen, wat als je kinderen niet zoals hij, wat als hij niet aan uw kinderen, net als wat als uw Kinderen zijn dol op hem en hij je dumpt, wat als uw kinderen zijn dol op hem en je dump hem, wat als zijn kinderen en uw kinderen elkaar, wat als iedereen houdt van elkaar, maar je opvoedingsstijlen clash haat - de mogelijkheden zijn eindeloos. En uitputtend.

Waardoor veel gescheiden ouders om ofwel freak out en geef je over dating geheel of worden onvoorzichtig over wie en hoe ze datum. Noch scenario is OK.

En dat is waar Kate Gosselin was ongeveer een jaar geleden. "Ik heb eigenlijk geen tijd hebben" tot nu toe, vertelde ze Access Hollywood afgelopen april. "Ik geloof niet dat er iemand is die mijn bagage die is te zwaar te tillen behandelen."

Ze kunnen direct aan dat, het zal een zeer, zeer speciale iemand die je willen nemen op acht kleine kinderen en een reality tv-ster.

Nog steeds, alleenstaande ouders recht hebben op een bevredigende persoonlijke leven en we zijn op zoek naar het, uitdagingen verdoemd! In feite meer alleenstaande ouders aan het daten bent dan hun kind vrij van peers, volgens biologische antropoloog Helen Fisher, auteur van Waarom hij?, Waarom haar? en een Chemistry.com adviseur. En degenen die niet niet de schuld van hun kinderen, ofwel: de meeste alleenstaande ouders zeggen dat ze gewoon niet de tijd tot nu toe, volgens een eHarmony studie.

Natuurlijk zouden ze veel meer tijd als ze niet kinderen hebt.

Le regole di ingaggio