zaterdag 19 maart 2011

Dating Tip: de houding van dankbaarheid


Vervolg van de recente berichten

"Derde: u betrekking hebben op deze stof met een diepe en diepe dankbaarheid."

Dit vat de essentie van wat je innerlijke houding moet zijn als voor de unbandoned succes in dating en relaties of iets anders voor die kwestie.

Als jullie dankbaar zijn dan bent u meer open voor uw ervaringen. Bijvoorbeeld, er zijn veel mooie vrouwen die beneden rechts teven. Als u aan een en ontdek wat ze is, dan is dit een kans om te voelen dankbaar dat je niet vast komt te zitten met haar.

Ook zullen sommige vrouwen alleen maar leiden tot 1 of 2 datums of korte relaties. Dit is ook een tijd om dankbaar te zijn voor het leren die je hebt ontvangen om te groeien en een beter mens. Voel je dankbaarheid en je dichter en dichter bij de ideale dating en relaties ervaringen voor je.

Als je verliest de houding van dankbaarheid dan krijg je gefrustreerd en ongelukkig met wat je hebt. Je begint aan je waardigheid te twijfelen. Dit zal tegenkomen in uw dagelijks leven in hoe u omgaat met jezelf en andere mensen en je bent terug bij af.

"Het hele proces van mentale aanpassing en verzoening kan worden samengevat in een woord, dankbaarheid."

Ik hou van deze zin als het vat de hele begrip van dankbaarheid. Dankbaarheid verwijdert wrok u zou kunnen hebben tegenover het leven, want dat is al een leerervaring te krijgen wat je wilt.

Als je jarenlang boos op de wereld, op de samenleving of individuen dan dankbaarheid voor lessen je hebt geleerd uit het verleden kunnen u helpen verlichten jaren van stress en teleurstelling.

Sommige mensen besteden hun hele leven anderen de schuld geven voor hun problemen. Nooit aanvaarden van verantwoordelijkheid voor hun daden. Deze schuld blijft waardoor het dezelfde omstandigheden in hun leven. Zulke mensen zijn nooit echt tevreden met hun leven. Dagelijks zoeken ze afleiding met werk, vrienden of onbevredigende seks. Als in plaats daarvan de ervaringen uit het verleden zijn gerelateerd aan met dankbaarheid dan heb je de mogelijkheid om jezelf en je leven omstandigheden gezicht en vooruit te ontvangen wat je echt wilt in het leven, dating en relaties.

Citas Estudio dice individuales con opciones Ir Para HOTTIES


donderdag 17 maart 2011

Dating Met Science On Your Side


Door Ian Kerner

Iedereen die single en dating weet dat het een spel nummers. Al duurt het is een persoon om je op het pad naar nog lang en gelukkig - of u een andere dating nachtmerrie verhaal.

Maar hoeveel data heb je te gaan op te zoeken "The One"? En hoe weet u zeker dat zodra je de heer of mevrouw Rechts, aan een aantrekkelijker, beter verenigbaar prospect zal niet goed pop-up om de hoek?

De wetenschap kan ons helpen te stroomlijnen het proces. Cognitieve wetenschap All-Stars Peter Todd, Ph.D., van de Indiana University in Bloomington, en Geoffrey Miller, Ph.D., van de Universiteit van New Mexico, gebruik gemaakt van geavanceerde computersimulaties om de beste aanpak te bepalen om duurzame liefde te vinden.

Todd en Miller toegepast een bekende systeem van hypothetische besluitvorming "de secretaris probleem" te daten. In deze situatie moet een persoon de beste secretaresse kiezen uit een groep van aanvragers die verschijnen in willekeurige volgorde, getrokken uit een pool waarvan de kwaliteit is niet bekend. Eenmaal afgewezen, kunnen verzoekers niet worden opgeroepen. Het draait allemaal om vooruit en het maken van slimme keuzes.

Todd en Miller vond dat de oplossing van de secretaris probleem - en mogelijk uw dating probleem - vraagt ​​om een ​​bepaald percentage van de mensen bemonstering, het onthouden van de beste van hen, en trekt daarna de volgende persoon die is nog beter.

Dus, wat is het magische getal? In de secretaris probleem, de ideale percentage voor de bemonstering is 37% van een pool van 100 aanvragers. Dat betekent dat het zinvol zou in eerste instantie steekproef 37 mensen, herinner me de beste van het beste, en vervolgens kies de volgende kandidaat die voldoet aan of hoger is dan die norm.

Nu, in de echte wereld van het daten zijn er veel, veel meer mogelijkheden dan 100 (bij de laatste telling waren er bijna 100 miljoen singles als je telt alle leeftijden) en voor velen van ons, zelfs uit slechts 37 mensen te ver zou vermoeiend . U kunt ook zou kunnen denken, "Alsjeblieft! Ik heb al van honderden mensen. Ik hoef niet te proeven van meer kandidaten. Ik ben in de steekproef tot de dood! "

Terug te gaan naar hun geavanceerde computersimulaties, Miller en Todd verhoogde het aantal potentiële kandidaten uit 100 tot 1.000 en bleek, tot opluchting van singles overal, dat een beetje zoeken inderdaad een lange weg gaat. Volgens hun onderzoek, in een groep van 1.000 potentiële partners, slechts 1 tot 2 procent moet worden bemonsterd.

Maar je nodig hebt om je "aspiratie niveau" set - uw ideale partner op basis van een realistisch beeld van wie beschikbaar is en wie je kunt trekken - en de datum die mensen u overwegen om in de top 25%. Dat betekent dat je moet niet ingesteld uw verwachtingen te onrealistisch hoog of laag.

Met andere woorden, je hebt te gaan op ongeveer 10 eerste afspraakjes, met vrienden die binnen uw aspiratieniveau. Als na 10 data is er iemand die je terug wilt gaan en hij of zij beschikbaar is, dan go for it. Maar geef jezelf die 10 eerste afspraakjes.

Wil je wat andere tips to-date met de wetenschap aan jouw kant?

Denk na voordat je mogelijk hop in bed op de eerste date. Volgens een opiniepeiling van de National Opinion Research Center, slechts 1,4% van de getrouwde koppels seks had in de eerste twee dagen van de vergadering. Het nastreven van seksuele bevrediging speelt zwaar in de beloning van de hersenen centra. Hoe meer we streven iets, hoe meer we het willen.

Als je echt aangetrokken tot hem of haar, ga dan naar een slecht verlichte plaats en staren in elkaars ogen. Onderzoekers aan Stony Brook University ontdekte dat mannen en vrouwen die in elkaars ogen staarden voor meer dan vier minuten zei dat ze voelde zich buitengewoon aangetrokken tot elkaar. En vergrote pupillen zijn een teken dat we graag wat we zien, en een seksuele cue om ons graag terug. Gedempte verlichting zorgt ervoor dat onze leerlingen breder.

Op een bepaald punt, mager in en haal diep adem. Wens iemand natuurlijke geur is een indicatie van de genetische compatibiliteit.

Zorg ervoor dat u complimenteren met uw datum. Mensen hebben de neiging het meest comfortabele en om te voldoen aan de verwachtingen die we op te zetten. Dus als je te vertellen data, "Je lijkt zo slim en grappig," zullen ze slimmer en grappiger te worden en je zult ze zien op hun best.

Laat je gevoel van je eigen aantrekkelijkheid tegenhouden. In veel studies, mannen halen vrouwen van gemiddeld gewicht als hun ideale partner in tegenstelling tot super-magere vrouwen, en veel vrouwen vinden korte mannen die vertrouwen op een paar centimeter groter dan ze in werkelijkheid zijn weergegeven.

Persoonlijk denk ik dat dating en het vinden van liefde zou moeten zijn als het kopen van een kunstwerk - je moet in de ban van iemand die je naar huis wilt en het frame te nemen. Nog al te vaak lopen we rond met onze kleine frames proberen om mensen passen in hen. We zijn op zoek naar iets of iemand dan echt ziet. Dus demonteren van het frame, neemt een aantal risico's en geef jezelf 10, eerste data!


zondag 13 maart 2011

Clooney huwelijk weddenschap met Michelle Pfeiffer nu op 100.000 dollar


LONDEN (AFP) â € "Hollywood actrice Michelle Pfeiffer weddenschap met George Clooney dat hij nooit zal trouwen opnieuw bedraagt ​​momenteel 100.000 dollar (49.000 pond, 71.000 euro), zei ze in een interview te zien vrijdag.

"Ik wed dat hem dat hij zou trouwen en hij houdt het opblazen van de inzet van 100 dollar tot 100.000 dollar," Pfeiffer vertelde de Tonight with Jonathan Ross-programma op de BBC televisie.

"Ik denk nog steeds dat hij zal, hij is een knappe duivel."

Clooney, 46, is een van de leidende mannen van Hollywood en meest begeerde vrijgezellen, die momenteel op het scherm in Groot-Brittannië in de film "Michael Clayton".

Hij heeft gezegd dat Pfeiffer, die tegenover hem speelde in 1996 in de film "One Fine Day", en Nicole Kidman elk een 10.000-dollar te wedden dat hij zou worden getrouwd en hebben kinderen door het jaar 2000 gemaakt.

Clooney trouwde Talia Balsam in 1989. Het echtpaar scheidde drie jaar later.