zaterdag 12 juni 2010

Dating Goes naar Cyber Space


Iemand zei eens verstandig, "Tijd stopt voor niemand." Tijd is een grappig ding dat zelfs de meest stabiele en veilige items zullen worden oud en achterhaald. Al duizenden jaren is het concept van het daten was vrijwel onveranderd. Vandaag leven we in een virtuele wereld waar het begrip van het vinden van liefde op het internet is een gangbare praktijk. Reeds 10 jaar geleden werd beschouwd als online dating voor de verliezers en computer nerds. Niet alleen is online dating wordt geaccepteerd, maar is nu een van de meest voorkomende manieren van het vinden van een partner.

Er zijn letterlijk honderden duizenden dating websites met meer de lancering van elke dag. Het internet heeft onze wereld veel efficiënter en beter georganiseerd. Dating online is niet anders.

Niet meer doen individuen hebben om op iemand te ontmoeten beroepen door toeval. Iedereen kan zoeken naar bepaalde eigenschappen die ze zoeken in een partner om een beperking van hun zoektocht. De meeste dating sites hebben een overvloed aan zoek opties, variërend van algemene termen, zoals leeftijd, lengte en haarkleur tot meer specifieke kwaliteiten zoals levensstijl, persoonlijkheid en romantische neigingen. Het vinden van iemand die lijkt op uw eigen persoonlijkheid is efficiënt en betrouwbaar.

De meest voorkomende misvatting van online dating is dat het veel gemakkelijker is dan de traditionele datering. Hoewel online dating kan worden eenvoudiger, er zijn nog een aantal richtlijnen te volgen om een optimaal succes te garanderen.

Wees eerlijk: Post geen onjuiste of misleidende foto's en informatie over jezelf. Liegen zal slechts hen voor de heuvels lopen op een later tijdstip.

Volledig zijn: niet je profiel invult lukraak. Hoewel het kan extra tijd, vul elke record. Uw profiel is de eerste indruk die uw potentiële partner ziet; maakt het echt uit springen.

Wees realistisch: Verwacht niet om een veelheid van supermodellen schreeuwen tot op heden u te vinden. Verwacht om allerlei verschillende mensen op zoek naar verschillende dingen in een relatie te vinden.

Wees aardig: Doe niet zo een online eikel. Respecteer de mensen met wie je interactie met zelfs al kunnen zij niet degene die u zoekt.

Wees avontuurlijk: Niemand houdt van een huismus. Breng tijd door het uitbreiden van uw eigen interesses en hobby's. Ga rotsklimmen, gitaar leren spelen, een poker club of een schilderij klasse te nemen. Uitbreiding van je persoonlijkheid maakt je meer interessante zowel online als offline.

Wees actief: Succesvolle online daters weten dat het werk neemt om iemand te vinden online. Breng wat tijd elke dag het nastreven van interessante profielen. Online dating is een spel van nummers. Hoe meer profielen die u reageren op de kansen op het vinden succes stijgen.

Online dating heeft wel enkele valkuilen dat alle daters zich bewust moeten zijn van. Sommige problemen van online dating zijn nep profiel opgemaakt door de onderneming, gratis lidmaatschap proeven wanneer je niet kunt contact opnemen met iemand, tenzij u zich aanmeldt voor de premium-service, misleidende foto's, e-mail spam en online roofdieren.


donderdag 10 juni 2010

Soms is het echt beter om te geven ...


Door Judy McGuire

Heb je gezien dat Target commerciële alleen wanneer de man geeft zijn dag een mooie halsketting, om de vrouw te kijken soort ongemakkelijk zijn en kondigen aan dat ze niet denken dat ze vrij waren "daar" nog niet? Na een flits van pijn kruist zijn gezicht, hij zings terug dat hij het kocht bij Target dus het was super goedkoop. Ik heb altijd high-five die vent in mijn hoofd maar waarheid is, heb ik een ondankbare ontvanger van het cadeau in het verleden.

Echter, het is ook de waarheid die ik heb ontvangen een heleboel waardeloze geschenken. Sommige hartelijk werden, anderen waren net dom. Dus in het licht van het feit dat we in primo cadeau-uitwisseling seizoen, Ik heb samen enkele richtlijnen voor de wijze waarop de giften krijg je dat echt, ze niet moeten behandelen ...

Te Utilitair

Ik dacht dat alleen gehuwde dames wakker om zaken als stofzuigers of douche wissers onder hun boom. Niet zo. Een yoga-instructeur ik weet ontving een Dustbuster van haar live-in-vriendje, terwijl de singer / songwriter Peg had een minnaar, die haar met een begaafde oven Mitt. "Ik zou hebben geschreeuwd," herinnert ze zich. "Ik denk dat ik gewoon een verdoofd, zeer teleurgesteld blik op mijn gezicht had. Niet zeker wat hij probeert te zeggen, maar het is duidelijk we waren bijna een einde. "

Hoe om te gaan: In het algemeen, ik ben van het feit dat je moet proberen te glimlachen en Eke een dank u, geen kwestie wat. Maar wanneer iemand in het bijzonder-een live-in-partner geeft je iets ontworpen om te maken voor koken of schoonmaken na hen een beetje makkelijker ... Nou nee. Gewoon geen.

Verkeerde maat

Je moet een weinig sympathie voor de moedige vent (of dom zijn) genoeg om je kleren kopen. Zelfs als hij je stijl naar beneden, de meeste mensen geen idee met vrouwen maten. Zoeken je kast is niet veel te helpen, hetzij als ontwerper een "M" is een ander "XL", dus hij is vastgeschroefd in beide richtingen. Als hij iets koopt te klein, dan heb je een cadeau dat niet past en maakt je dik voelt. Als hij iets koopt te groot is, je zult ervan overtuigd dat hij denkt dat je een chubber.

Hoe om te gaan: Vat het niet persoonlijk te nemen. Beleefd zeg hem dat terwijl je de liefde de jurk / jas / chaps, het is niet uw maat en je zult het in te wisselen voor iets dat zal u toestaan om uit te ademen.

Utterly Clueless

"Onze eerste kerst samen, mijn ex kocht ik alle actie figuren, van sport en horrorfilms," aandelen mijn vriend, Jennifer. "Een daarvan was een bobblehead!" Jennifer is nu-ex was nog nooit in een serieuze relatie voor, dus hij was niet wreed met de bobblehead, net clueless.

Hoe om te gaan: Jennifer beter wisten het komende jaar. "Ontwikkelen van specifieke lijsten van dingen die je wilt op Etsy, Amazon, waar dan ook," adviseert zij. "En laat hem kiezen uit een lijst van dingen die je al weet dat u wilt. Want sorry, als u wilt verrast worden, je het meest zeker zal zijn. "En niet op een goede manier.

Ik ben niet haar

Ik herinner me nog de lelijke onzegbaar, donut-vormige, schedel-versierd, pleather portemonnee mijn man voor me gekocht een jaar. Het was zo uitgeschakeld. Dus volstrekt niet aan mij. Maar perfect voor zijn ex-een veel jongere goth chick. Met een geforceerde glimlach Ik vertelde hem dat het leek alsof hij boodschappen deed voor het spook van het verleden relaties.

Hoe om te gaan: Rustig uitleggen dat terwijl ze Kmart, bent u Barneys en hij heeft dienovereenkomstig winkel. Mannen hebben de neiging om te denken alle vrouwen dezelfde dingen wilt, dus als hij jarenlang bezig geweest met het wennen aan gifting een manier, kan er een periode van aanpassing, terwijl hij herstelt.

De Boodschap

Je kunt veel leren over een relatie van de geschenken die je uit te wisselen. "De laatste kerst hebben we samen waren Ik gaf hem een koffer, en hij gaf me een set van messen", zegt een redacteur die ik interviewde. De twee gesplitst medio januari. Mijn boodschap geschenk was een cheapo, faux turkoois, Santa Fe-stijl, verzilverde armband dat een ex uitgezocht met hulp van het meisje dat hij was vreemdgegaan met mij. Ouchie.

Hoe om te gaan: Je hebt de gave, niet wachten op de aankondiging van gegraveerde-get out.


woensdag 9 juni 2010

Matig Dating


Sinds ik voor het eerst begonnen met daten 8 jaar geleden de langste heb ik single werd ongeveer een maand, tot nu. Ik heb besloten om meer selectief is in wie Ik kies ervoor om met. Ik haal ze dan plukken ze mij. Ik ben al enkele bijna 2 maanden nu en ik heb gemerkt is er een groot verschil tussen de jongens die ik wil tot nu toe en de jongens die willen met me.

De jongens die ik wil tot op heden ziet er goed uit, op school, succesvol, met een baan en een auto. Helaas zijn zij degenen die mij offline te zetten en als we eindigen opknoping haar juist op hun appartement, doen we nergens heen en ze geen geld uitgeven aan mij, diner of wat dan ook. Ik zou kunnen proberen om de tekst of bel ze en bijna een antwoord krijgen als ik zelfs een op alle. Toch is ze echt houd mijn aandacht en ik heb een verlangen om met hen.

De jongens die willen met me zijn iets mollige, oke-speler, een baan hebben, misschien een auto hebben, misschien niet, maar ze noemen me wanneer ze zeggen dat ze, nemen ze me mee naar leuke plaatsen, ze nemen me om films te , diner, geef me complimenten en echt proberen om mijn hart te winnen. Hun enige minpunten zijn niet geweldig uit, misdrijf vergoedingen, extreme nerdiness, gezichtshaar, dat lijkt op schaamhaar en wil gewoon het leger aan te sluiten voor de realiteit te ontsnappen. Ze willen met me en ze vullen mijn telefoon met teksten en verzoeken uit te hangen maar ik wil niet eens lastig gevallen worden door hen.

Ik weet niet eens echt wil een vriendje nu. Ik heb niet enkel in 8 jaar en misschien zou ik het willen proberen, maar ik wil er was gewoon iemand die ik zou willen en zou ook willen dat ik.

Heeft iemand anders dit probleem gevonden wanneer trying to date?

Tips om Great Spillesteder for Dating