woensdag 4 april 2012

De Dos & Don'ts Of per e-mail Online Dating Wedstrijden


Wanneer een vriend van mij die er te dompelen haar teen weer in de wereld van online dating onlangs gevraagd om drie snelle regels om te onthouden wanneer e-mailen mogelijke overeenkomsten, viel het me op dat als ze nodig had een beetje een opfriscursus, waarschijnlijk sommigen van jullie dat ook doet . Immers, zo gemakkelijk als het is, is e-mail bol van de mogelijkheden om jezelf te schieten in de voet en pijn uw kans op het maken van een echte verbinding. Dus na de sprong, tot acht do's en don'ts herinneren wanneer e-mailen een potentiƫle online dating match.

1. DO hou het kort. Denk aan een e-mail als voorgerecht. Laat zijn eetlust niet bederven door het voeren van hem entree-porties voor het hoofdgerecht. Houd hem hongerig naar meer.

2. NIET dubbel-e-mail. Een e-mail voor elke e-mail ontvangen, OK? Het schrijven van twee of meer e-mails voordat je hebt gekregen een antwoord op de eerste maakt niet alleen je kijkt een beetje geobsedeerd, het maakt ook het lijkt alsof je niet iets beters te doen met je tijd.

3. Wel vragen minstens een vraag per e-mail. Sommige mensen hebben een harde tijd uitzoeken wat te schrijven voor een e-mail, zodat het makkelijk te maken door het geven van ten minste een vraag die hij kan reageren. Tenzij hij heeft de persoonlijkheid van corduroy, moet hij in staat zijn om het gesprek voor tenminste een paragraaf van daar.

4. NIET rant. Een snelle, grappige lijn over de mensen in uw gebouw de lift nemen voor slechts een verdieping is een ding, het samenstellen van een vijf paragraaf essay over de groeiende luiheid en algemene zelf-absorptie van mensen vandaag de dag is gewoon irritant.

5. DO wacht dan minstens een halve dag om te antwoorden. Niet alleen loop je het risico op zoek als je hebt niets anders aan de hand naast het wachten bij uw computer voor een e-mail van hem, antwoord te vroeg kan hem het gevoel een beetje gestrest meer dan het bijhouden van je tempo.

6. NIET belijden alles. Dit is geen therapie - bespaar je geheimen, onzekerheden en onderdrukte woede over je moeder voor je beste vriend krimpen of. Als je iets wilt belijden, bekennen dat je je weekend training overgeslagen naar een pony theater fest plaats hit in uw buurt. Tenminste, dat geeft hem een ​​idee over je hobby's en interesses.

7. Wees toch voorzichtig het delen van persoonlijke informatie, met inbegrip van uw achternaam, off-site e-mailadres, en, natuurlijk, huisadres. Dit moet vanzelfsprekend, hoop ik.

8. Geef geen details over waar u werkt. Het compromitteert uw werk en uw persoonlijke veiligheid.