vrijdag 6 mei 2011

Blanken liever Dating Blanken Online


Amerikaanse blanken liever tot op heden de leden van hun eigen ras, terwijl de zwarten hebben meer kans op de raciale barrière te passeren om romantiek te vinden, onderzoekers suggereren.

Onderzoekers aan de Universiteit van Californië, Berkeley, de raciale voorkeuren en online activiteit van 1 miljoen profielen van de Amerikaanse geanalyseerd singles op zoek naar liefde online bij een grote internet dating service van 2009 tot 2010.

De online dating service gevraagd abonnees als ze wilden alleen datum binnen hun ras, of als ze liever iemand buiten hun ras, of als ze open stonden voor dating iemand van elk ras.

Hoofdauteur Gerald Mendelsohn en collega's zeggen dat ze ten opzichte van de online daters 'stated preferences met de mensen die ze daadwerkelijk contact.

"Degenen die zeiden dat ze onverschillig waren om de race van een partner waren het meest waarschijnlijk jong, mannelijk en zwart," zegt Mendelsohn in een verklaring.

"Blanken meer dan zwarten, vrouwen meer dan mannen en oude meer dan jonge deelnemers aangegeven een voorkeur voor een partner van hetzelfde ras."

Meer dan 80 procent van de blanken contact blanken en minder dan 5 procent gecontacteerd zwarten - een verschil dat gehouden voor jonge en oudere deelnemers.

Nos conseils pour les hommes Looking for Love


dinsdag 3 mei 2011

Tieners zuigen en likken


NEW YORK (Reuters Health) - Tijdens het afgelopen decennium, is er sprake van een significante toename van het aandeel van tieners en jonge volwassenen die betrokken zijn bij orale seks en, minder gebruikelijk, met anale seks, volgens de gegevens van STD klinieken in Baltimore, Maryland.

De bevinding is niet verwonderlijk, Dr Emily Erbelding van de Johns Hopkins Bayview Medisch Centrum in Baltimore vertelde de Gezondheid van Reuters.

Ze legde uit dat "een paar nationale enquêtes onlangs uitgevoerd hebben gesuggereerd dat orale seks kan een gedrag dat tieners steeds meer deelnemende inch Bijvoorbeeld, in 2002 National Survey of Family Growth, de meeste tieners gemeld hebben van orale seks en velen hadden geen geslachtsgemeenschap . "

Ze presenteerde de huidige bevindingen van de studie dinsdag in Jacksonville, Florida in 2006 op de Nationale Conferentie soa-preventie gesponsord door de Centers for Disease Control and Prevention.

Bij het onderzoek naar de in 1994 medische dossiers van 2598 12 - tot 25-jarigen, en de 2004 medische dossiers van 6438 personen van dezelfde leeftijd, het bijwonen van STD klinieken in Baltimore, Erbelding en collega's vonden dat over de periode van 10 jaar de prevalentie van zelf gerapporteerde orale seks in de voorafgaande 90 dagen verdubbeld onder mannen (van 16 procent naar 32 procent) en meer dan verdubbeld onder vrouwen (van 14 procent naar 38 procent).

Er was ook een toename in rectale seks onder jonge vrouwen, "maar het was een stuk minder vaak voor dan orale seks," zei Erbelding. Onder jonge vrouwen, de prevalentie van zelfgerapporteerde anale seks in de periode steeg van 3 procent tot 5,5 procent.

Er kan een algemeen gevoel die er zijn, dat orale seks is veiliger dan geslachtsgemeenschap, Erbelding zei, en waarschijnlijk is het voor sommige ziekten.

Echter, Erbelding benadrukt dat orale en anale seks kan resulteren in de overdracht van soa's die niet worden gedetecteerd in de urine testen. "Een urinetest is niet van plan te halen gonorroe of chlamydia, dat zou zijn verkregen door middel van rectale of orale seks, met gonorroe wordt de meer significante infectie voor orale seks."

Daarom, "clinici moeten routinematig hun adolescente en jonge volwassen patiënten vragen over het volledige gamma van seksueel gedrag en jongeren in het algemeen over wat de relatieve risico's zijn voor verschillende soorten soa's voor diverse seksuele gedragingen te voeden," zei Erbelding.

(Reuters Health)