woensdag 19 januari 2011

Verschillende Dating Stijlen als gevolg van verschillende hersenstructuren & Gebruik


Heb je gehoord dat mannen of vrouwen zijn uit afzonderlijke planeten? Dat klopt. Niet letterlijk, maar het is waar. Vrouwen reageren anders, verlangen anders en werken op een manier die volkomen vreemd zijn aan een man. Dit komt omdat mannen en vrouwen zijn twee verschillende soorten mensen. Ze zijn niet 'tegenpolen' of 'gelijk' in een traditionele zin. Natuurlijk verdienen ze gelijke rechten - Eskimo samenlevingen show gelijkheid kan bestaan - maar een man en vrouw zijn niet 'gelijk' - ze anders zijn. En het is slechts door het begrijpen van deze verschillen kun je echt succesvol te zijn in dating en relaties met het andere geslacht.

Hier is een uittreksel van een studie van de Universiteit van Alberta over de hersenen verschillen tussen een man en vrouw.

Een nieuwe studie suggereert mannen en vrouwen gebruiken verschillende delen van hun hersenen terwijl ze voeren dezelfde taken uit.

Het onderzoek van de Universiteit van Alberta in Edmonton, Alberta, Canada, is gemeld dat deze maand in het tijdschrift NeuroImage.

De studie betrokken vrijwilligers die uitgevoerd geheugen taken, verbale taken, visueel-ruimtelijke taken en simpele beweging taken. Ondertussen hun hersenactiviteit werd bewaakt met behulp van functionele Magnetische Resonantie Imaging, een techniek voor het toewijzen van hersenactiviteit.

"De resultaten sprong uit op ons," zei Emily Bell, een promovendus aan de universiteit en hoofdauteur van het papier. "Soms mannetjes en vrouwtjes zou voeren dezelfde taken uit en geven verschillende hersenactiviteit, en soms zouden ze verschillende taken en in dezelfde hersenactiviteit."

Wanneer een man denkt met een vrouw is gek, of vice versa - te zeggen op een slechte dag of slecht dating ervaring - ze zijn beide juist. Aangezien de andere heeft een heel ander perspectief, omdat hun hersenen maakt ze de wereld zien op verschillende manieren. De andere persoon zal lijken wel gek zijn, hun hersenen waardoor ze de wereld zien op verschillende manieren. periode.

Dus elke relatie zonder een tolerantie voor verschillen en zonder een bereidheid om te praten en uitleggen van hun verschillende standpunten - is gedoemd te mislukken.

Hier is een uittreksel van de Universiteit van Indiana, dat vertelt over hoe wat is 'normaal' is anders voor een man of vrouw.

"Als wetenschappers, we uitzoeken wat normaal is, en meer en vaker het lijkt dat we vinden dat normaal voor mannen kan anders zijn dan normaal voor vrouwen," zei Michael Phillips, MD, assistent-professor van radiologie en co- auteur van de studie. "Dat betekent niet dat de ene beter is of meer in staat dan de andere."