zondag 26 december 2010

Dating Lessen uit de Fabulous Four


Het is eindelijk hier: Sex and the City 2! Na twee jaar wachten, vrouwen overal zijn post in drommen om in cocktails en een screening van de ultieme chick flick vervolg.

Ik heb zelfs gemerkt dat sommige die-hard fans in de rij bij de kassa sportieve t-shirts te verkondigen "Ik ben Samantha," of "Ik ben Charlotte."

Wordt een relatie schrijver en iets van een Carrie Bradshaw meisje mezelf, ik kon het niet helpen, maar vraag me af ... omdat er zo veel vrouwen de liefde en zich identificeren met deze karakters, wat zijn de beste dating lessen die we van elkaar kunnen leren van de fantastische vier?

Miranda Hobbes

Datum eerst jezelf. Het fundament van mijn dating advies voor vrouwen is het concept van "dating eerst jezelf." Met andere woorden, als je een gezonde relatie willen, streven naar een volledige en bevredigend leven van je eigen en dan proberen een partner te delen met, in plaats van dan wachten tot je "andere helft" te vinden en verwachten hem om je af te ronden.

Miranda Hobbes 'karakter is een voorbeeld van een vrouw die doet precies dat: ze haar carrière ambities nastreeft, het maken van partner in een prestigieus advocatenkantoor Manhattan; houdt van lezen, eten en nemen in de hele cultuur in New York te bieden heeft, en natuurlijk , besteedt quality time met haar favoriete vriendinnen. Ze kijkt niet naar haar man om haar elke behoefte te voldoen.

Miranda neemt haar soms zelfredzaamheid een beetje te ver, maar met behulp van haar onafhankelijkheid als een afweermechanisme met degene ze houdt op armlengte te houden. In een gezonde relatie, moet u van harte welkom een balans van 'mij' tijd en paar keer. Het is belangrijk om je partner te laten op je leven, geef ons wat belangrijk is voor u, en jezelf te emotioneel kwetsbaar maken. Dat is hoe dicht echt groeit.

Samantha Jones

Vertrouwen is onweerstaanbaar. Net als alle andere vrouwen, het personage Samantha Jones heeft haar aandeel van de onzekerheden (haar leeftijd en de grootte van haar borst, voor starters). Maar je zou nooit weten, vooral als ze rond een aantrekkelijke man. Ze straalt zelfvertrouwen overal waar ze gaat, en mannen tot haar aangetrokken als een magneet. (Het kan natuurlijk ook iets te doen met haar onthullende outfits ...)

Zoals het boeddhistisch gezegde gaat, ". Uzelf, zoveel als iemand in het gehele universum, verdient jouw liefde en affectie" Met het oog op een gezonde, liefdevolle relatie met een andere persoon hebben, moeten we eerst een gezond advies van - en de liefde voor - onszelf.

Natuurlijk Samantha kan wel wat hulp gebruiken in de "gezonde relatie"-afdeling, omdat ze probeert zichzelf ervan te overtuigen dat seks alles wat ze nodig van een man is. Emotioneel, in aanvulling op fysieke, intimiteit is uiteindelijk de meest lonende verbinding die we kunnen hebben.

Charlotte York

Vergeet je ". Type" Na twee decennia van het daten mannen die voldeden aan de eisen op haar lijst - lang, donker, knap en WASP-y - Charlotte vond het vervullende relatie verlangde ze naar op de meest onverwachte vorm: haar korte, behaarde, kale , Joodse echtscheiding advocaat, Harry.

De les hier: Liefde hoeft niet altijd naar je toe komen in de manier waarop u verwacht, dus hou een open geest en hart of je kan gewoon missen.

Carrie Bradshaw

Liefde is een achtbaan. Geniet van de rit. Sinds we elkaar ontmoetten Carrie Bradshaw karakter van meer dan een decennium geleden, hebben we haar gevolgd romantische avonturen door een reeks van relaties - vooral Berger, De Russische, Aidan en, natuurlijk, Mr Big.

Haar onderzoekende geest is zowel haar grootste troef (haar geestige scherts maakt haar tot een meesterlijke flirt) en haar grootste aansprakelijkheid (ze over-denkt alles). Nog steeds, ongeacht hoe vaak ze gekwetst of teleurgesteld in het verleden relaties, Carrie geeft al haar hart aan de man die ze liefheeft.

De meesten van ons niet kan helpen, maar voeren rond een aantal emotionele bagage uit het verleden. Maar waarom niet een cue van Ms Bradshaw en beslissen dat je niet nodig om een gigantische koffer vol van spijt achter je sleept, maar in plaats daarvan nemen de parels van wijsheid die je hebt opgedaan van uw ervaringen en voeren ze in een schattig ( ontwerper, natuurlijk) koppeling, klaar om toe te passen op uw zeer fantastische aanwezig.