zaterdag 6 februari 2010

Get a Girlfriend


Hier is de nummer 1 all-time belangrijkste tip die je ooit zal krijgen.

Krijg een vriendin!

"Wat?" Ik hoor u zeggen. 'Maar dat is precies waarom ik krijg deze tips, want ik kan een vriendin krijgen. "

Echt? Wordt u helemaal eerlijk met jezelf? Hoe zit het met dat mollige meisje dat gebruikt glimlach op je veel? Of dat iets nerdy meisje dat leek geïnteresseerd in je? Je weet wat ik bedoel niet?

Je weet dat je geslaagd up meisjes dat u niet geïnteresseerd bent in, omdat ze niet voldoen aan een aantal standaard, omdat zij niet degene die je zou kunnen overwegen verliefd op. Nou, mijn vriend, je maakt een grote fout.

Als je alleen bent en het enige meisje dat lijkt geïnteresseerd in je is een "2" en is 100 pond. overgewicht, uit te gaan met haar!

Je hoeft niet met haar trouwen. U hoeft niet te lange termijn. U hoeft zelfs niet intiem te krijgen met haar. Maar voor goede wille, neem haar ergens en hebben een goede tijd samen.

Waarom? Nou, er zijn tal van redenen.

(i.) Je zult niet eenzaam zijn en geïsoleerd. Ook al voelt u zich minder dan de inhoud en tevreden, op een bepaald niveau in je onderbewustzijn dat u ondervindt fundamentele menselijke behoeften aan affectie, aandacht, en het bedrijf met het andere geslacht voldaan. U zult, zelfs zonder het te beseffen, zijn meer ontspannen en vol vertrouwen.

(II.) Je zal jezelf verhinderen glijdend van een zwart gat van vervreemding, sociaal isolement, depressie en eenzaamheid. Je zal "een leven". Dit is goed voor u in het algemeen, en goed voor de sfeer die u zal uitstralen op andere vrouwen.

(III.) Ze zal u introduceren in haar sociale kring. U ontmoet potentiële vrienden, heb je een sociaal leven, voelt u zich nog beter over het leven, en je zal meer vrouwen ontmoeten in een sociale omgeving.

(IV.) U wordt om de praktijk en ervaringen net opknoping met en praten met een vrouw / meisje. U wordt leren meer en meer over hoe te handelen rond vrouwen. Dit zal natuurlijk meer komen.

(v.) Je zal zien over met haar. NIET te schamen door dit! Geloof me, zal de 3-5's aankondiging en vraag me af wat ze heeft, dat zij niet. Er is niets erger dan voortdurend over de stad gezien kniezen over de door uzelf.

(VI.) Nu, aangenomen dat je niet verliefd op haar (niet lachen, het gebeurt), wordt u in een perfecte positie om te beginnen met een 3-5 uit als ze begint te tonen interesse in jou ... en dan die zullen leiden tot je wordt opgemerkt door de 5-7s ... en dan ben je vrij dicht bij opgemerkt te worden door degene die je echt wilt, door welk stadium bent u klaar om te interageren met hen meer natuurlijk. Get it?

Wat houdt je tegen om dit te doen? Is het echt omdat er een minder dan mooi meisje afstoot u? Ik betwijfel het. Het is waarschijnlijk omdat je een fatsoenlijke en goede jonge man die niet wil leiden op een meisje dat hij niet echt geïnteresseerd

U wilt niet te kwetsen. Je wilt niet haar datum voor een tijdje en dan dump je haar doen? Je bent bang voor "het gebruik van" haar. U houdt niet van vrouwen kwetsen, en dat is een goede zaak en iets waar je trots op mogen zijn.

Dus, hoe je rond dit?

Nou, het eerste ding is dat je houdt het casual en u beloven niet meer dan u bent klaar om te geven. Niet leidt haar op! Datum haar, genieten van elkaars gezelschap, maar bedriegt haar niet en gebruik geen haar.

Indien en wanneer de tijd daar is om verder te gaan, zeggen: "Kijk Julie / Debbie (wat dan ook), ik heb een goede tijd met u de afgelopen weken / maanden, maar ik niet het gevoel een romantische sfeer gebeurt tussen ons en ik denk dat het tijd is om verder te gaan. "

Vertel haar niet dat je niet aangetrokken tot haar, en vertel haar dat je niet wilt zijn "gewoon vrienden." Als je haar vertellen dat je niet het gevoel romance gebeurt tussen u, dan is dit een taal die vrouwen te begrijpen.

Wegwezen daar en krijgt een vriendin, een vriendin! Doe het nu!