dinsdag 17 juli 2012

Is Age Matter?


Ik had een gesprek met een vriend tijdens de lunch, waarin we gesproken over de kwestie van leeftijd, waarbij een poema, en waarom het goed is om een ​​Cougar, tenzij de aanpak "Cougar" door iemand in de twintig.

Hier is mijn punt: Leeftijd doet er niet toe, tenzij het doet.

Ik bracht het grootste deel van mijn vijf jaar als een gescheiden vrouw dating jongere mannen. Mijn eerste post-scheiding vriend in 2004 was 11 jaar mijn junior. Hij heeft echter wel twee kinderen en was ook gescheiden. Ten onrechte, veronderstelde ik dat, omdat hij kinderen had en was door het proces van huwelijk en echtscheiding, hij de emotionele volwassenheid nodig zijn om in een functionele relatie had.

Onnodig te zeggen dat deed hij niet. En, eerlijk gezegd, ik ook niet. Alleen omdat iemand heeft dezelfde ervaringen als jij, maar dat betekent niet dat hij / zij de maturiteit die typisch is van het hebben van die ervaringen heeft - en dat kan van toepassing zijn op hoe hij seks en intimiteit zaken te behandelen.

Nadat ik van Junior, heb ik het water getest door uit een paar mannen dichter bij mijn leeftijd. Ik ontmoette een aantal mannen die behoorden tot verschillende Manimal soorten (waaronder een paar van de kwaliteit Casual soorten, de heer Murse en degenen die ik niet op heden meer dan een keer en dus kon alleen gezet in de categorie "Overdreven Praat over Ex -vrouw en Custody Schema's ").

In deze periode realiseerde ik me eens te meer dat, ondanks het delen veel van dezelfde levenservaringen, deze mannen niet op zoek waren naar dezelfde dingen als ik. Sommigen waren nog steeds herstellende van het verlies, anderen genoten van hun vrijheid, en anderen alleen maar "niet een wedstrijd." En wanneer je niet op dezelfde pagina, het invoeren van een intieme relatie in de na-scheiding fase kan nog gecompliceerder .

Dating is een vaardigheid die moet worden beoefend, omdat het stelt u in staat om te onderscheiden uw niet-negotiables, sympathieën en antipathieën. Het creëert ook kansen voor de aansluitende oefenen met mensen, ongeacht of u ze wilt hebben als een romantische partner. Als u al uit het dating spel voor een tijdje als gevolg van echtscheiding, het is oke om het veld te spelen een beetje als je 'de praktijk' uit - maar dat 'dating' en 'intimiteit' niet uitwisselbaar zijn onthouden.

Ik bleef bij jongere mannen aan te trekken in mijn leven, en het was in die tijd dat ik besloot die te jong was en wie niet. Te jong is iemand die nog nooit heeft gezien een aflevering van "Happy Days" of de "Carol Burnett Show." Te jong is iemand die het grootste deel van de datum waarop je te vertellen dat hij "echt volwassen" of teksten die je op 23:30 te vragen, "Waar ben je? '

Deze mannen waren perfect geschikt als mijn relatie doel was om terloops op heden terwijl ik uitzoeken hoe ik kon mijn onafhankelijkheid te houden in relatie en bepalen wat ik echt op zoek was naar een partner.

Het is echt leuk om te beseffen dat je kunt jongere mannen aan te trekken en dat je het in je op de hoogte blijven na sluitingstijd, maar het is cruciaal om te erkennen dat de waarde ervan is alleen dat: een goede tijd.

Eenmaal werd ik klaar om te worden in een relatie en had geïdentificeerd wat bespreekbaar was en wat niet onderhandelbaar, wist ik wat ik zocht was een meer holistische pakket. Ik wist dat ik wilde een man met emotionele volwassenheid, iemand die niet wilde kinderen van zijn eigen zijn, een persoon die was op een spiritueel pad, en iemand die woonde in Los Angeles. Ik ben nu in een relatie met een man die het wetsvoorstel past in deze gebieden en is acht jaar jonger dan ik.

Natuurlijk zijn er momenten waarop ik vraag me af of hij zal worden aangetrokken tot mij toen mijn kreukels wenden tot rimpels, of als het echt toe doet dat ik te veel tijd verstrijken tussen de bezoeken aan de kapper te laten. Meestal echter, ben ik in het midden en komen uit een plaats van zelf-liefde, wetende dat Jem werd verliefd op mij. Alles van mij: de goede onderdelen, de onderdelen die werken in uitvoering, en de vrouw die "ziet er goed uit voor 40-plus."

Dat brengt mij tot de belangrijkste les van allemaal: In plaats van te focussen op het aantal, het bepalen van uw waarden, beslissen wat je zoekt in een partner, en dan beslissen of de persoon die overeenkomt met uw waarden, uw maturiteit en uw visie voor een partner. Dit is veel belangrijker dan de cijfers op hun rijbewijs.


maandag 16 juli 2012

Een frisse, nieuwe Mobile Friendly Website Dat maakt Dating Simple


DatingAccessory.com is een nieuwe mobiele vriendelijke website die biedt singles een leuke en snelle manier om er nooit meer verbinding. Door het creëren van een dating-kaart die gewoon zegt "Je viel mijn oog op" het is meteen duidelijk het doel van de kaart. De keerzijde van de kaart heeft een disclaimer die luidt: "als u betrokken bent Ik verontschuldig me, neem dit als een compliment." Dit houdt het proces stijlvolle, terwijl die weinig moed van de kant van de gever. De ontvanger van de kaart is in staat om hun smartphone gebruiken met de kaarten 'QR-code of de standaard web-adres en een code die aansluit bij de gevers persoonlijke profiel en foto's in te voeren. de site maakt gebruik van mobiele technologie, het maken van de ervaring zijn snel en leuk.

De "Dating Accessory" werd opgericht om een ​​groot aantal uit problemen op te lossen. Dit omvat een veel voorkomende klacht van online dating, waarin de personen die 'fysieke beschrijving en foto's zijn niet nauwkeurig. De datering kaart wordt gegeven in het echte leven, zodat ten minste een persoon als niet beide hebben elkaar gezien en zag hun lichaamstaal, het beantwoorden van de vraag "Wat doen ze eigenlijk uitzien?"

Een ander probleem is dat de meerderheid van de online dating websites zijn openbaar en veel mensen voelen zich ongemakkelijk worden zo makkelijk te herkennen. Dit leidt velen niet reageren op een foto, die hun vermogen om te worden gecontacteerd beperkt. De Dating Accessoires profiel pagina's zijn prive, kan alleen de persoon die een kaart ontvangen van een Lid Alles dat personen 'profiel. Leden hoeven geen zorgen te maken over het geven van persoonlijke informatie, omdat ze veilig kunnen communiceren met de gever binnen de site gratis.

DatingAccessory.com biedt verse artikelen en advies waarmee alleenstaanden navigeren door al hun avonturen uit. De voordelen van het gebruik van de "Dating Accessory" zijn talrijk en behoren tot de sites dating community kunnen leden en gasten zich bewust zijn van de toekomst "Je viel mijn oog op" evenementen in steden in het hele land.

Kimberly Petruska is de oprichter van de "Dating Accessoire LLC," die gemaakt werd om de problemen die zij ondervonden bij het aangaan van de dating wereld weer op te lossen. "Mensen leek niet aan te sluiten of de moed hebben om dat te doen. Iedereen is in hun eigen wereld en bewegen om snel te gaan dat is waarom het zo belangrijk is om te worden voorbereid op een bericht momenten. Het creëren van de dating-kaart zorgt voor een subtiele en eenvoudige manier om, verbinding maken, zelfs in de meest ongelegen van omstandigheden. "


zondag 15 juli 2012

Website gericht op Hoe wordt een vrouw aantrekken


Datum Hotter Girls, een vooraanstaande mannen dating advies bedrijf, zojuist aangekondigd dat de lancering van een informatie site gewijd aan het helpen van mensen leren de fijne kneepjes van hoe je een meisje te trekken.

De site, die live is gegaan, op 19 maart, heeft een aantal gratis artikelen en tips die helpen ontrafelen vrouwelijke aantrekkingskracht. Het onderwerp van hoe je een meisje te trekken krijgt tienduizenden zoekmachine queries per maand en is er een die veel alleenstaande mannen verbijstert.

"Het is heel contra-intuïtief," legt Rob rechter, de oprichter van Datum Hotter Girls. "Dus veel mannen moeite hebben om een ​​vrouw het gedrag te decoderen. Mannen denken vaak te logisch over de aantrekkingskracht wanneer ze moeten benaderen het emotioneel. "

Een groot deel van het advies op de site scharnieren van het thema 'emotionele intelligentie'. Rechter van mening dat als mensen beter kunnen begrijpen van een vrouw emoties, hij kan leren om die emoties te lokken op een aantrekkelijke manier.

"Het is je kijkt naar wat belangen vrouwen", aldus rechter, "Dus veel ervan is gebaseerd op de emoties vrouwen vloeien voort uit de dingen die ze genieten, van wat ze eten om de shows ze kijken."

Onorthodoxe filosofie van Judge's is een hot topic voor zowel mannen als vrouwen. De blogger is uitgenodigd om deel te nemen aan vrouwen panelen op dating, vaak tot een man perspectief te geven op de dating game.

"Ik vind het leuk feedback krijgt van vrouwen", aldus Judge. "Ik denk niet dat een van het advies dat ik geef is een schande of raar. De meeste jongens zijn er trots op de tips ze lezen op mijn blog en in mijn producten te oefenen. "

Hoewel sommige vrouwelijke bloggers hebben gereageerd met minder dan lovende kritieken van de aanpak van Judge op dating. Onlangs is een blogger schrijven voor The Frisky schreef een vernietigende evaluatie van Judge's "Top 10 Best teksten aller tijden" rapport, beweren Judge werd mannen worden aangemoedigd om een ​​cookie-cutter aanpak van de dating te nemen.

"Er zullen altijd critici", lacht rechter. "Ik denk dat het feit vrouwen bloggers hebben zo'n viscerale reactie op mijn materiaal soort bewijst de doeltreffendheid ervan. Ik bedoel, ik ben jongens vertellen om vrouwen emotioneel. "

Rob rechter heeft de afgelopen 5 jaar lesgeven mannen te ontmoeten en het aantrekken van vrouwen, zowel door middel van producten en live coaching.

Datum Hotter Girls heeft diverse boeken op het voldoen aan en het aantrekken van vrouwen. Magnetische Messaging is de nieuwste release van Judge.