zaterdag 2 juli 2011

Online Dating Tips voor vrouwen - Wat is de beste online dating site?


Wat is de beste online dating site? Vanwege de hoge populariteit van online dating, hebben een overvloed aan online dating sites dook op het net. Er zijn sites die elke denkbare genre dat gratis als betaald lidmaatschap te nemen. Daarnaast heeft online dating site geavanceerde technologie tot een punt waar is het gebruikelijk te vinden zoals opties als chat, instant messaging en een uitgebreide profiel matching systemen. De categorieën van online dating sites hebben uitgebreid in de mate dat zowat elk thema onder de zon beschikbaar is. Online dating site categorieën omvatten dergelijke rassen als christelijke dating, lesbische dating, gay dating, sportliefhebbers, niet-religieuze dating, interracial dating, Hispanic dating en ga zo maar door. Met zo veel keuzes, thema's en categorieën in de hedendaagse online dating wereld, hoe moet je verder gaan? Nou, het antwoord is simpel.
lees meer


woensdag 29 juni 2011

Pickup Bootcamp


Charm School Boot Camp-instructeur Dan Williams - of het Sociaal Hitchhiker, zoals hij bekend staat in de pick-up gemeenschap, is het aanbieden van de les van de dag om een ​​tabel van de mannen op de Bamboo Hut in North Beach op een recente vrijdagavond.

. "OK jongens, 'zegt hij," ik wil niet alleen zien Weet je wat wij noemen dat - eenzame rij Ik wil niet dat je te zien staan ​​alleen, ooit..

"Ook niet het einde een gesprek te vroeg. Geen einde van een gesprek voordat iemand, net als, duwt je weg en zegt:" Ga weg, "zegt hij, grijnzend. "Serieus, kunt u praten met iemand die veel langer dan je denkt."

De vijf leerlingen, in leeftijd variërend van 22 tot eind jaren '40, en variërend in de carrière van student tot financier, knikken. Hun gezichten zijn strak. Elk heeft betaald 1.600 dollar te besteden twee en half dag leren van de kunst van de pick-up van Charisma Arts, een bedrijf opgericht door een van de bekendste namen in de pick-up ter wereld, Wayne Elise, aka Juggler. Ze hebben het grootste deel van vrijdagmiddag in een kleine kamer in het Westin St. Francis Hotel, om naar elkaar, hun docenten en de basisprincipes van de Juggler-methode te leren kennen. Ze hebben geleerd een paar nieuwe woorden - "kino" betekent aanraken, "PUA", "pick-up artist", "SOI" betekent "verklaring van belang,", "het vacuüm" is de ruimte in een gesprek dat gebeurt nadat je een vraag stelt betekent dat . Ze zijn rollenspel gespeeld en gecontroleerd in over hun gevoelens. Ze hebben gevraagd vele, vele vragen. Sommigen hebben genomen noten.

Maar nu is het tijd om die lessen te nemen in het veld.

Terwijl de zaal van de atmosfeer schreeuwt "party" met rode lichten, fakkels en dansmuziek, het gevoel aan de tafel is ijzig. De steeds drukke bar lijkt mijlen weg en een honderd meter hoog uit het oogpunt van de zittende leerlingen.

"OK, jongens", zegt Chad de la Vega, een andere instructeur, klinkt als een coach schieten om zijn team van de tweede stringers kop het veld op voor een meisje scrimmage. "Ga daar buiten! Go! '

Een voor een, de mannen, die anoniem wenst te worden geïdentificeerd, duw zich uit van de ronde stand en in de richting van de bar. Twee van de studenten paar uit en praten met elkaar, terwijl bekeek de menigte. Een van de jongere leerlingen blijft hangen een moment alleen aan het eind van de bar voordat hij neemt een paar voorzichtige stappen in de richting van een vrouw zitten alleen. Hij strekt zijn hemd en dan neigt in de richting van haar.

De twee instructeurs achterover leunen in de cabine en knik goedkeurend. Hij kijkt onhandig, friemelen, ogen duidelijk gericht op een plek achter de bar in plaats van de vrouw gezicht, maar het nog een succes te maken. Hij benaderde een vreemdeling en begon te praten. Hij is op zijn weg.

Maar als het weekend zich ontvouwt, gebeurt er iets vreemds: De mannen stoppen met praten over vrouwen. Ze worden gericht op een meer afgelegen doel, secundair aan de directe beloning van eenvoudige socialiseren. Voor deze vijf studenten en tal van andere mannen die zijn in de "verleiding gemeenschap" opgesteld door het lezen van Neil Strauss 'bestseller boek, "The Game", sociale angst belemmert meer dan hun datering leven. Ze zijn bij elkaar gekomen omdat, in de woorden van een 26-jarige deelnemer seminar, dat ze "slecht in communicatie."

En aan het eind van het weekend, de aantekening van telefoonnummers (voor de goede orde, de groep van vijf verzamelde in totaal drie nummers en een geïmproviseerde koffie-date) niet eens figuur in de laatste instantie, als de mannen gaan rond in een cirkel en praten over hun verwachtingen aan het begin van het weekend en wat ze voelen ze hebben bereikt. "Ik ben niet meer een maagd als het gaat om sociale contacten", aldus een gelukkige student.

Er werd veel gepraat over "goed voelen" en "open up" en "leren over mezelf." Een man sprak uitgebreid over zijn neiging tot egoïstisch in zijn interacties, en hoe hij nodig heeft om meer empathie met anderen. Hugs overvloedig. Het weekend van de mascotte leek meer Robert Bly dan Don Juan.

De reactie van de studenten niet verrast de instructeurs. "Wij zeggen tegen de mensen, het is een beetje een trucje", zegt Williams. "Ze komen hier om te leren hoe om te praten met vrouwen, en we leren hen hoe te praten met iedereen."

Charisma Arts is meer ingetogen dan de meeste van de scholen van de verleiding gemeenschap, of zoals het bekend staat, de Gemeenschap. Zoals opgetekend in "The Game", de Gemeenschap is begonnen in de late jaren '80 met de berichten op online message boards door een man genaamd Ross Jeffries, die aangenomen hypnotische technieken genaamd "Neuro-Linguïstisch Programmeren" om een ​​pick-up methode die hij noemde ontwikkelen " Speed ​​Seduction. " Zoals andere message boards opgesprongen, andere namen die zich in de afgelopen zes jaar - Mystery, jongleur, Papa, Tyler Durden - die schreef aan elkaar, ontmoet elkaar, en probeerde fail-safe manieren te vinden om succes met vrouwen hebben - vaak eng gedefinieerd als seks met hen. Strauss, een New York Times schrijver die zijn identiteit verlaten als Neil Strauss, het overnemen van de naam "Style", bracht die wereld naar de mainstream met zijn Times artikel en boek, dat is optioned als een film.

In tegenstelling tot de routine-zware Mystery methode, de agressieve eigenwijs-grappige David D'Angelo-methode, de hypnotische Speed ​​Seduction techniek of een aantal van de copy-cat sites, Charm School richt zich op de ongrijpbare doel van 'jezelf zijn'.

Op de eerste middag, de la Vega aangelegd de fundamentele regel van de Juggler-methode: Iedereen is interessant. 'Het is jouw taak om uit te zoeken wat er uniek en speciaal aan iedereen die je praten, "de la Vega zegt, omdat de groep kijkt naar hem. "We leren niet routines En we willen niet dat u te verrichten de hele tijd.. - Het gesprek moet worden 50-50 Je kan meisjes lachen en lachen, maar als ze niet in enige inspanning, ze bent niet verplicht Het is als een tv-show -. kun je altijd uit te schakelen ".

Zodra de "set" is geopend, wordt de naam van het spel is beloning en escaleren; bij elke stap voorwaarts conversationally, moeten er stappen vooruit fysiek (kino!). Maar de nadruk bleef op gespreksvaardigheden die eveneens zou betrekking hebben op mannen en vrouwen. Het was pas de derde en laatste dag dat de flirt technieken werden naar voren gebracht - de "push-en pull", waarbij de positieve uitspraken worden geformuleerd als negatief voor humor of spanning, en de "seksuele barrières" te creëren worden geïntroduceerd, zoals in "I wil je zoenen, maar ik ben bang dat er te veel mensen kijken. "

"Ik ben niet van plan te liegen," zei Williams. "Ik ben een man en ik wil sex en ik ga waarschijnlijk willen dat sneller dan de vrouw. Maar dit is een respectvolle manier om mijn intenties bekend."

Na een lange vrijdag in de klas, en vrijdag 's nachts in het veld, waar de groep naar de Velvet Lounge sprong na het doorbrengen van tijd in het Bamboo Hut, zaterdag bracht geen verlichting voor de jongens. Dit is Boot Camp, na alles. Na de gebeurtenissen van de nacht werd geparsed door in een cafe (niemand deed meer dan praten met hun prooi, hoewel alle mannen berichtten toegenomen vertrouwen nadat ze gedwongen om te communiceren met vreemden voor drie uur), was het tijd voor een nieuwe les : overdag pickups. De troep onder leiding over aan Borders af Union Square om te beginnen met chatten op boekenliefhebbers.

Met de gestructureerde regels, strakke hiërarchie en afhankelijkheid van codewoorden, de verleiding spel ruikt adolescente mannen bonding rituelen. Zoals Strauss notities in "The Game", "Er is niets meer binding dan het oppakken van meisjes bij elkaar. Het is de basis voor een geweldige vriendschap. Want daarna, als de meisjes zijn verdwenen, u eindelijk kunt geven elkaar de high-five je geweest holding uit aangezien u hen ontmoet ... Het is niet alleen het geluid van de huid raken de huid, het is het geluid van de broederschap ".

De succesvolle professionele PUAs, zoals de jongleur, herkennen dit en tot op zekere hoogte te exploiteren: alle drie instructeurs van Charm School Boot Camp werden in een keer klanten van Charm School Boot Camp. Afgestudeerden van Boot Camp hebben toegang tot prive-message boards waar ze kunnen vragen stellen en vertellen verhalen van het leven na de Boot Camp, evenals een een-uur telefoontje met een instructeur. De instructeurs zeggen dat het vaak is voor afgestudeerden om in contact te blijven en om rond te hangen, lang nadat het seminar voorbij is.

Omdat voor deze groep, lijkt het onwaarschijnlijk dat een PUAs zal ontstaan. Alle deelnemers zeiden dat het gebrek aan routines of ingewikkelde manipulaties waren wat aangetrokken ze naar de Juggler-methode in de eerste plaats. Maar het is gemakkelijk om te zien hoe men kon verleiden door de verleiding spel. In een e-mail stuurde een week na de cursus, de 26-jarige student raves, 'ging ik van een man die bang was om te praten met een vreemde, want ik wist niet wat te zeggen, aan een jongen die is bang om te praten met een vreemde, want de vreemdeling is gonna start openstellen en het is gewoon zo vreemd voor mij want ik heb nooit in mijn leven waren de mensen open te stellen voor mij, "maar eindigt de e-mail op een donkere noot.

"Het enige waar ik bang ben van elke minuut van mijn leven na de workshop, is dat ik terug zal gaan naar dat mijn oude zelf", zegt hij. De oplossing voor dat probleem? Hij zal "blijven werken aan de methode."

http://www.sfgate.com


maandag 27 juni 2011

Pizza als gezonde voeding


WASHINGTON (ANP) - Het is de junk food wildste droom van junkie's come true - pizza als gezonde voeding.

Universiteit van Maryland voedsel chemici zeiden maandag dat ze manieren om de antioxidant inhoud van volkoren tarwe pizzadeeg te verbeteren door het bakken het langer bij hogere temperaturen en het geven van het deeg heel veel tijd om te stijgen gevonden.

Antioxidanten zijn stoffen die cellen beschermen tegen schade veroorzaakt door instabiele moleculen, bekend als vrije radicalen. Sommige experts geloven dat anti-oxidanten kunnen het risico op kanker, hart-en vaatziekten en andere aandoeningen lager.

Liangli Lucy Yu, een levensmiddelenchemie professor, zei dat de bevindingen voortgekomen uit een bredere onderzoek naar manieren om gezondheidsbevorderende eigenschappen van tarwe op basis van voedingsproducten te verbeteren.

"De reden dat we gekozen voor pizza is gewoon omdat het een zeer populair voedingsmiddel, niet alleen in de VS, maar wereldwijd", onderzoeker Jeffrey Moore toegevoegd.

"Dus we dachten, als we konden vinden manieren om (de antioxidant) eigenschappen te verbeteren, om dit te doen voor een dergelijk product kan een grotere impact op de volksgezondheid," Moore toegevoegd.

Maar Moore had een stuk van advies voor de pizza liefhebbers die zou willen hun korst bedekken met terpen van vetzuren toppings zoals extra kaas, pepperoni, worst en gehakt.

"Als je terug toe te voegen al die andere dingen die mogelijke negatieve gevolgen voor de gezondheid hebben, dan ben je alles wat je wilt toevoegen op het gebied van (gezondheids-) waarde ontkennen," zei Moore.

Het onderzoek werd geserveerd op een bijeenkomst van de American Chemical Society in Chicago, een mekka voor deep-dish, dikke korst pizza.

De onderzoekers experimenteerden met bakken temperaturen, baktijd en fermentatie tijd - de tijd die de pizza deeg wordt gegeven aan stijgen.
Een hetere oven

Antioxidant niveaus steeg met maar liefst 60 procent met een langere baktijden en tot 82 procent met hogere temperaturen bakken, afhankelijk van het type van tarwemeel en de gebruikte antioxidant-test, zeiden ze. De betrokken precieze mechanismen zijn onduidelijk, zeiden ze.

Baktijd en temperatuur kunnen samen worden verhoogd zonder het branden van de pizza's bij het voorzichtig gedaan, aldus de onderzoekers. Ze oventemperaturen 400 tot 550 graden Fahrenheit (204 tot 287 graden Celsius), en bakken keer gebruikt 7 tot 14 minuten.

Ze keken naar de gisting tijden tot twee volle dagen, en vond dat een langere periode in een aantal gevallen het deeg van de antioxidant niveaus verdubbeld. Dit is waarschijnlijk vloeide voort uit chemische reacties veroorzaakt door gisten in het deeg dat er meer tijd om de anti-oxidant componenten los had, Moore gezegd.

Een gemeenschappelijke fermentatie duurt ongeveer 18 uur, Moore gezegd.

De studie enkel gebruikt volkoren deeg. Het merendeel van de anti-oxidanten in tarwe zijn in de zemelen en endosperm componenten die in het algemeen worden verwijderd in geraffineerde bloem, Moore gezegd. Dus waarschijnlijk langer en heter bakken en langere fermentatie zou minder effectief zijn in het maken van meer gezonde pizza met geraffineerde bloem, zei hij.

De studie werd gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw en graan organisaties, maar niet door de pizza-industrie.

나는 나의 가장 친한 친구를 사귄다는 전직을 생각해


zondag 26 juni 2011

Russische paren ziek melden om seks te hebben


Paren in de Oeljanovsk regio van Rusland overgeslagen op het werk en gericht op voortplanting woensdag, verklaarde "contact met de familie dag" per regio gouverneur Sergei Morozov.

Ter bestrijding van bevolkingsdaling, prijzen - zoals auto's en woningen - worden aangeboden aan die families dat baby's op de nationale dag van Rusland te produceren op 12 juni - precies negen maanden na woensdag.

De prikkels moeten werken. Volgens de BBC, heeft de regio geboortecijfer gestegen met 4,5 procent in het afgelopen jaar.