vrijdag 28 september 2012

5 tekenen van Dating Desperation


Clutch tijdschrift Janelle Harris zegt dat dwangmatig man zoekers veel te offeren ter wille van het hebben van een warm lichaam in hun bedden of een nieuwe beau aan hun zijde. Hier is hoe ze suggereert u bepalen of een angst om single wordt in de weg.

Je bent altijd excuses voor hem.

Ik ken vrouwen duidelijk in elkaar geslagen door hun mannen op een regelmatige basis en anderen, die al mollywhopped door rants en raves over hun waardeloosheid. Maar ze nog steeds een reden om hun man eer te verdedigen - niet alleen omdat ze geconditioneerd om hem op een voetstuk, maar omdat ze zo bang voor hem, dat ze liever vergeven het gedrag dan de confrontatie met de voor de hand liggende feit dat hij is het niet waard de emotionele en mentale investering. Gewoon om een ​​man te hebben.

U heeft niet enkel langer dan een week in je hele volwassen leven.

Sommige deskundigen zeggen dat het duurt twee jaar terug volledig stuiteren uit een vorige relatie, misschien langer afhankelijk van de omstandigheden van de situatie en de emotionele toestand van de mensen het doen van de stuitert terug ...

Je reden: "Wel, het is beter dan alleen te zijn."

Hij heeft bedrogen, hij is lui, maar ademen, en legt een vrij goede stuk pijp, zodat u ervoor kiezen om het met hem te werken in plaats van het risico te lopen van een verblijf gedrenkt in eenvoudigheid net als de rest van ons in dat 42 procent. Maar sweetie pie, ik neem enkel op de beslechting van de tijd. Ik denk dat we allemaal moeten doen. Zelfs J. Lo en Halle.