vrijdag 4 februari 2011

Bruid gearresteerd op bruiloft


Een bruid droom dag was verwend toen ze werd gearresteerd wegens vermeende aanvallen van haar man.

Teresa Brown bracht een weekend in de cellen na politie werd gebeld naar het hotel waar zij en Mark Allerton, 40, hielden hun bruiloft receptie.

Brown, 33, bleek uit hechtenis in Aberdeen Sheriff Court op maandag, waar ze aanval geweigerd om de schade, vandalisme en schending van de vrede. Ze werd op borgtocht remaned tot juli.

Het paar trouwde op Ardverikie Estate in de Hooglanden, waar de tv-serie Monarch of the Glen is gefilmd.

Ms Brown, uit Aberdeen, zei: "Ik ben erg spijt van wat gebeurd Wij willen alleen maar door te gaan met ons leven.."


woensdag 2 februari 2011

Adult Online Dating kan zwaar


Heres een klein geheim dat die van de vrouwelijke overtuigingskracht te houden van ons jongens: Vrouwen, zelfs zeer mooie vrouwen, willen worden benaderd door een zelfverzekerde en interessante man. Ben je verrast? Haar ware en vol vertrouwen en interessante zijn veel belangrijker dan kijkt naar dames van alle leeftijden, ook. Dat geldt voor internet dating, evenals, dating in uw bakstenen en mortel wereld, maar aan het praten waren over internet dating hier dus terug naar het onderwerp bij de hand.

Wanneer u deelneemt aan een volwassen online dating service, zult u merken dat er veel meer mannen dan vrouwen en dat de mannen hebben veel meer kans om te bladeren profielen en maak de eerste contacten zijn dan vrouwen. Ja, het is een womans wereld nog steeds. Zijn traditionele voor mannen om de eerste stap te zetten. Het is altijd geweest en zal het altijd zijn. Sommige dingen veranderen nooit. Thats waarom uw profiel en foto's zijn zo belangrijk.
lees meer

Hur du relaterar till


maandag 31 januari 2011

Britney Got A New Datum


Popster Britney Spears is uit 25-jarige mannelijke model en acteur Isaac Cohen, volgens de rapporten.

De ster was gespot zeilen rond Marina del Rey, Californië, in het weekend op een prive-zeilboot met haar nieuwe metgezel.

Cohen draagt een gelijkenis met vervreemde echtgenoot Spears 'Kevin Federline en jurken in een soortgelijke stijl, waarbij laaghangende spijkerbroek en een hoofddoek op zijn hoofd.

De bikini geklede moeder-van-twee leken te zijn naar haar zin tijdens de excursie, en de twee gedeelde verschillende intieme momenten.

Cohen's agent bij LA Models, Brandi Heer, heeft bevestigd dat de romantiek van het Amerikaanse tijdschrift People zegt het echtpaar relatie begon recent "... in de laatste maand. Hij is een groot hart en een goede familie kwam, en hij was goed opgevoed. Hij is een gentleman . "

Heer benadrukt Cohen is niet na de zangeres voor haar roem toe te voegen, "(Hij) is niet een speler. (Hij) is niet uit om een naam te krijgen voor zichzelf."